Dobrý deň.Keď som mal 3 roky tak ma napadol pes a roztrhal my ruku ktorú my museli neskôr amputovať.A odvtedy mam protézu.Včera som sa snažil stopovať taxík (tou mojou umelou rukou) a ten taxík nezastavoval a vzhľadom na moju výšku (148cm) mi ten taxík prešiel cez tu ruku a odtrhol mi ju a ona sa celá rozbila.A teraz nemám svoju pravú ruku.Doktorka si myslí že si robím srandu a nechce mi poskytnúť ruku novú.Neviete teda niekto kde sa dá zohnať umelá protéza s rádiom?
Mam presne ten isty problem Ibaze u mna to nebol taxik ale kamion. Vyska 190cm. Ruka mala 75cm... Ostala v kuse ale on ju zobral so sebou, nevie ju niekto najst? Uz ju dlho hladam
niečo podobné sa stalo pred časom kamaratovi.Vracal sa z party v noci a tiež ho zobral kamion.Teraz žije bez ľavej ruky tiež hľadá nejaké protézy radiom alebo TV..ak niekto pozna firmu čo robí take protezy hodte link
Baguvix napísal:niečo podobné sa stalo pred časom kamaratovi.Vracal sa z party v noci a tiež ho zobral kamion.Teraz žije bez ľavej ruky tiež hľadá nejaké protézy radiom alebo TV..ak niekto pozna firmu čo robí take protezy hodte link
S nim som sa uz kontaktoval, piseme si cez icq... Ale to mas pomylene, to nebol kamion ale autobus... A ten autobusar sa mu este aj smial
patolizal napísal:S nim som sa uz kontaktoval, piseme si cez icq... Ale to mas pomylene, to nebol kamion ale autobus... A ten autobusar sa mu este aj smial
to mi nevravel.bolo to davno tak nepamätam detaily ako kaminon,autobus..omg
To som uz videl, ale moju dlzku tam nemaju... A ziadne radio ani tv v nej neni, takze pekny shit! Boze co by som dal za to keby som mal este stale svoje obe ruky. Ako napriklad tento pan