čaute , chcem sa opýtat či nevjete ako sa volá taka vecička na skracovanie retazi na biku ............ lebo chcem dat preč prehadzovačku a bude treba skratit retaz
heh hovori sa tomu skor skratene nitovacka teda hovorovo proste v obchode povies ze chces nitovacku a oni vedia no jedno proste uplne zakladna ta vyjde do 200sk a ta ti aj staci ale daj si poradit od dakoho kto to robil ja som hura systemom znicil 1 nitovacku co som mal a ked uz retaz zhodis zainvestuj 500sk a kup si novu retaz aj zo spojkou lachsie na udrzbu
zajtra ti poslem fotku tej druhej nitovacky. pre bezneho cloveka co nituje 5x za rok sa este da, ale inak je to strasny shit. a ten authoracka nebude tiez nic moc za 250,- Sk
jj to iste sa stalo mne na tej nitovacke najprv som vyrval ten zubok v strede BTW tak ma napada najistejsie a asi najlepsie budes mat ked prides do bike servisu a das technikovi 50sk nech to rozobere skrati a zasa znituje
už som si kupil nejaky za 170 zatial je to v pohode ......už som aj rozpojil retaz ale mam problem nevim dat dole prehadzovačku vzadu bol šrob ten som dal preč ale nechce to stále íst od rámu preč .......nevjete poradit ?