Drago napísal:hojko az tak to nebanujem, mame dost kvalitnych hokejistov, dovolim si povedat ze aj lepsich ako je Paul
dovolím si oponovať ti - takých kvalitných hráčo dosť nemame, ktorí su takí kvalitní ako je Paul Šťastný, vlastne nemame nikoho takého ako je on.

On ma ešte len 21 rokov a už ma za sebou nováčikovskú sezonu, v ktorej zaznamenal v 82 zápasoch 28+50 čo je dokopy 78 bodov a v tejto sezone ma viac ako dva body na zápas.
Tento hráč navyše stabilne hráva a dokázal sa presadiť v Colorade, kdežto naši mladi slovesnkí hráči čakajú niekoľko rokov kým dostanú šancu, takže je to dosť veľka strata, že jeho otec je politik za Slovensko v Europskom parlamente a bije sa za záujmy Slovenksa pričom jeho deti ako aj Paul tak aj Yann nevedia ani len ceknúť po slovenský. ale späť k problematike

Paul je center - ukáž mi koľko mame mi takých centrov ako je on (my máme akurát Handzuša či Stumpela) - ale tí už majú najlepšie roky za sebou a mladí centri sú kde

nikde pretože u nas sa hokej podporuje malo a hrajú ho detičky bohatých rodičov, ktorých to postupne omrzi - a na Paulovi je vidno že Slovensko jednoznačné talenty ma lenže do týchto talentov sa neinvestuje, nemajú žiadnú podporu a tak bud idú niekam preč, /ved nie nadarmo sa všetci hokejisti s tehotnými manželkami ponáhľajú do Ameriky kde po narodení dieťa okamžite získa americké občianstvo/ alebo tu zaniknú a upadnu.
Hojko - s tým sporom Široký vs Šťastný maš aj pravdu sa to tam vyostrilo poriadne ale ani jeden z nich si myslím, že hokeju by nepomohol a vidieť tam Šťastneho na stoličke šefa SZĽH tak to by mi fakt bolo dosť zle, pretože ked on migroval do Ameriky tak tam mal zostať a jeho deti sú aj slovaci a američania a to by bol obraz ideálny pre slovenský hokej Šťastný je šef no deti mu hrajú za USA - to je až komická predstava
btw. výborní hráči nam starnú a postupne bude náš hokej upadať už nemáme toľko hviezd mladých ako pred piatimi rokmi kedy začínali žiariť Gáborík, Hossa, Nagy alebo žiarili Demitra, Šatan a tak ked sa pozeram do budúcnosti mam obavy že Slovensko do 10 rokov možno aj vypadne z A-kategorie MS - viem je to možno trochu prehnane ale ked sa pozriem na kvalitu ligy a ako kvalitní hrači starnú tak je to aj dosť reálne, žiaľ