Ok, vsetko by bolo v poriadku, len keby mi sla zvukovka.
Takze najnovsi request znie - ako rozbehat Conexant High-Definitoin Audio pod XP, na nete je toho kopu a k starsim notebookom je to aj poriesene, ale tieto sposoby na 6580ec nefunguju. Tak pls help, nech je ten notebook konecne v plnohodnotnom stave.
Nie je tam SoundMAX ? Treba pozriet aj u inych modelov, je tam viac druhov instalakov (*14 a *16) pre zvukove karty, pred par dnami som riesil nejake downgrade z Vista Business a musel som poskusat z roznych modelov az pokial som nasiel funkcne.
Ved pozri prvy link co je v prvom prispevku, je tam conexant.
//ROFL, uz ke ma to teraz velmi nasralo tak som najprv rozbehal wifi, Nainstaloval UAA a potom dal klasicky cez spravcu zariadeni vyhladat ovladac na nete. Nedufal som ale... ide to! Super ale aj tak to nic nemeni na to ze chcem vediet aky driver to nainstalovalo a stiahnut ho v samostatnom offline baliku. Pomoze niekdo ako to zistit?
//V pridat/odstranit programy je len "Conexant HD Audio"
Ano, neboj.
Vela ludi na nete s tym ma problemy, takze uz pri prvych hodinach stravenych pri tom som sa rozhodol ze to vsetko skompletizujem a upnem.
Len treba pockat.
Dam to na megaupload (lifetime premium)
a rapidshare (1rok premium, ale velmi pravdepodobne budem predlzovat)
takze to len tak skoro nezmizne.
A aj to mas v spravcovi zariadeni ako Conexant ? Ide o to, ze aj ked si to napisal, tak to nic neznamena. Pri downloadoch ovladacov niektorych modelov byvaju Conexant ovladace a pritom to ma SoundMAX. Inak by som to nepisal, len mne tych HP prejde rukami dost, tak uz som zvykly na obdobne problemy, ale uz to ani nevnimam. To bol len taky napad.
Gangy napísal:Ano, neboj.
Vela ludi na nete s tym ma problemy, takze uz pri prvych hodinach stravenych pri tom som sa rozhodol ze to vsetko skompletizujem a upnem.
Len treba pockat.
Dam to na megaupload (lifetime premium)
a rapidshare (1rok premium, ale velmi pravdepodobne budem predlzovat)
takze to len tak skoro nezmizne.
Gangy napísal:Hey hey, ja viem ze som to slubil ale mam toho vela, posnazim sa co najskor
juuuj v pohode..uz som zmiereny s tou Vistou, ale stare dobre XP mi chyba ja len, ze ty si jediny clovek, ktory pisal, ze mu na tom notebooku ide vsetko okrem zvuku. Preto ta tak otravujem
ja mam radu dv6000 konkretne dv6470ec myslite ze tie ovladace pojdu ???v rom su tie rady zozdielne??? nerad by som zacal instalovat XPcko a potom skoncil na nejakom mrtvom bode???
klm16 napísal:noo takze som si nainstaloval XP nebol ziadny problem vsetky ovladace som nasiel na stranke HP....
spokojnost oproti visto fici to ivela lepsie....
cafa...chces mi povedat, ze pre notebook dv6470ec si nasiel ovladace pre XPcko na www.hp.com ?
kalyy napísal:cafa...chces mi povedat, ze pre notebook dv6470ec si nasiel ovladace pre XPcko na www.hp.com ?
hej... vsetko mi funguje tak jak to ma......
AKURAT JEDNA VES:
komu sa podarilo rozchodit soft ktory bezal na viste, nevem presne ako sa to vola QuickPlay proste tie modre dotykove tlacitka ktore mate hore sluzili na nejaky media center alebo nieco take dalo sa odtial pozerat TV, DVD, a pod.....taktiez sa to vyborne voladalo z DO ktory mam pri booku....
ale na XPku mi to nefunguje nemate niekto ten program???