2 druhy sluchadiel, ktore?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

2 druhy sluchadiel, ktore?

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak rozhodujem sa medzi tymito:
http://www.progamingshop.sk/koss-spark-plug-p-1630.html
http://www.inakup.sk/audio/mp3-prehrava ... 630/72360/ skuste poradit ktore a preco?
ale ten prispevok na tie kossy ktory pisal jeden uzivatel..
Rad by som sa vyjadril k vašim chvalam,ktorymi na tieto sluchadla nešetrite.Takže-prvy den čo mi prisli domov som bol hotovy z tych hlbokych basov(to bude kazdy kto ich ma prvy krat v ušiach)avšak moje nasdenie opadlo po tom,čo som pridal vyšky a niejakou nahodou som asi odpalil prave sluchadlo,ktore strašne chrči.Nepočut to len vtedy,ked si sluchadla zatačim do ucha s rokou,avšak po čase idu zase vonku a chrapčia.Ti odbornici čo ich tu tak vychvaluju by si mali skusit pustit celine dion-my heart will go on a hned by mali po usmeve.Rozhodne by som ich kupu opetovne prehodnotil.Radim to aj potencionalnym kupcom.Pokial by som mohol odporučit,tak tieto sluchadla by som na vašom mieste iste nebral.A este jedno upozornenie.Pokial si ich predsa kupite,ta nedavajte penove nasadky do vody.Stratia tym vsetky svoje vlastnosti.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

tie creativy mam , kupil som ich minuly tyzden su dobre teda este sa im nic nestalo (zatial) ale nevyzera to tajk ze by sa malo maju slusne basy ved aj na to som ich kupil(tecno trance) Takze ja mozem tieto len odporucit
albert
Medium Expert
Medium Expert

Re: 2 druhy sluchadiel, ktore?

Príspevok od používateľa albert »

xyz napísal:tak rozhodujem sa medzi tymito:
http://www.progamingshop.sk/koss-spark-plug-p-1630.html
http://www.inakup.sk/audio/mp3-prehrava ... 630/72360/ skuste poradit ktore a preco?
ale ten prispevok na tie kossy ktory pisal jeden uzivatel..
Ja ti poviem takto ! Koss je najlepsia znacka (99.9% ludi si to mysli)
CREATIVE tiez nezaostava tie creative mam doma ! su to kvalitne odolne sluchadka ale v autobuse som videl jedneho cloveka co mal Koss a ak mam byt uprimny tak tie koss nevyzeraju pekne aspon mne sa nepacia ale su lepsie ako creative zasa creative lepsie vyzeraju a su odolnejsie !

ale ja by som ani jedni nebaral !

ja by som zobral tieto creative:
http://sk.europe.creative.com/products/ ... duct=14702

stoja okolo 1700Sk ale to je parada nic viac nemusim dodat !
(maju titanove puzdro)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Caw, ja som si kupil tie creative su super, ale kabel na konci je velmi labilny teda po mesiaci ti zacnu chrcat a pod strasne blbe tj a kosskonkretne tieto maju zase tenky kabel lame sa a pod....kedd uz tak razer pro urcite tie
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

jednoznacne :smt020 KOSS :smt020
mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

Coze??????????? Za pecky 1700 ??????????????????????????????? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL sak za to mate KOSS PORTA PRO a este vam aj zostane. Ian nechapem preco vyrabaju dobre sluchadla so zlymi a labilnymi kablikmi...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no mne ide aj o tu cenu, bo ja nepotrebujem super sluchatka, mne zalezi na tom aby som kazde 2 mesiace nemusel objednavat nove
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

tie kossy mam, ale nesedia mi v usiach, nezvykol som si na ne
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

skus Kossy z rady KEB, kukni si na stranke www.headphones.cz :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

jednoznacne koss spark plug mam su super najlepsie basy ake mozes v sluchadlach do usi pocut a mas dozivotnu zaruku a to je pre mna velkeeeeeee + a myslim ze aj pre xy kupujucich
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

mne sa teda ten kabel ani konektor nelame.. a to som druhy majitel a zaobchadzam s nimi fakt nesetrne.. natvrdo napcham do vrecka v rifliach a pod.. ja mam sice the plug, ale tam rozdiel podla mna nie je. Na vyber mas aj 3 nadstavce podla velkosti usi..
creative som nepocul a nedrzal takz neviem.. nemusia byt zle..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

