Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

NO BabySHAQ pff čo ti poviem si vo veku ked musíš prejsť aj týmto.. nikto sa nenarodil s tým že všetko vie a každú situáciu vyrieši.. človek sa učí postupne.. ty si zažil dalšiu vec z ktorej sa poučíš.. z tohto si sa mohol naučit veľa vecí.. tak si to preber celé od začiatku ako to bolo (s vedomím toho že si s teba chceli vystreliť) a pochopíš apon o 0,05 % viacej ženské spravanie..

ber to ako skúsenosť nie ranu..

a rada? ser na to je to decko ešte strašné
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ufff no ja ked vidim tuto temu pravdu povediac sa mi zacinaju krutit oci dookola :D NO baby uz by si mohol pochopit ze tie baby ci co to je si steba kvalitne robia srandu . Aj naivita je pekna vec ale odtial potial :x Je pekne ze by si nieco chcel zachranovat no namiesto tohno aby si sa zamyslal nad tym ako presvedcit 12 tku aby bola "normalna" by si mal zacat rozmyslat nad tym ako ju dostat z hlavy a najst si nijake dievca ktore to ma v hlave vporiadku.
12 rocne dievca "nedonutis" aby sa spravala "normalne" nech vyzera hocijako dobre ma 12 nebude rozmyslat ako 16 tka ale stale ako 12 tka aj ked na to nevyzera..cize nikdy s toho nedostanes to co by si si predstavoval...uz ti to dochadza?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BabySHAQ: Fotka cloveka, ktoreho videla raz v zivote a uz nikdy neuvidi, to ziarlis na tuto foto??? :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

BabySHAQ napísal:Mne sa ine dievca nepaci, ona je to najkrajsie najmilsie najuzasnejsie :( Kvoli nej som nechal vsetko kamaratov, sport, nemam nic len ju. Ked ju stratim tak si mozem dat slucku okolo krku :cry: .
Jo to si vraví každý že sa mu iné dievča nepáči..Vždy sa nájde iné a svojim správaním originálne a lepšie ako to predošlé,len si netreba vtĺkať do hlavy kaleráby že sa mi iné dievča nepáči....Ale nechápem ako sa ti môže páčiť 12r dievča,ktoré si zo všetkého robí srandu a teší sa na fľašu,keď pritom môže mať frajera..To je kus na hlavu..Nemá to ešte v hlave usporiadané..pri jej veku sa ešte nečudujem :)

midnight_man napísal:12 rocne dievca "nedonutis" aby sa spravala "normalne" nech vyzera hocijako dobre ma 12 nebude rozmyslat ako 16 tka
12ka a 16ka je skoro stále to isté :D :D Rozum ani vtedy a ni potom :D
midnight_man
Guru
Guru

Soviet napísal:12ka a 16ka je skoro stále to isté :D :D Rozum ani vtedy a ni potom :D
dajme tomu ze je to s kaluze do blata ale takeho lepsieho :lol:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

hojko napísal:BabySHAQ: Fotka cloveka, ktoreho videla raz v zivote a uz nikdy neuvidi, to ziarlis na tuto foto??? :lol:
Vsak prave ze raz ho videla!

A este k tomu lyziarskemu tak ja neviem ale ja sa asi ten tyzden zblaznim ked si predstavim ze ju bude niekto objimat a bozkavat a nebudem to ja :cry: Co mam robit ?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:A este k tomu lyziarskemu tak ja neviem ale ja sa asi ten tyzden zblaznim ked si predstavim ze ju bude niekto objimat a bozkavat a nebudem to ja :cry: Co mam robit ?
Ja by som si začal naňu nachádzať tie najhoršie veci čo spravila a hneď by ma omrzela :) A zabudol by si omnoho rýchlejšie a netrápilo by ťa to ..:)
midnight_man
Guru
Guru

Soviet napísal:Ja by som si začal naňu nachádzať tie najhoršie veci čo spravila a hneď by ma omrzela :) A zabudol by si omnoho rýchlejšie a netrápilo by ťa to ..:)
a mna napada hned jedna...zameta s tebou ako s metlou baby..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

BabySHAQ napísal:Co mam robit ?
NIČ :!:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:a mna napada hned jedna...zameta s tebou ako s metlou baby..
jj :) Ak ťa má rada tak to zistíš jedine takým spôsobom že jej napíšeš niečo hustého(zlého) na jej osobu..A ak sa ti začne zrazu vtierať..a začne chápať čo spravila, tak možno kus rozumu k nej doletí a začne ťa mať naozaj rada..
midnight_man
Guru
Guru

