vyborne, vypustili par hier, ktore kazdy priaznivec bud presiel na cierno, alebo si ich kupil originalne a presiel uz minimalne pred rokom...to sa fakt "oplati". Pecka by bola keby spravili nieco ako mesiac na WoWe zadarmo, alebo Bioshock zadarmo a nie vypustit hry, ktore nik v zivote uz ani v lacnych knihach za 100 SKK nekupi...tieto ich "reklamne" tahy uplne zboznujem. Ale ano, je to "pekne" gesto...
uplink napísal:vyborne, vypustili par hier, ktore kazdy priaznivec bud presiel na cierno, alebo si ich kupil originalne a presiel uz minimalne pred rokom...to sa fakt "oplati". Pecka by bola keby spravili nieco ako mesiac na WoWe zadarmo, alebo Bioshock zadarmo a nie vypustit hry, ktore nik v zivote uz ani v lacnych knihach za 100 SKK nekupi...tieto ich "reklamne" tahy uplne zboznujem. Ale ano, je to "pekne" gesto...
No napriklad Far Cry som nehral a teraz to stahujem a inac Bioshock zadarmo?Ved tolko penazi na vyvoj a hned zadarmo??A z coho by mali zit??a Wow si mozes zahrat 14dni zadarmo
Toto ste čítali hlane tu poslednu časť.. skušali ste tie hry spustiť ?
Zaujímavú akciu spravilo Ubisoft a Fileplanet, ktoré vám umožnia stiahnuť si tri komerčné hry zadarmo. Teda zadarmo ako zadarmo, presnejšie za reklamu, ktorá bude vsunutá pred hru. Zadarmo si tak môžete siahnuť klasickú akciu Far Cry , prvú časť trilógie Prince of Persia a nakoniec aj Rayman Raving Rabbits z minulého roka. Gamershell ešte priniesol pôvodný Ghost Recon s reklamami. Je tam aj pripomienka, že musíte mať konto na Ubi.com a musíte žiť v US, aby ste si hru zahrali (kontrola IP adresy?).
21tomy21 napísal:Toto ste čítali hlane tu poslednu časť.. skušali ste tie hry spustiť ?
Zaujímavú akciu spravilo Ubisoft a Fileplanet, ktoré vám umožnia stiahnuť si tri komerčné hry zadarmo. Teda zadarmo ako zadarmo, presnejšie za reklamu, ktorá bude vsunutá pred hru. Zadarmo si tak môžete siahnuť klasickú akciu Far Cry , prvú časť trilógie Prince of Persia a nakoniec aj Rayman Raving Rabbits z minulého roka. Gamershell ešte priniesol pôvodný Ghost Recon s reklamami. Je tam aj pripomienka, že musíte mať konto na Ubi.com a musíte žiť v US, aby ste si hru zahrali (kontrola IP adresy?).
tak ak to tak je, tak by som to ani na ten web nedaval
21tomy21 napísal:Toto ste čítali hlane tu poslednu časť.. skušali ste tie hry spustiť ?
IP to nekontroluje, staci pri registracii dat ze si z USA, ja uz cakam vo fronte
Budete si muset nastavit účet, kterej říká, že jste z USA, jinak si nezahrajete, bacha na to. Far Cry je jenom singl (museli byste mít vlastní key) Reklamy jsou jen v menu (obrázek s McDonaldem) a odklikatelné při loadingu úrovně." Další čtenář Black_Hand dodal své zkušenosti: "Pokud ve firewallu zablokujete internetovou komunikaci Princovi, tak spadne pri loadingu hry." Dodejme, že tento systém reklam se týká všech čtyř her od UbiSoftu, což se dle našeho názoru dá lehce přetrpět, když za to dostanete plné verze tak skvělých her, během jejichž samotného hraní už reklamy nijak neotravují (zpočátku jsme se obávali, aby reklamy nevyskakovaly na obrazovce i během hraní).
No odhodlal som sa stiahnut Far Cry vsetko v pohode instalacia a pustil som to a iba ostalo okno kde bolo ze Far cry kde bol chlapik a zenska a nic dalej neviete co s tym??
EDIT:Tak potom som sa uz dostal aj do menu vsetko som nastavil a potom loading dako stal zajtra este skusim nechat dlhsie co to urobi
viem, ze far cry sa mi loadovalo poriadne dlho, ked som to kedysi hraval...ak mas starsi pocitac, tak sa necuduj....
inak, viete o neakých free serveroch pre druhú v súčastnosti najhranejšiu MMORPG, toho Pana Prstenov? chcel by som si to zahrat....aj dlhsie nez len tych ubohych 7 dni
Sepiroth napísal:viem, ze far cry sa mi loadovalo poriadne dlho, ked som to kedysi hraval...ak mas starsi pocitac, tak sa necuduj....
inak, viete o neakých free serveroch pre druhú v súčastnosti najhranejšiu MMORPG, toho Pana Prstenov? chcel by som si to zahrat....aj dlhsie nez len tych ubohych 7 dni
No server asi este nebude lebo emu sa len zacal robit nedavno a komp nemam slaby ADM 64 3000+,x1600 25mb,1.5GB Ram
stiahol som ghost recon, spravil ucet na ubi.com, nastavil ze som z United States, ale pri instalacii mi to aj tak napise "Sorry, you must live in the U.S. to play this game" a neda sa ist dalej!
Sepiroth napísal:stiahol som ghost recon, spravil ucet na ubi.com, nastavil ze som z United States, ale pri instalacii mi to aj tak napise "Sorry, you must live in the U.S. to play this game" a neda sa ist dalej!
Hajzlik si asi skontroluje aj windows pri inštalacii ... asi aj vo windowse musis mat nastaveny region U S aby to šlo ... neviem neskušal som a ani nepotrebujem .... Vsetky tri trilogie Princa som prešiel ....a ostatne hry ma akosi nezaujali .....
Šu-Do napísal:sak asi ked sa to instaluje tak podla IP zisti (pokial dava signal cez net) ze si neni v USA
jj, skusil som prave s vypnutým netom a nahodilo mi to pre pokračovanie okno na pripojenie. pokiaľ sa nepripojíš na net, cancelne to inštaláciu.
Nepomohla by dáka US proxy alebo čo? resp. hoďte dáku...
no tak toto teda nie:
Thank you for downloading one of the promotional PC titles made available for ad-supported freeplay over the Labor Day weekend. The promotion is now closed and it is no longer possible to play the games for free.
If you are interested in further information on these titles, please visit our official website at www.ubi.com