Miranda a ine klienty
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Miranda a ine klienty
mam mirandu, kde mam okolo 200 kontaktov
ked vyskusam iny klient, alebo inu verziu mam tam vzdy iba okolo 15 kontaktov, neviete, cim to bude?
ked vyskusam iny klient, alebo inu verziu mam tam vzdy iba okolo 15 kontaktov, neviete, cim to bude?
Re: Miranda a ine klienty
zapni si v nastaveniach nech ti zobrazuje aj offline uzivatelov.Tomasko napísal:mam mirandu, kde mam okolo 200 kontaktov
-
Tomasko
Guru wannabe
Re: Miranda a ine klienty
haha... to nie je v tom...ob3l1x napísal:zapni si v nastaveniach nech ti zobrazuje aj offline uzivatelov.
-
audiotrack
VIP
-
Tomasko
Guru wannabe
aj nad tym som rozmyslal, ale nasiel som len General skupinu, pritom tie kontakty som mal rozhadzane... (nemam nadstavene zobrazovanie podla skupiny), ale isto viem, ze v general som mal viac kontaktov ako tam je terazaudiotrack napísal:nemáš vytvorené extra skupiny? ja mám napríklad skupinu hojko a tam mám okolo 50 kontaktov. Keď som skúšal iný klient, tak mi ju nezobrazilo a teda som nemal ani kontakty z tej skupiny. Zobrazilo len základné (Genera, Family, Friends..)
-
Tomasko
Guru wannabe
poradili mi na miranda fore, trebalo zosynchronizovat tu staru mirandu s icq serveromob3l1x napísal:nooo neviem ale ja nemam iba 128 kontaktov a momentalne pouzivam QIP Infium predtym som mal mirandu a nemam ziaden problem s kontakt listom skus len poprehladavat nastavenia alebo pouzi inu verziu daneho klienta ...