NHL (aktualne)

O športe...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Peky05 napísal:no podla mna 20 je nic moc.A mlady hraci sa podla mna este len presadia lebo ked dajaky hrac bude vaznejsie zraneny a povolaju prave slovaka tak potom moze ukazat co je v nom a zostat v prvom muzstve.
to hej napr. Jaro Halák v montreale alebo Vlado Dravecký v L.A. o nom povedal trener že určite dostane príležitosť v mužstve v tejto sezone takže treba iba čakať

btw. ale myslím si že Sllovakov v NHL je čim dalej menej a nie viac ved niekedy pred 5 rokmi ich bolo zhruba 30 až 40 v NHL a teraz idú čísla dolu :?
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

no s tym suhlasim uz neni tolko slovakov ako kedysi.Take mlade hviezdy uz nevychadzaju ako bol Meszaros,Gaborik,Bondra atd. ktory sa hned prvu sezonu chytili
J.O.S.E
King
King

správa

Peky05 napísal:no s tym suhlasim uz neni tolko slovakov ako kedysi.Take mlade hviezdy uz nevychadzaju ako bol Meszaros,Gaborik,Bondra atd. ktory sa hned prvu sezonu chytili
proste naši mladí hráči nie su dosť silný hokejovo vyspelý aby sa presadili v príprave aj Valabik ma sklamal sa písalo o jeho debute a je na farme :?
J.O.S.E
King
King

správa

Colorado - Dallas 4:3 - to bol dnes jediný výsledok a zápas ktorý sa skončil v riadnom hracom čase
Detroit - Anaheim 3:2psn
Carolina - Ottawa 2:3pp. :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

potesilo ma Colorado lebo chytal Budaj a zase som smutny z Anaheimu ze prehral
J.O.S.E
King
King

správa

Peky05 napísal:potesilo ma Colorado lebo chytal Budaj a zase som smutny z Anaheimu ze prehral
no tak po dnešnom výkone Peťa Budaja si myslím, že dostane príležitosť aj nováčik Tyler Weiman sa ukazuje že Colorado zase bude strácať body na začiatku sezony a na konci ich budu márne zbierať usudzujem tak na základe dnešneho dalobysa povedať výprasku na ľade Nashvillu 4:0 :? , tak a najlepší hráči ako Sakic, Smyth, Hejduk stále bez bodu :) , ale teraz si štatistky vylepšia a niekto naopak schyta vyprask od Colorada, no teda dúfam, že to nebude tak ako na hojdačke raz vyhraju vysoko a raz prehrajú a tiež vysoko :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Takže Tampa mi vyhrala čo ma potešilo viac než moc.. Hlavne sa mi páčili oba Lecavalierové góly (Na 1-1 ak si všimnete keď dával gól Lecavalier tak rozhodca je zvalený na ľade a snaží sa postaviť ale zas padne) :) .. No najviac sa mi páčil asi gól Philadelphie (Brier) na 3:2 ..ten bol fakt cool..
J.O.S.E
King
King

správa

Dnes iba jeden zápas Colorado-San Jose 6:2 a konečne sa trafil kapitán Sakic :wink:
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

nemate niekto to video, kde na pripravnom zapase tak surovo fauloval ten mladik z Phiadelphie toho hraca Ottawy???
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

J.O.S.E napísal:Dnes iba jeden zápas Colorado-San Jose 6:2 a konečne sa trafil kapitán Sakic :wink:
ale mna este viac tesi ze sa trafil svatos a ze chytal budaj
J.O.S.E
King
King

správa

Dnes Colorado vyhralo nad Columbusom 5:1 a najväčší podiel na vyhre mal kapitan Joe Sakic, ktorý zaznamenal hattrick. :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

J.O.S.E napísal:Dnes Colorado vyhralo nad Columbusom 5:1 a najväčší podiel na vyhre mal kapitan Joe Sakic, ktorý zaznamenal hattrick. :)
mna potesilo ze chytal Budaj a ze sa golovo trafili Gaborik, Zednik aj Stumpel + Demitra 2 asistencie. Skoda Hossovho zranenia
J.O.S.E
King
King

Drago napísal:mna potesilo ze chytal Budaj a ze sa golovo trafili Gaborik, Zednik aj Stumpel + Demitra 2 asistencie. Skoda Hossovho zranenia
no Peťo Budaj dnes totalne vyhroel po 12 strelach 4 goly a striedal ho Jose Theodore, ale Coloradu sa podaril dokonalý obrat a vyhrali nakoniec 5:4 po samostatných nájazdoch :) /dúfam, že Budaj bude podávať stabilne výkony a nie že v jednom zápase užasne chyta a v dalšom akokeby nebol vo svojej koži to bol už druhy zápas ktorý nedochytal a to nastupil v 5 zápasoch/

btw. ale Paul Šťastný zbiera body ako na bežiacom páse dnes 0+3 a už ma celkové štatistiky 6 5+8 13 bodíkov. Čo si o nom myslíte :?: :wink:
ja si myslím, že škoda že nemôže reprezentovať Slovensko :?
Drago
Guru
Guru

no skoda Paula, ale on si sam vybral koho chce reprezentovat, takze skoda.

K tomu Budajovi pravda, no myslim si ze Theodora vytlaci nadobro z brany v tejto sezone.
J.O.S.E
King
King

správa

Drago napísal:no skoda Paula, ale on si sam vybral koho chce reprezentovat, takze skoda.

