on nie je emak pozor nanho!!Ali-G napísal:ale este jak postupi ten emak ci co to je do finale tak to bude.....male deti co budu kricat punx not dead
SuperStar 3
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Je to Ed Hardy ale určite nie je to istétereza napísal:nezda sa vam ze lucenic nosi stale to iste tricko ed hardy?
Btw dnešná miniprestrelka "Jimmy Plant" (Habera) a "Robert Plant" (Laco) nemala chybu! Habera je taký tajtrlík - keď už chce machrovať vedomosťami ktoré si "naštudoval" pred prenosom, mohol by si ich tú hodinku aspoň zapamätať
-
audiotrack
VIP
-
p4ra
Redeemer
Dominika Mirgová NELLY FURTADO-SAY IT RIGHT - jednoznacne najlepsie a najpocuvatelnejsie
Katarína Smolinská 4 NON BLONDES-WHAT´S UP - ujde to
Natália Halanová DELTA GOODRAM-LOST WITHOUT YOU - priemer
Ivana Kováčová AVRIL LAVIGNE-I´M WITH YOU - tradicne vyborne
Barbara Šulíková ANA JOHNSSON-WE ARE - priemer
Alexandra Ďurinová JESSICA SIMPSON-ANGELS - zle
Viera Berkyová MARIAH CAREY-I´LL BE THERE - 2. najlepsie vystupenie celeho vecera
Alexandra Železníková ELAN-AMNESTIA NA NEVERU - nudne
Lucia Olešová TRACY CHAPMAN-BABY CAN I HOLD YOU - myslim si, ze ma divny hlas (i ked je neskutocne sexy a pritazliva, nemyslim si, ze tam mala byt)
Katarína Smolinská 4 NON BLONDES-WHAT´S UP - ujde to
Natália Halanová DELTA GOODRAM-LOST WITHOUT YOU - priemer
Ivana Kováčová AVRIL LAVIGNE-I´M WITH YOU - tradicne vyborne
Barbara Šulíková ANA JOHNSSON-WE ARE - priemer
Alexandra Ďurinová JESSICA SIMPSON-ANGELS - zle
Viera Berkyová MARIAH CAREY-I´LL BE THERE - 2. najlepsie vystupenie celeho vecera
Alexandra Železníková ELAN-AMNESTIA NA NEVERU - nudne
Lucia Olešová TRACY CHAPMAN-BABY CAN I HOLD YOU - myslim si, ze ma divny hlas (i ked je neskutocne sexy a pritazliva, nemyslim si, ze tam mala byt)
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
sice som zeny nevidel, pozriem zajtra, ale videl som magazin a zarazila ma jedna vec. ked dasa sarkozyova (inak z mojho pohladu k***a) hovorila o talanovej, tak ma to normalne nasralo. a to z jedneho jednoducheho dovodu. ked som v skupine ludi, kde to nejak neklape atd tak nie som taka svina, aby som niekoho surovo ohovaral pred milionom ludi, dokonca by mi bolo blbe rozpravat sa o tom s niekym znamym, pretoze je to jednoducho proti zakladom slusnosti. mohla si trocha uvedomit, ze aj ta baba ma rodicov, ktorych tym mozno urazila a tiez si tym mozno narobila nejakych nepriatelov. nejde teraz o konkretne k. talanovu, ide tu o princip. bolo by to hnusne a nefer od hocikoho voci hocikomu. toto proste kultivovany a slusne vychovany clovek nerobi a ona ako studentka odboru, po ktoreho skonceni bude musiet pracovat v kolektive atd s tym bude mat dost velky problem.
No to sa stazuj u divakov oni vyraduju nie jaDonLuca napísal:Jasné, že rozhoduje hlas...., videli sme minulý tyždeň pri vyraďovaní dievčat.
![]()
![]()
A este k vcerajsku DIEVCATA to ako tak zachranili a kludne moze byt ze vo finale ak budu len dievcata tak sa hadat nebudem ... chlapci tento rok jednoducho nemaju sancu.
To ja som to prepinal hlavne sobotu zhruba 6 krati-cube napísal:Vypocul som si babu, co spievala od Avril Im with you a radsej som prepol na Johna McLane-a...a Berkyovej to islo