caf mam doma usb wifi kluc a chitam na nom suseda nadomnou sygnal mam na plno aj heslo na wep sifrovanie mam a je dobre ale potrebujem vediet ip adresi prosim vas ako sa daju zistit ip adresy ak nehodou viete tak napiste
ps nepiste take blbosti ze ked viem jeho heslo tak si mam ist pitat aj ipcky
puccik napísal:caf mam doma usb wifi kluc a chitam na nom suseda nadomnou sygnal mam na plno aj heslo na wep sifrovanie mam a je dobre ale potrebujem vediet ip adresi prosim vas ako sa daju zistit ip adresy ak nehodou viete tak napiste
ps nepiste take blbosti ze ked viem jeho heslo tak si mam ist pitat aj ipcky
dik vopred
PREDPOKLADAM ZE KED MA SUSED ZABESPECENY ROUTER TAK TI NEPOMOZE MAT IP ADRESU LEBO MA URCITE NASTAVENU AJ FILTER MAC ADRESS TAKZE POTERBUJES VEDIET AJ TOTO A KED CHCES SA TAM DOSTAT MUSIS SA DOSTAT DO JEHO ROUTRA A NASTAVIT TO TAKZE V PODSTATE TI TREBA USERNAME A PASSWORD DO JEHO ROUTRA
ak mas WEP heslo nevidim problem mal by si sa vediet napojit
na co su ti ipcky? coho ipcky? ak ma zapnuty DHCP tak je pre teba ako usera slovo Ipcka uplne irelevantne. Ak chces otvorit porty nespravis to inak ako ze ho poprosis aby ti to otvoril, kedze on je jediny snad pripojeny fyzicky na router...
co ja viem v krcme mu to povedal lebo asi tazko ho vie odsnifovat a nema na to softver a vedomosti ... to jedno ale ked je dnuka sak nech si zozenie snifer na ip napriklad look lan ten ti odsnfuje pouzite ip v sieti .. tie pignes cez cmd a potom napises arp -a a vypise ti ip a priradenu mac adress potom ho nejakym sposobom vypni elektriku v baraku aby sa mu vypol pc alebo proste pockaj kym sa vypne ... mac clonerom si nastav mac a ip aku ma dana snifovana ip a sedis na nete pokym jeho kamos nebude chcet ist na net ... a okrem toho ak tam budes uz ty on ma smolu ... asi tak ... tak si vyber niekoho co tam nieje tak casto ... nejaky dedo co len kukne maily od dcerenky