K tomu Budajovi pravda, no myslim si ze Theodora vytlaci nadobro z brany v tejto sezone.
nie minule som pozeral jednú reláciu neviem či to bol týden v NHL alebo niečo podobne, ale Paul chcel reprezentovať Slovensko ale vzhľadom nato že su stanovené pravidla tak by musel odohrať minimálne dva roky v nejakej slovenskej lige,
No ja si myslím, že Theodore by už konečne mohol dokázať že tých 5 milionov si zaslúži, Coloradu by pomohli dvaja vyrovnaní brankári si myslím, lebo Budaj ešte nedospel na brankara typu Brodeur aby odchýtal 73 zápasov za sezonu a z toho vyhral 40 zápasov - to ešte ma čas na takéto niečo ale verím že sa mu to podari, lebo na nom vidno že je to svedomitý brankar ktorý ma chuť sa učiť a zlepšovať sa neustále :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Drago: Nevidim ziadny dovod na to, aby Paul Stastny reprezentoval Slovensko, ved zije cely zas v USA, hravam tam cely cas, dostal podmienky ake sa patri. Navyse ked si spomeniem na aferu Siroky vs Peter Stastny, tak sa nie je comu cudovat. IIHF ma samozrejme na vsetky taketo veci tabulky a predpisy a jednou z nich je, ze musi odohrat urcity pocet sezon v mladeznickych kategoriach alebo za juniorov, aby mohol reprezentovat danu krajinu. To u neho nebolo ani z daleka splnene, takze nema pravo na vyber medzi USA a Slovenskom.
Drago
Guru
Guru

hojko az tak to nebanujem, mame dost kvalitnych hokejistov, dovolim si povedat ze aj lepsich ako je Paul
J.O.S.E
King
King

správa

Drago napísal:hojko az tak to nebanujem, mame dost kvalitnych hokejistov, dovolim si povedat ze aj lepsich ako je Paul
dovolím si oponovať ti - takých kvalitných hráčo dosť nemame, ktorí su takí kvalitní ako je Paul Šťastný, vlastne nemame nikoho takého ako je on. :( On ma ešte len 21 rokov a už ma za sebou nováčikovskú sezonu, v ktorej zaznamenal v 82 zápasoch 28+50 čo je dokopy 78 bodov a v tejto sezone ma viac ako dva body na zápas.

Tento hráč navyše stabilne hráva a dokázal sa presadiť v Colorade, kdežto naši mladi slovesnkí hráči čakajú niekoľko rokov kým dostanú šancu, takže je to dosť veľka strata, že jeho otec je politik za Slovensko v Europskom parlamente a bije sa za záujmy Slovenksa pričom jeho deti ako aj Paul tak aj Yann nevedia ani len ceknúť po slovenský. ale späť k problematike :wink: Paul je center - ukáž mi koľko mame mi takých centrov ako je on (my máme akurát Handzuša či Stumpela) - ale tí už majú najlepšie roky za sebou a mladí centri sú kde :?: :idea: nikde pretože u nas sa hokej podporuje malo a hrajú ho detičky bohatých rodičov, ktorých to postupne omrzi - a na Paulovi je vidno že Slovensko jednoznačné talenty ma lenže do týchto talentov sa neinvestuje, nemajú žiadnú podporu a tak bud idú niekam preč, /ved nie nadarmo sa všetci hokejisti s tehotnými manželkami ponáhľajú do Ameriky kde po narodení dieťa okamžite získa americké občianstvo/ alebo tu zaniknú a upadnu.

Hojko - s tým sporom Široký vs Šťastný maš aj pravdu sa to tam vyostrilo poriadne ale ani jeden z nich si myslím, že hokeju by nepomohol a vidieť tam Šťastneho na stoličke šefa SZĽH tak to by mi fakt bolo dosť zle, pretože ked on migroval do Ameriky tak tam mal zostať a jeho deti sú aj slovaci a američania a to by bol obraz ideálny pre slovenský hokej Šťastný je šef no deti mu hrajú za USA - to je až komická predstava :wink:

btw. výborní hráči nam starnú a postupne bude náš hokej upadať už nemáme toľko hviezd mladých ako pred piatimi rokmi kedy začínali žiariť Gáborík, Hossa, Nagy alebo žiarili Demitra, Šatan a tak ked sa pozeram do budúcnosti mam obavy že Slovensko do 10 rokov možno aj vypadne z A-kategorie MS - viem je to možno trochu prehnane ale ked sa pozriem na kvalitu ligy a ako kvalitní hrači starnú tak je to aj dosť reálne, žiaľ :?
Drago
Guru
Guru

J.O.S.E: Paul je nepochybne dobry hrac, na to ze ma este len 21 rokov.

Ale myslim si ze smerodajne budu tieto nasledujuce sezony, ukaze sa, ci minuly rocnik nebol len nahodou, aj ked aj ja osobne si myslim ze nebol, ale predsa len, my hraci ako Stumpel, Handzus su vyzretejsi, maju toho vyse za sebou a myslim, ze najma Handzus este moze ukazat co v nom je, ma smolu na zranenia. No sak sa uvidi :wink:

inac k+ jose
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Atlanta

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

mate pravdu je to dobry hrac ale momentalne ma trapi ze Atlanta je bez trenera...som zvedavy koho si zoženú
Napísať odpoveď