Soviet napísal:jj :) Ak ťa má rada tak to zistíš jedine takým spôsobom že jej napíšeš niečo hustého(zlého) na jej osobu..A ak sa ti začne zrazu vtierať..a začne chápať čo spravila, tak možno kus rozumu k nej doletí a začne ťa mať naozaj rada..
hou to je odvazne tvrdenie 8) to ak by vyslo tak veru :aasmile1:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:hou to je odvazne tvrdenie 8) to ak by vyslo tak veru :aasmile1:
vlasná skúsenosť :D Aj som zistil že ma mala vážne rada ale ako ja vravím raz a dosť a tak tie reči nemali umňa žiadnu cenu :D Kurz bol už vtedy na nule :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Soviet ... vies raz to moze fungovat ... ale vztah takych mladikov to moze maximalne posrat ....
Neviem ci by som pozitivne reagoval na to keby mi priatelka napisala nieco skarede ...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Soviet ... vies raz to moze fungovat ... ale vztah takych mladikov to moze maximalne posrat ....
Neviem ci by som pozitivne reagoval na to keby mi priatelka napisala nieco skarede ...
jo verím ti :) Samozrejme ak všetko dobre klape by som z ničoho nič , nenapísal zlé veci :) Ale ak chce Baby zistiť načom je tak (keďže ho nejak zanedbáva) pochybujem že to zistí inou cestou..Buď si dievča povie: "Jupí konečne sa ho zbavím" ... alebo "To hádam nemyslí vážne".."To mi hádam nespraví" a nejak sa jeho tvrdenie bude snažiť odvrátiť...Pri jej veku je všetko zbytočné...Ale aby som pre 12ročné dievča zabudol na kamošov a spol ako Baby tak to veru nie..
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Drama vrcholi. Prisiel som na net , zapnem icq napisem jej vsetko som bol kludny. Jej sestra mi napisala ze tu neni ze je s nejakymi chalanmi na chodbe. Ked prisla slusne som sa jej spytal kde bola a ona ze : ale len mimo izby. Potom ja som vyletel ze preco ma klame a tak. nemal som to ale co uz . Tak som sa s nou viac menej zacal hadat ale uvedomil som si ze po icq to nema ziadny vyznam! som jej napisal ze ak jej aspon zlomkom este na mne zalezi tak sa stretneme za pol hodinu a vydiskutujeme si vsetko. Povedala ok. Finale sa blizi ja padam. Z duse jej poviem co si o nej myslim a nech sa rozhodne. drzte palce potom napisem
midnight_man
Guru
Guru

