Pls o radu z NOTEBOOKOM !!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pls o radu z NOTEBOOKOM !!!

Príspevok od používateľa Gizmoo »

Zdravim. Mam takych par otazok, lebo som trochu dost zmeteny.
Takze, minuly tyzden som si kupil novy notebook: MSI GX610:
TurionX2 TL56 1.80Ghz - 2gb ram - 250 gb hdd - HD2600 256MB DDR3 ..
vsetko mi tam slape dobre, hry idu v pohode, ale skusal som par testou atd. no a prekvapilo ma par veci!!! napriklad ze program CPU-Z mi na procesore neukazuje 1800Mhz ale 800Mhz ??? dalej napriklad Task Manager mi ukazuje ze mam volnych 26Mb pamate a ze 1585 sa pouziva !!!! no dako s toho nechapem... a este v displaj settings mi Adapter Informations udava ze celkova pamat grafiky je 1023, cize 767 je zdielanych !!!!! tu je obrazok k tomu vsetkemu !!!!

Kód: Vybrať všetko

http://img152.imageshack.us/img152/9264/msigx610qp1.jpg

a nakoniec som sa este pozrel do biosu a tam je tiez uvedene frekvencia procesora 0.80 Ghz z Max 1.80 Ghz .. tu je obrazok:

http://img152.imageshack.us/img152/3762/fotoo0020js7.jpg
.. tak sa chcem spytat co s tym mam robit!!??? je to normalne??? chcem aby mi vsetko ukazovalo ze mi ide comp na 1.8ghz a nechcem mat zdielanu grafiku na 1gb .. da so to vypnut alebo nieako nastavit??? prosim Vas za hociaky nazor, alebo hociaku pomoc ktoru mi date Vam budem zaviazany.. som s toho dost mimo !!!!! DAKUJEM
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

procesor sa sam podtaktovava ked nieje zatazeny - setri to bateriu, zdielanie pamate pre VGA sa da nastavit v biose, staci si precitat manual...
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mystique napísal:procesor sa sam podtaktovava ked nieje zatazeny - setri to bateriu, zdielanie pamate pre VGA sa da nastavit v biose, staci si precitat manual...
a podtaktovava sa aj ked je napojeny na siet??? sory ak je to blba otazka ale doteraz som mal stale len PC a na notebookoch som takpovediac zaciatocnik :wink:
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

Gizmoo napísal:a podtaktovava sa aj ked je napojeny na siet??? sory ak je to blba otazka ale doteraz som mal stale len PC a na notebookoch som takpovediac zaciatocnik :wink:
kazdy zaber na notebook od kukania filmov az po jednuche kopirovanie dviha frekvenciu .. podla toho ako treba ... ak to chces mat na maximalne proste to v bise nastav ... ale necuduj ze baterka nevydrzi tolko kolko ma ... ak rafes tak ze si stale v elektrike nech sa paci ale inak by som nedaval tolko ja som napriklad podtaktol este menej nez mas ty ... filmy idu wifi ide word ide co mi viac treba ... zato ze je menej no a co ale baterka vydrzi viac ... ohladom pameti pravda ... staci nastudovat manual a znizit tak ako treba ... ale potom ti nemusia ist hry korektne tak ako chces ... je to na tebe
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

to ze manual k tomu nemam a stiahol som z original stranky manual na moj book,ale nic take sa tam nepise !!!! biosu je tam venovanych len 8 stran, a jedine co sa tam da ciselne nastavit je "PCI Latency Timer" .. a to na hodnoty - 36 az po 248 - vsetky cisla su +32 .. tak vobec neviem co mam robit.. nieje daka utilita aby sa to dalo cez win???? inak keby nieco tak tu je ten manual ...

http://download1.msi.com.tw/files/downloads/mnu_exe/1634v1.0_EN.zip
Napísať odpoveď