VELA KOFOLY

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Broli
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

VELA KOFOLY

Príspevok od používateľa Broli »

Chceme ist s kamosom pit miesto alkoholu Kofolu.
Chcem sa opytat ,ze ked dame za vecer kazdy 4 litre kofoly ci to nebude mat daky negativny vplyv na telo. Dakujem.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Re: VELA KOFOLY

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

Broli napísal:Chceme ist s kamosom pit miesto alkoholu Kofolu.
Chcem sa opytat ,ze ked dame za vecer kazdy 4 litre kofoly ci to nebude mat daky negativny vplyv na telo. Dakujem.
nj jak na priberanie tak na bolesti brucha :D to akoze naraz chcete vypit? a okrem toho by tam mal byt kofein...urcite ti to poskodi menej ako alkohol, ale nepomoze urcite tiez :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vela cukru, kofeinu, v zavislosti od travenia palenie zahy (kyselina)...
podla okolnosti sa z kofoly mozes aj "pripit", dostanes sa do takeho stavu ako po 3-4 pivach. neviem ci to uz niekto zazil, ale je to haluzny pocit. sme s kamosmi pili len kofolu a odchadzali sme ako v nalade :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Kibo napísal:vela cukru, kofeinu, v zavislosti od travenia palenie zahy (kyselina)...
podla okolnosti sa z kofoly mozes aj "pripit", dostanes sa do takeho stavu ako po 3-4 pivach. neviem ci to uz niekto zazil, ale je to haluzny pocit. sme s kamosmi pili len kofolu a odchadzali sme ako v nalade :D
ano ja som to tiez testoval s kolou, isli sme nato asi takto:

boli sme traja a zacali sme na 10tich glgoch, cize prvy vyexoval 10x dalsi 20x, ja som dal 30x na ex a tak to islo dookola az dokym sme nevypili 2x 2l flasu, dost flipy :D
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

No :D Takže
Piť kofolu je aspoň zábava, grgáš jedna radosť. Ja niekedy hovorím že do nálady sa netreba dostať len alkoholom
kubodinho
Professional
Professional

Re: VELA KOFOLY

Príspevok od používateľa kubodinho »

Broli napísal:Chceme ist s kamosom pit miesto alkoholu Kofolu.
tak co ja viem kofoly vela pit tiez neni moc dobre , je to sama chemia . ja by som to nepil kazdy den
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja by som len tak zhrnul jednou starou múdrosťou, ktorú určite tiež poznáte:
"Všetkého veľa škodí!"
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

brm napísal:Ja by som len tak zhrnul jednou starou múdrosťou, ktorú určite tiež poznáte:
"Všetkého veľa škodí!"
tak tak.
myslim ze pivo by bolo zdravsie. predsa len, kofola to je po huja cukru, farbiva, konzervacnych latok atd atd. pivo to je priroda. :smt003
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no ako dlhorocny abstinent zijuci na kofole a kakae ti poviem ze ti to neuskodi ale viac ako 3 4 velke kofoli nedas :-) 1 zacnu ta s toho boliet zubky 2 kofola je na baze jablkoveho koncentratu takze priroda tam je ale sposobuje tlaky v bruchu a trosku dost zvysuje kyselinu 3 JE MOCOPUDNA :-D to je asi najvaci pruser po 3 kofolke uz iba chodim spoznavat ludi k pisoarom :-) 4 pripit sa nemozes ta nalada je sposobena skor tym haluzenim a trosku precukrovanim sa :-) proste je to sladke a ked ma clovek vela cukrov v sebe tak mu trosku harasi a to je aj moj problemik :-D teda harasi ono skor tie cukry sa musia spalit a to proste sposobuje daku hyperaktivitu alebo co
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Akurát som si teraz dal kofolu.. pijem už tretí pohár.. a moje pocity.. čím viac pijem, tým viac mi treba ísť na záchod a zároveň tým viac som smädnejší a mám chuť si dať ďalší pohár.. :) Je to chémia + cukor.. a z toho cukru je človek ešte smädnejší.. akoby ste napríklad zjedli na posedenie jednu veľkú čokoládu.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Určite lepšie ako pitie alkoholu, aj keď tieto sladené nápoje nie sú nejako prospešné...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no lebo alkhol je :-D povedzme si takto ani ja uz neviem byt na kofo skor to je tak pridem do podniku dam cajik potom kofo a potom daky dzus a v lete heh dam kofolu a padam prec lebo v podniku je teplo
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Kofola mám rád a po malých kusoch som jej zvládam vypiť dosť veľa. Napríklad ked tak obcas sedím pri PC večer tak nie je problém dať dole 2l flašu a tak :) Ale v bare je ju idealne striedat aj s inými vecami :wink:
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

kedze pivo nelubim, tak v baroch pijem len kofolu. najviac som ich vypil za vecer 9. nebol som z nich ani pripity, ani nijaky, iba som potom doma pekne dlho kukal do stropu :sok:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ako ozaj netreba kofolu nahradzat alkoholom, nedobre riesenie...sak to je cisty cukor a kdejake ecka ako bonus, navyse to prilisne pretazuje pecen a oblicky...neodporucam ficat na kofole s tym dojmom ze vam z toho bude bavit...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

Radsej nealko biiiiiro (zodpovedny vodic vie :) ) ako kofolu...teda co sa takeho objemu tyka, jednoznacne...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Skus predtym pojest par Mentos cukrikov, to ti neutralizuje kyselinu a nebude ta palit zaha :smt082
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

Sheep napísal:ako ozaj netreba kofolu nahradzat alkoholom, nedobre riesenie...sak to je cisty cukor a kdejake ecka ako bonus, navyse to prilisne pretazuje pecen a oblicky...neodporucam ficat na kofole s tym dojmom ze vam z toho bude bavit...
mam dojem ze kofola original neobsahuje ziadne ecka. mozno jej nechutne napodobeniny ala lidl a spol
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

veď kofola bez borovičky neni ani kofola....
isto nie, veľa bubliniek, cukru kofeinu, HF, farbiva, prip. umelych sladidiel, radsej si vyzrat...
Stano J.
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Stano J. »

ja ked idem do krcmi dal som si dve piva a bol som hotovi a preto som ho vimenil za kofolu radsej :oops:
Napísať odpoveď