te buuuuuh lidicky :D tak toto hej ..ja chcemm filmoveee prava 8)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ak si ju ešte stále neposlal k vode, tak už by bol najvyšší čas. Vážne neviem, čo ešte riešiš, ja viem, že ju máš akokoľvek rád, ale zober to racionálne: vystrelila si z teba, zahráva sa a nevie, čo sama chce. Podľa mňa si chce užívať, chce byť žiadaná a obdivovaná u chalanov a to nie sú vhodné perspektívy pre vzťah :roll: Na druhej strane, ani tvoje správanie nie je primerané a adekvátne: chce hrať fľašu a čo, veď vzťah by nemal byť prekážkou v zábave - je to celé o dôvere. Keby ste si dôverovali, tak by vedela, že odkiaľ - pokiaľ môže ona zájsť a ty by si hneď nerobil z toho vedu. rozčúli ťa fotka iného chalana v mobile? ako sorry... :roll: a keď sa rozpráva s iným chalanom a ty sa na ňu tak vyrútiš, to tiež nie je bohviečo. Veď to sa nedá odizolovať ju od ostatných chalanov a teba od ostatných báb...V každom prípade, ja by som už tento "vzťah" nezachraňovala. :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Kazda rozpravka sa raz konci, kazdy sa zo svojho sna raz zobudime. :cry:
Vitaj v realite...
BabySHAQ napísal:Takze pisem sem znova. I ked najradsej by som bol ak by som nemusel.
Vsetko bolo doteraz ok, ale vcera akokeby nastal zlom. Udiali sa totizto tieto veci:
1-Dozvedel som sa (ona osobne m i povedala) ze zo zaciatku ona to som mnou vobec nemyslela vazne, ze si len spolu s dievcatom z kostola chceli so mna vystrelit. :? Neprijemne zistenie ze ? Povedala ze ale koncom augusta ma zacala skutocne lubit a vykaslala sa nato. Povedala jej ze mi da kopacky az po ich lyziarskom (niekedy v januari). Ale medzitym ma zacala milovat a nespravit to. Akoze hovori ze ju to teraz mrzi ale uz mi nic take nespravi. Boli to aj tak :cry:
Ako pozitívum ber, že Ti to povedala sama. Ako negatívum všetko ostatné. Inak musím uznať tvoju pravdu, ke´d si ešte dakedy v minulosti vyslovil domnienku o prepojení medzi ňou a DzK. Že už tTi vraví, že Ti už nič také nespraví? No to je sakra ale logické, nakoľko to, že to vôbec spravila stačí...
BabySHAQ napísal:2-Ked bol u mna vymenny student, tak som jej ho zobral ukazat, chcela sa s nim odfotit a tak. Uz je tomu mesiac a este stale ma na mobile ako pozadie tu fotku s nim alebo priblizenu hlavu jeho(a to s takej fotky kde som aj ja nanje :cry: ) a este ked jej kamaratky vravia ako ho ospevuje tak mi je fatk smutno. :cry:
S týmto si zasa takú hlavu nerob. je to 12ka, ešte sa fixuje na kadejaké hovadiny, jednou z ních môže byť aj obdobie strávené s tým chalanom. Ani by si nemusel hovoriť, že má 12... Totálne to vidno na jej chovaní. Neber to ako niečo, čo je nasmerované proti Teba, alebo niečo, na odstránenie Teba. Je to proste u nej akási "slepá vetva"...
BabySHAQ napísal:3-Len tak sme sa vcera bavili a dosla rec na jej lyziarsky a proste povedala ze sa tesi. A ja ze naco ? Vsak nato co aj minuly rok(cele dni hrali flasu , vsak ZS :roll: )a ja ze a to chces aj tento krat robi ? ona ze a co budem sedet na izbe, chalani ma uz rok o to prosia :evil: TOTO ma nasralo a fakt dost. Tak chapete ja som od nej cez tyzden 120km prec a mam na skole fakt pekne baby mozem sa k..vit kolko chcem ale ani na jednu sa co i len pekne nepozriem.
Chlape lenže pochop, že ona to ako citujem: ku**enie neberie. Pre ňu je to nezáväzná FUN, ktorá pre ňu neznamená, že by Ťa nejako podvádzala. Pozri sa na to pragmaticky. Menej emotívne...pri 12ke sa to neoplatí.
BabySHAQ napísal:Po tomto vsetkom fakt neverim tomu ze ma miluje? Preco to robi? Ja ju milujem uprimne , po inej sa ani neobzriem, na lyziarskom sa budem lyzovat(mozno nasavat) ale isto nie k..vit sa!!! Preco mi to robi ?

Da sa nas vztah este zachranit? Mne sa ine dievca nepaci, ona je to najkrajsie najmilsie najuzasnejsie :( Kvoli nej som nechal vsetko kamaratov, sport, nemam nic len ju. Ked ju stratim tak si mozem dat slucku okolo krku :cry: .

