Problem USB
-
Michal Zaťko
Medium Expert
Problem USB
po pripojeni usb sa restartuje pc mam podozrenie ze to bude nieco s BIOSOM po preinstalovani systemu to stale robi teraz mam v pci slote kartu na usb a z nej modem aj ostatne veci idu
Re: Problem USB
podla mna tvoje PC..nema nainstalovane OVLADACE na USB..cize neviem..ale ja som k PC dostal CDcko..bol tam program USB 2.0..po jeho nainstalovani som mohol pripajat usb kluce..u teba bude mozno taki isty problem...ked nie fakt nvm sryMichal Zaťko napísal:po pripojeni usb sa restartuje pc mam podozrenie ze to bude nieco s BIOSOM po preinstalovani systemu to stale robi teraz mam v pci slote kartu na usb a z nej modem aj ostatne veci idu
-
Michal Zaťko
Medium Expert
ak myslis usbecka pripojene z dosky tak tie som skusal odpojit a nic roby to aj na usbeckach vstavanych do dosky zacalo to robit ked som pripojil MPtrojku ale po restartovani to islo normalne teraz mi ani pocitac nezapne pokym ma nieco pripojene len pípahojko napísal:brm: Tak to bude zle zapojenie USBcka do dosky. Nieco podobne mal tusim t0m4s3, nastal srat a odisla doska. Inak je taky velky problem prelepit ten port paskou alebo sa pozriet do manualu a prehodit kable???
tusim som v tom case aj skusal nejake instalaky na BIOS nemoze to mat nieco spolocne ?
-
Michal Zaťko
Medium Expert