gg
FireFox - Záložky
Zdravim chcem sa Vás opytať, kam sa mi ukladá zoznam záložiek. Pokažde ked nainštalujem nový Firefox tak zase musim zhánať aj všetky záložky, a teda ze ci sa niekam ukladaju do zložky ktorú ked potom skopírujem do nanovonainstalovaného firefoxu tak sa mi tam objavia všetky moje záložky. Dakujem velmi pekne za odpoved.
Re: FireFox - Záložky
ked dobre viem je to v Program Files/Mozilla Firefox/defaults/profile/bookmarks...Klo_b_asa napísal:Zdravim chcem sa Vás opytať, kam sa mi ukladá zoznam záložiek. Pokažde ked nainštalujem nový Firefox tak zase musim zhánať aj všetky záložky, a teda ze ci sa niekam ukladaju do zložky ktorú ked potom skopírujem do nanovonainstalovaného firefoxu tak sa mi tam objavia všetky moje záložky. Dakujem velmi pekne za odpoved.
malo by to byt tam
http://www.mozilla.sk/doplnky/mozbackup/
staci si ich zalohovat a potom iba obnovit ...
Dakujem velmi pekne. Nieco podobné som potrebovalob3l1x napísal:http://www.mozilla.sk/doplnky/mozbackup/
Firefox - zmizli zalozky :( vsetky
Z nicoho nic otvorim ako kazdy den mozilu a ziadne zalozky tam nemam:( niektore boli pre mna dost dolezite...neviete ako sa to da spatne vratit resp v com je problem? 
-
RainbowSix
Light Professional
Firefox
Chalani potrebujem nastavit abi mi firefox otvaral videa vo windows media player dakujem
Firefox :: viac list so skratkami
Zatvorime Firefox!
vytvorime v textovom editore subor userchrome.css, ktory obsahuje:vlozime do:
musi byt povolene zobrazenie skrytych priecinkov a suborov.
ked je dost velky pocet zaloziek, presunu sa do druheho riadku, potom do tretieho atd.
dufam ze to tu nie je
vytvorime v textovom editore subor userchrome.css, ktory obsahuje:
Kód: Vybrať všetko
/* Multi-row bookmarks toolbar */
#bookmarks-ptf {display:block}
#bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}
}Kód: Vybrať všetko
C:\Documents and Settings\meno uzivatela\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxx.default\chromeked je dost velky pocet zaloziek, presunu sa do druheho riadku, potom do tretieho atd.
dufam ze to tu nie je
No jednak som to tu už niekomu pastoval a jednak ak niekto niečo také hľadá, tak ide na www.mozilla.sk alebo na forum.mozilla.sk..
Takto by si mohol sem pastnúť x-milión podobných trikov nie len pre Firefox..