KOSS - predimenzované basy, potlačené výšky - vlastná skúsenosť.
CREATIVE - nemám s nimi skúsenosť, no podľa konštrukcie by som ich skôr volil.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak kupim asi nieco z nay-u , ktore z tychto znaciek su naj?
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/products ... de=1001352
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ak myslis tu znacku vivanco dakujem neprosim nekupuj to budes lutovat za mesiac dva nebudes mat nic :?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ludia vy pocuvate hudbu len na rozvibrovanie mozgovych zavitov, ked vsetci idete len po basoch? Dunivy zvuk bez vysok a primeranych stredov, straca na svojej zaujimavosti.. sice narocnost posluchaca lahko ohodnotime podla hudby aku pocuva.. na tuctuc somariny naozaj staci aby to hralo len basy... Tiez mam rad kvalitne basy, ale nie na ukor ostatnych tonov - vtedy uz nie su basy ciste ale take dunive a potlacaju takym "huhnanim" zvysok - to je nac dobre :) .. mozno som len iny typ posluchaca ktory sa nevie stotoznit s poziadavkami druhych, ale kossy su naozaj zname ako sluchadla s predimenzovanymi basmi, nepocul som vsak tie ich sluchadla z vyssej rady. Celkovo mi vsak KOSS ako znacka moc nehovori, nevidim dovod preco ich oznacovat za dobre, nieto este najlepsie. Mozno je moja averzia voci tejto znacke zapricinena aj jej ustavicnym vychvalovanim.

prevedenim sa mi tiez viac pozdavaju tie creative, avsak vyberat si sluchadla na zaklade papierovych parametrov a pozeranim obrazkov je naozaj tazke. CO sa hodnoteni uzivatelov tyka, tiez je to neobjektivne, nakolko takmer nikto nema sluchadla oboch znaciek a kazdy si vychvali tu svoju :) kedze aj tak nema moc s cim porovnavat
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Koci > KOSS je znamy predovsetkym vdaka legende medzi sluchatkami menom Porta Pro. Sluchatka, ktore vo svojej cenovej kategorii nemali (a imho ani nemaju) konkurenciu po ziadnej stranke. To je cele. Lacne Kossy su smejdy (mam skusenost), highend som este nepocul.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak ktoru z tych znaciek? sony? logitech? JVC? pioneer? philips?...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Mam doma tie Creativy, hraju vyborne s Kossmi skusenost nemam. Okrem chval som vsak pocul na tie "penove stuple do usi" aj kritiku ako nepraktickost a vraj sa to opotrebovava(ale nebudem nic kritizovat, lebo som ich nepocul hrat)
Inak podobnych tem tu uz zopar je, jednu som tusim sam zalozil...
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Koss spark plug mam, a teraz sa mi pokazili, jedno sluchadlo nehra vobec... kupil som ich pred dvoma rokmi a nechcu mi ich reklamovat, ze musim ist osobne 120km daleko do predajne s dokladom o kupe(ktory uz samozrejme nemam, mam iba krabicku a nahradne peny). kupoval som zo seriozneho e-shopu. je to problem firmy koss, zaviedli totiz registraciu sluchadiel, dozivotna zaruka plati len na prveho majitela sluchadiel... takze tak.
Teraz nieco k ich zvuku. zozaciatku, ked som nevedel co je kvalita mi pripadalo ich podanie super. lenze ked som pocul kvalitne sluchadla a bedne, zmenil som svoj nazor. zvuk prebasovany velmi vysoko, stredy kricia, vysky moc v pozadi, nevyrazne. uz ich viac nekupim. ked tak chod do koss KEB24, tie budu urcite lepsie, ja ich kupim. creative som nepocul, ale asi to bude nejaky zlaty stred, od creative mam externu USB zvukovku a hra za tu cenu slusne. toz tak.
Napísať odpoveď