podla mna je tato hra v poho len keby nieco urobili s tym ze namna zautoci niekto z 3k vojakmi a ja pritom som mal max 50 takze asi taka sanca je to nedomyslene ....
B4rr4cud4 napísal:podla mna je tato hra v poho len keby nieco urobili s tym ze namna zautoci niekto z 3k vojakmi a ja pritom som mal max 50 takze asi taka sanca je to nedomyslene ....
tak si mal mať 5k def. jednotiek.
O čo ide, myslíš že ked pôjdu na teba natari a ty budeš mať 100 jednotiek tak napíšeš multihunterovi že o čom to je?
Ak niekto buduje dedinu a je útočný tak má veľa vojakov, potom je na tebe aby si bol v silnej aly ktorá ta podporí.
je to velmi dobra hra som to hraval za galov no znicili ma tak som to vymazal lebo som bol oproti okolitim osadam az prilis slaby a zacal som to hrat odznova tento krat za rimanov .opakujem je to very good game a som teraz do nej cely zazrany
Ked poslem do dediny speha a vrati sa s tym, ze zistil ze tam je napr. po 100 z kazdej suroviny, to znamena ze tych 100 mozem ukradnut? Lebo ma zaujima, ze ci ked ma ukryt a ja tam dojdem a nic nedostanem, surne pls, thx
Frco napísal:Ked poslem do dediny speha a vrati sa s tym, ze zistil ze tam je napr. po 100 z kazdej suroviny, to znamena ze tych 100 mozem ukradnut? Lebo ma zaujima, ze ci ked ma ukryt a ja tam dojdem a nic nedostanem, surne pls, thx
on ti ovie to , co tam je. cize ak ma ten tipek ukryt s kapacitou 100, tak nezoberies nic, pokial nesi german
Holubar napísal:mozes ju po leveloch zburat, ked mas hlavnu budovu min na level 10.
alebo ak mas kata v inej dedine, tak si saci poslat utok na svoju dedinu a dajme tomu pol minuty pred utokom poslat jednotky na podporu, dorazi utok, padne budova a rychlo stiahnut este jednotky spat, takze sa este otocia pri brane, je to o moc efektivnejsie ako buranie po leveloch
chcem si zalozit novu dedinu, kde myslite (ako daleko) sa to oplati? Mam volne miesto aj hned pri mojej dedine, chcel by som ju dat tam, aby som mal do nej cestu najblizsie ako sa len da. Ale pytam sa skusenejsich ze ako daleo je naj?
Frco napísal:chcem si zalozit novu dedinu, kde myslite (ako daleko) sa to oplati? Mam volne miesto aj hned pri mojej dedine, chcel by som ju dat tam, aby som mal do nej cestu najblizsie ako sa len da. Ale pytam sa skusenejsich ze ako daleo je naj?
stavaj ich co najblizsie k sebe ale tak aby si pokryl co najviac oaz (do buducnosti sa ti to zide)
Ok dam ju tak aby som mal oazy pri sebe, good idea.
Ako funguje ta stena u rimanov? Povedzme ze dava 50% defense, teda mam pretoriana ktory ma 65 obranu, tak mu to da plus 50% ?
Frco napísal:Ok dam ju tak aby som mal oazy pri sebe, good idea.
Ako funguje ta stena u rimanov? Povedzme ze dava 50% defense, teda mam pretoriana ktory ma 65 obranu, tak mu to da plus 50% ?