Stránka nebo software?

Informácie o software, ankety...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Stránka nebo software?

Príspevok od používateľa kapu »

Chlapi víte o něčem, kdebych si zadal kompletně moji novou sestavu a testnul tam, jak mi pojede třeba UT III, Moh-A, World Conflict a tak dále, hry prostě které už mají nějaké dema nebo bety... Víte někdo?
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Na to su tie dema... Na to aby bol nejaky univerzalny software je to zavisle od prilis vela faktorov. Okrem ineho Doska, zbernica na RAM a doske, jadro CPU, teplota, verzia ovladacov, zapnute procesy, typ antivirusu a antispyware, pritomnost virusov, ako velmi je zapratany windows, rozlisenie, antialising, nastavenie detailov v hre...
kapu
Medium Star
Medium Star

Gadelat napísal:Na to su tie dema... Na to aby bol nejaky univerzalny software je to zavisle od prilis vela faktorov. Okrem ineho Doska, zbernica na RAM a doske, jadro CPU, teplota, verzia ovladacov, zapnute procesy, typ antivirusu a antispyware, pritomnost virusov, ako velmi je zapratany windows, rozlisenie, antialising, nastavenie detailov v hre...
No sice na to jsou ty dema, jenže oni k tomu nedávají tu sestavu kterou chci zdarma :D Proto je potřeba aspoň trošku zjistit jak to pojede a tak... Ale máš pravdu, je monoho dalších faktorů, které působí na výkon
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

kapu
Medium Star
Medium Star

To je sice paráda, jenže to si můžu stáhnout demo a podívat se jak mi to jede... Ale já bych potřeboval nastavit sestavu a až potom testovat, zda-li hra pojede nebo ne, mě jde o to, že chci otestovat co pojede na mojí nové sestavě co si chci koupit :P
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vsetky take systemy su zalozene len na zaklade porovnavania zostavy s minimalnymi a odporucanymi parametrami. Nikde sa nedozvies ze pojde ti to tolko a tolko fps na takom a takom rozlisku, kym si to sam neotestis ;)
kapu
Medium Star
Medium Star

KoCi napísal:vsetky take systemy su zalozene len na zaklade porovnavania zostavy s minimalnymi a odporucanymi parametrami. Nikde sa nedozvies ze pojde ti to tolko a tolko fps na takom a takom rozlisku, kym si to sam neotestis ;)
OK, to jsem potřeboval vědět, děkuji
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

kapu napísal:OK, to jsem potřeboval vědět, děkuji
moja vlastna skusenost s MOH-Airborne... ja mam teraz novu zostavu... a pri rozliseni 1024x768 mi to islo s plnymi detailami.. uplne plnymi...

Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 1333MHz FSB
2x1GB DDR2 800MHz Dual Channel
nVidia GeForce 8600GT DDR3 512mb 540/1400MHz (Gainward)

mohol by som ti vypisovat ostane komponenty ale to nema zmysel.. toto ti staci :wink:

:arrow: poznamocka: mam 22" monitor 1680x1050 a tam som to uz na uplne plne detaily nedal... kebych isiel MOH-Airborne na uplne plnych pri rozliseni 1680x1050 tak by trebalo minimalne nejaku 8800GT...
kapu
Medium Star
Medium Star

No já budu mít přece jenom asi o něco horší sestavu:

- Asus P5K - Intel P35
- Intel Core2 Duo E4500 2,20GHz 2MB 800MHz 775pin BOX
- A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition
- ATI Radeon X1950 PRO 256MB, PCI-E

Ale i tak by to na medium 1024x768 mohlo jet :D
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

kapu napísal:No já budu mít přece jenom asi o něco horší sestavu:

- Asus P5K - Intel P35
- Intel Core2 Duo E4500 2,20GHz 2MB 800MHz 775pin BOX
- A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition
- ATI Radeon X1950 PRO 256MB, PCI-E

Ale i tak by to na medium 1024x768 mohlo jet :D
dosku mas dobry vyber :wink: tu mam aj ja a som spokojny.. inac podla mna tie tvoje ramky by nemuseli byt extreme edition... kup obycajne a radsej doplat na procak...
kapu
Medium Star
Medium Star

kvetacik napísal:dosku mas dobry vyber :wink: tu mam aj ja a som spokojny.. inac podla mna tie tvoje ramky by nemuseli byt extreme edition... kup obycajne a radsej doplat na procak...
hehe děkuji... no, řeknu ti to takhle, já si koupím pořádné ramky, což si myslím že tyhle dvě jsou a přetaktuju procák tak z 2,2GHz na 2,5GHz a můžu vědět, že to ramečky utáhnou :) Takže tahle sestava už je asi 100% no :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

pisat o taktovani core 2 duo, a planovat rychly HW kvoli pretaktovaniu o 300 MHz.. s obycajnym HW by si sa mal dostat aj o 500-700MHz vyssie :) C2D ma vysoky taktovaci potencional
Napísať odpoveď