ja nosim Etnies topanky a nenosim ich preto lebo su v mode alebo ze som nejaky raper alebo co. osim ich z toho dovodu ze supohodlne a kvalitne..metallista napísal:teras kazdy chodi v tych reperskych topankach, a mne sa to zda dost blbe ked ani nevyznava ako zivotny styl hiphop, su to konzumenti doby, jasne su aj vynimky ale malo. to je jak keby zrazu kazdy zacne nosit roteny alebo steely za to ze budu v mode
Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A okrem toho maju uplne plochu podrazku co je prave kvoli tomu ,ze su urcene na skateSRneC napísal:Hm jak sa divam tak sa divam neviem co je na topankach adio, etnies dc etc rapperske? sak to su boty na SK8 povodne a ludia ich nosia z dvoch dovodov su sakra pohodlne a imho aj pekne a ti druhi preto lebo to videli u niekoho druheho
a maju dobre tvarovanu vlozku a vystuzenu patuRomanB napísal:A okrem toho maju uplne plochu podrazku co je prave kvoli tomu ,ze su urcene na skate
a su krajsie ako taketo blvky
http://www.global-b2b-network.com/direc ... oes_Nz.jpg
-
metallista
Medium Expert
-
Stenky
Professional
takze attenzioni
konecne mi dorazili Adidas Superstar NBA series az z dalekeho Americka (za takmer 2 tyzdne). musim povedat ze ma www.pickyourshoes.com a USPS dost potesili, lebo dlhsia cast cesty balika bola predlzena vdaka schopnosti slov. posty.....
velkost boty som trafil tak skvele ze lepsie sa neda
sedia mi ako uliate. kvalitka 10/10, 100% original. som objednaval s bratom tak sme sa podelili o shipping a cakom prask vysiel po rozpocitani jeden par tenisiek na 105$ cize cca 2625,- Skk coz je VELMI, zdoraznujem VELMI super cena za topanky z limitovanej edicie ktore sa v Europe nepredavaju a na Slovensku obycajne seriove Adidas Superstar stoja cez 3300,-
//2 Dizzy :
ne ja, to moja noha
inac dost pruser fotit si nohu webkamerou na dekli notebooku 
konecne mi dorazili Adidas Superstar NBA series az z dalekeho Americka (za takmer 2 tyzdne). musim povedat ze ma www.pickyourshoes.com a USPS dost potesili, lebo dlhsia cast cesty balika bola predlzena vdaka schopnosti slov. posty.....
velkost boty som trafil tak skvele ze lepsie sa neda
//2 Dizzy :
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak tieto mi dosli vcera takze zatial maju statut SUNDAY SNEAKERSden333 napísal:dait hhras v nich basket alebo si na normal chodenie....inac vyzeraju velmi pekne
Ostatne sa posunuli blizsie ku kosu (basketbalovemu ale aj odpadkovemu)
Mam Carmela 1.5 do haly a na vonku Dada Spree a And1 Grip Low + Quest Mid
Ale aj na tieto dojde
na garmont sa vyser .. odkedy ich zacali sit cinske zenicky v tovarni bez okien ide to s nimi dole vodou.. racej zainvestuj do kefasiek.. to je asi najlepsia volba.. alebo trocha drahsie trezety..violator napísal:momentalne McKinley s vibramom a softshellom a predtym som mal Kefasy,k tore boli tiez dobree, najblizsie chcem kupit Garmonty alebo Salomony, len neviem ktore su lepsie...ak ma niekto nejake navrhy mozte hodit do plena