Prosim Vas strasne , aj tych co uz to nebavi do tejto temy chodit co mam spravit ?
Všetko je to v dvoch číslach. Celý tvoj problém. 12!!! To je proste celé. Ona si ešte neuvedomuje, ako sa správať vo vzťahu an inemá ešte fixné určité hodnoty. "Vzťah" sa jej páči, páči sa jej všetko okolo toho, frázy ako ľúbim Ťa etc. sú jej príjemné. berie to ako prijemnú novú skúsenosť, lichotí jej to, no zdá sa mi, že nič viac. No a ty si mal ružové okuliare, no teraz Ti dal niekto šupu medzi oči a tie okuliare sa rozbili. Nepríjemné čo...? Musíš sa naučiť chodiť aj v tomto. Proste že Ťa sklame, a že sklame tvoje domnelé ideály. Je to zrejme tvoja prvá skúsenosť tohto druhu čiže niet divu, že to nesieš takto tragicky....
BabySHAQ napísal:Ja o nu praveze javim vacsi zaujem jak kedykolvek predtym :( trapi ma to. Piatok ideme ju chcem pozvat na pizzu potom do kina a tam jej chcem dat basnicku co som prenu napisal. Dufam ze to pomoze
fizz napísal:Potom to moze byt naopak...je si tebou prilis ista...
Good one fizz :wink:
triple napísal:ber to ako skúsenosť nie ranu..
a rada? ser na to je to decko ešte strašné
midnight_man napísal:12 rocne dievca "nedonutis" aby sa spravala "normalne" nech vyzera hocijako dobre ma 12 nebude rozmyslat ako 16 tka ale stale ako 12 tka aj ked na to nevyzera..cize nikdy s toho nedostanes to co by si si predstavoval...uz ti to dochadza?
Tuto páni Ti napísali radu, ktorú by som Ti napísal aj ja.
BabySHAQ napísal:A este k tomu lyziarskemu tak ja neviem ale ja sa asi ten tyzden zblaznim ked si predstavim ze ju bude niekto objimat a bozkavat a nebudem to ja :cry: Co mam robit ?
Bacha - ona sa s nimi ale bude bozkávať inak ako z tebou. Nie z lásky, ale just 4fun. Keby však mala voči tebe isté morálne zásady/záväzky, čo očividne nemá, nebozkávala by sa s nimi vôbec, to je fakt...Ale to je možno iba môj konzervatívny názor. Tu ide o to, či jej dôveruješ...
BabySHAQ napísal:Drama vrcholi. Prisiel som na net , zapnem icq napisem jej vsetko som bol kludny. Jej sestra mi napisala ze tu neni ze je s nejakymi chalanmi na chodbe. Ked prisla slusne som sa jej spytal kde bola a ona ze : ale len mimo izby. Potom ja som vyletel ze preco ma klame a tak. nemal som to ale co uz . Tak som sa s nou viac menej zacal hadat ale uvedomil som si ze po icq to nema ziadny vyznam! som jej napisal ze ak jej aspon zlomkom este na mne zalezi tak sa stretneme za pol hodinu a vydiskutujeme si vsetko. Povedala ok. Finale sa blizi ja padam. Z duse jej poviem co si o nej myslim a nech sa rozhodne. drzte palce potom napisem
Dúfam, že v tomto rozhovore obidvaja nadobudnete rozum a zistíte, že to nemá zmysel ďalej živiť tento patologický "vzťah". Ale to sa nestane, inak by midnight_man nemal vhodný koniec filmu :D . Ale teraz vážne. Od tohto rozhovoru nečakaj vôbec nič a ak, tak len niečo zlé. Od 12ky by som nečakal v takejto situácii nič konštruktívne ani plodné....Veď uvidíš...
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

to babySHAQ> ked budes starsi tak aspon budes mat na co spominat a ver tomu ze sa budes na tom dobre bavit aky si bol.. ale to je normalne kazdy z nas viac ci menej prezival take obdobie,
ja osobne si myslim ze na nejaky kvazi vaznejsi vztah si este mlady, alebo skorej tvoja cielova skupina dievcat je priliz mlada na nieco co moze ba i len z dialky pripominat vztah, dievcata su v najtazsej faze puberty a najdolezitejsie je pre nich zaujat co najviac chlapcov... viem kazdy tuzi po laske ale radsej ju "este chvilu" hladaj v niecom inom, lebo myslim ze takychto tem tu od teba este bude par... :D ...ale nic v zlom, ja ti prajem ozaj nech sa ti to podari... len skusenosti su take ze tvoja namaha stoji za ***
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Baby co som ti hovoril?? Ma 12 ... Nedavno schovala Barbie do skrine ... ako napisal Jin ... Ona to nebere ako podvod ... Pre nu to je proste zabava a nechape ze ta tym rani ...
Ja som ti stale opakoval ma 12 od nej nemozes ocakavat nic normalne ...
To proste nemalo buducnost ... hej viem teba take pritahuju ... ale je pre mna dost nepochpitelne ze mas 14 a uz cumis po babach ... Ked som mal 14 tak som mal ine starosti ine myslienky Dievca bolo proste dievca ;) Pozeral som ake su pekne ale vstah u mna nemal miesto ;)

A dobre aj ked ma teraz 12 a urovnalo by sa to ... Bude mat 13-14-15 a to bude peklo
Z dna na den bude chciet nieco ine
V podelok bude chciet Romana Lebo je pekny
v Utorok Bude roman hajzel lebo povedal namiesto Ahoj Milacik iba ahoj Draha
v Stredu bude kvoli tomu Emacka
vo stvrtok uvidi pekneho HipHopera tak bude Lady z Vyzehlenym siltom 50cent a nauci sa texty Rytmusa a bude mat Gangstra tomasa
V Piatok bude mat kamaratka dobre Metal tricko tak Ona sa Prefarbi na cierno nahodi tiene a bude Prava Metlacka a bude mat DeathMetalistu Mata
A v sobotu a nedelu bude Vyluhovana v liehu cize tam je to neurcene s kym kde a co ...
Nie ze by bola taka ... ale puberta riadne meta z clovekom ;)
Zamknuté