testujem ju uz dlhsiu dobu. zatial nebol vyraznejsi problem, a to mam kalkulacku z roku pat. povypinal som tie otravne somariny. do vyladenia som sa este nejak moc nepustal, ale aj napriek tomu ma niektore veci vyviedli z rovnovahy.
- blbne media player. nechce sa mu ist na listu, tak ako mu je urcene cez panely nastrojov.
- pocas behu niektorych aplikacii sa samovolne prepina jazyk v panely jazykov a ja az po case zistim, ze pisem peachoviny
- ta spotreba ram je neskutocna. na prvy pohlad minimalne rozdiely v porovnani s XP, ale zerie to o 300MB viac.
- ovladace, to sa uz rozoberalo mnohokrat, ale pripady ako stvara nas najvacsi mob. operator ma vedia dojat. kupite si modem k desktop PC s viazanostou na dva roky. o par mesiacov si kupite NB s predinstalovanym OS vista. samozrejme, ze to nefunguje a podla orange-u ani fungovat nebude. mozte dva roky platit za nieco, co nevyuzijete = navrat k XP. este, ze to nebol moj pripad.
- a nakoniec, co vyviedla nvidia s ovladacmi k ich GK ma o5 dojalo. aby ste mohli vyuzivat rozsirene funkcie ako sledovanie teploty, OC...musite nainstalovat aj ntune, a to nemam chipset od nvidie!
- na druhej strane ma tesi, ze nemusim dvojmo instalovat vacsinu programov. prv boli nainstalovane na xp a idu spustit aj pod vistou. samozrejme niektore treba znova registrovat, ale to je detail. zatial mi takto nefungoval iba office a powerdvd, a napalujem pod XP.
btw. ak by ste nahodou poznali riesenie mojich vyssie uvedenych problemov, tak sem s nimi