Aky je rozdiel medzi titulmi Ing. a Mgr. ??

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

p4ra napísal:Heh, tak takto isto sa da odpovedat aj napr. na botaniku. Naco je mne prirodovedecka? A preco by bola diagnoza pracovat v IT? Lebo nas to bavi a teba nie?
Neda, lebo len na IT potrebujes "special papier a neviem ake certifikaty" (sam si to potvrdil).
A tou "diagnozou" som to myslel "humorne - ironicky". V byvalej robote som bol s IT-ckarmi denno-denne a boli to fajn chalani. Aj ked, trocha "ini - IT-ckovski". :)
A IT ma bavi, ale tak na urovni bezneho konzumenta. Nemam na to jednoducho casu.
Preetro
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Preetro »

tomo.za napísal: programovanie to niesu kilometre napisaneho kodu ale jeho efektivita, odladenie etc... a verte mi to vam prax len tak neda... nato su predmety ako algoritmy, formalne jazyky, umela inteligencia, softverove inzinierstvo ...
Viem o com hovoris chalan a plne s tebou suhlasim. Myslim, ze skutocny majster sa pozna podla dlzky a efektivnosti kodu. :)
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

kinjeril napísal:Neda, lebo len na IT potrebujes "special papier a neviem ake certifikaty" (sam si to potvrdil).
jj v IT znamenaju vselijake papiere viac nez hocikde inde... stacilo na dni otvorenych dveri v Red Hate spomenut Cisco a uz vas brali na pohovor :lol:
kinjeril napísal:A tou "diagnozou" som to myslel "humorne - ironicky". V byvalej robote som bol s IT-ckarmi denno-denne a boli to fajn chalani. Aj ked, trocha "ini - IT-ckovski". :)
aj na tej diagnoze nieco bude... ja sam patrim k tym IT-ckarom(inak riadne debilne slovo) a fakt ked sa pohybujem medzi "normalnymi ludmi" vidim ze sme ini... tak trochu :roll: na nieco lepsi, na nieco horsi skratka ini... zaciname pomaly mysliet ako stroje :cry:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kinjeril napísal:Neda, lebo len na IT potrebujes "special papier a neviem ake certifikaty" (sam si to potvrdil).
A tou "diagnozou" som to myslel "humorne - ironicky". V byvalej robote som bol s IT-ckarmi denno-denne a boli to fajn chalani. Aj ked, trocha "ini - IT-ckovski". :)
A IT ma bavi, ale tak na urovni bezneho konzumenta. Nemam na to jednoducho casu.
Ah, tak to suhlasim. :) No, je to pravda, ze tu sa pocitaju znalosti, skusenosti v obore a certifikaty.

Ja som sa neurazil k tej diagnoze, lebo ja to pouzivam na profesiu ucitelov napr., lebo podla mna byt ucitelom je diagnoza a nie povolanie. Neviem preco si ludia myslia, ze sme ini. Zijem takisto, ako ini, z inych povolani. Chodim na pivo, mam rad sex, chodim na parties, cestujem, nie som cely den zatvoreny doma, chodim si zahrat futbal, paintball atd., proste vsetko, co robia normalni ludia. I ked aj tu sa urcite najdu extremy.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

kinjeril napísal:Btw, potom naco studujes? Nemas hajzlak?
Kto povedal ze studujem? ;-) Studoval som, nedokoncil som. Momentalne toho nelutujem. Skola mi vela dala aj ked som ju neukoncil a zistil som, ze to ide aj bez titulu (v mojom obore).
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Tomasito napísal:Omyl, takato situacia je skor velmi zriedkavou vynimkou... Dnes su minimalne v kazdej vacsej- nehovoriac o nadnarodnej- spolocnosti pozicie, na ktore sa jednoducho standardnym sposobom bez VS vzdelania nedostanes, rovnako statna sprava.
Jo mas pravdu, ale z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze ak firma zhana cloveka, ktory je v danom odbore ktory potrebuju spicka, kaslu na to ci ma vysku alebo nie a na druhy den ma potrebne papiere... Mozno sa to prejavi na plate ze nedostne hned 20K na zaciatok, to sa ale vykompenzuje casom a tym ako je schopny robit...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

aha ja tak trocha odveci ja som chodil na FEI a uprimne povedane ty co tam ucia to su uplny kkti bud ja som mal smolu na nich alebo fakt je to tam sami kkt utekal som odtial na SJF a podla mna to ucivo tu je tachsie ale tym ze ucitelia su normalny tak je to lachsie a co sa tyka matfyz heh tam mi chodil brat ale on je extrem on tam chodil rok a iba sa usmieval tak tiez siel na SJF ted konci ING (on totiz neni clovek on je kalkulacka preto sa smial na matfyze) takze ja bych ty asi ten matfyz odporucil ale zasa v praxi budu seci viac nadseny z FEI heh no asi som ti moc nepomohol ale proste na FEI pocitaj s dost blbym pristupom lebo ludia co tam ostali sa furt stazuju

mystique 20litrov heh sak to je bezny nastupny plat s VS teda malokto ide pod tuto hranicu, treba dobru ing pracu spravit a nechat to kupit aj zo sebou dakou firmou si prides na pekne penaze :-P
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Môj názor je taký, že kto chce, nech študuje, neľutujem ani minútu z času čo som chodil na vš. Mňa to zaujímalo, no prečo nie? Skončiť vš nie je samozrejme záruka na nič ale aspoň ten dotyčný to dokázal - a to nie je málo, veď to také ľahké ani nie je. Ja som sa rád učil. :P
Napísať odpoveď