HP Pavilion dv6450ec recovery problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HP Pavilion dv6450ec recovery problem

Príspevok od používateľa LakSa.H-H.sk »

Mam novy HP Pavilion dv6450ec,
pri prvom spusteni(teda pri instalacii hp softwaru) bol na sekundu privrety displej, tym padom sa zacal notebook hybernetovat(alebo vypinat alebo nieco take) aa naskocila "win modra obrazovka"..
Pri opatovnom zapnuti win vista sice nabehol ale programy od hp neboli nainstalovane..teda ani program pre vypalenie visty(zaloznej) na dvd..
a problem je aj v tom ze tam aj chyba particia, na ktorej je zalozny win :(

potrebujem vypalit vistu na zalozne dvd ale neviem ako :(
pomoze niekto??

po dlhom badani som nasiel riesenie
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... 59&lang=sk

avsak aj tu je problem, pri zapnuti notebooku mam stlacit f11 avsak ak stlacim f11 nic sa nestane :cry:
help pls

//edit zuzka: nepíšeme dva príspevky po sebe.... :)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Keď si dostal operačný systém, ktorý je v norton ghost formáte tak je tam jedno bootovacie cd, to spustíš a bude si pýtať ostatné, nakopíruje to a hotovo.

Keď to k tomu nie je tak si nainštaluj inú Vistu alebo XP, čo máš doma, ovládače si určite dostal a ked nie stiahneš z netu.

Ked tá záloha bola v hdd a to sa vymazalo tak s tým už to ťažko obnovíš. :? Programom Vista manager sa dá zistiť číslo ktorým sa to tam nainštalovalo, tú istú veriziu si nainštaluješ podľa mna aj z warez visty ked si vybereiš správnu verziu, no nie som si istý.
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Cesar napísal:Keď si dostal operačný systém, ktorý je v norton ghost formáte tak je tam jedno bootovacie cd, to spustíš a bude si pýtať ostatné, nakopíruje to a hotovo.

Keď to k tomu nie je tak si nainštaluj inú Vistu alebo XP, čo máš doma, ovládače si určite dostal a ked nie stiahneš z netu.

Ked tá záloha bola v hdd a to sa vymazalo tak s tým už to ťažko obnovíš. :? Programom Vista manager sa dá zistiť číslo ktorým sa to tam nainštalovalo, tú istú veriziu si nainštaluješ podľa mna aj z warez visty ked si vybereiš správnu verziu, no nie som si istý.
dakujem.. zajtra rano skusim zavolat este technicku podporu pre hp a uvidime..ale nemyslim ze seriove cislo tejto visty budem moct pouzit na warez..ci ano?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Čo je warez ale bez cracku (aj bez oem cracku) tak to je len kópia 1:1 originálu, keď tam zadáš platné čislo a hlavne si vyberieš tú verziu (Home Basic, Ultimate atd) čo tam máš teraz tak by to malo fungovať. Jedine problém by bol, keby si mal inú jazykovú verziu ako máš teraz.

Ked sa ťa nebude pýtať na čislo tak to už bude horšie, tam už to je cracknuté, rizikové...

Asi tam zavolaj aby ti dali náhradný, to bude najlepšie riešenie.
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

este jedna taka drobnost..
polovicne funkcnu vistu(original) uz mam aktivoavanu..
viem ake ma Product key aj Product ID.. a otazka znie: Budem moct pouzivat inu vistu(ak tam zadam Product key original) ale nebude sediet Product ID(kedze kazde balenie win ho ma rozdielne),hm?
Napísať odpoveď