Snooker
re
si ma predbehol v tejto teme
. ja sledujem kazdy snookerovy zapas co je v tv. paradna hra. hravam ho, ale len po nete z hracmi z celeho sveta. na SVK je malo snookerovych stolov a to je asi problem aj ked v mojom okoli je jeden klub kde sa da hrat snooker profesionalne. dost ma to aj laka zacat len sa neviem odhodlat
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja som niekedey hraval po nete lebo v meste nemam moznosti ale v tv sledujem ,tato hra je v poho nemal by si sa pri nej zranit ani nic podobne a je to celkom take na ukludnenie aspon ja sa pri to nenervujem
/no moj kamos od zlosti zlomil tago na vylete
(jedna varianta predstavy pohodoveho večera s kamošmi = hrať snooker
)
re
jedine zranenie co bolo sa stalo ked super v navale nervou buchol tago o stol a roz..ebal si zapestie. inak sa niekedy cudujem hracom aky su kludny lebo ja by som to v niektorych situaciach nedokazal. a hlavne keby som hral z nejakym Marcom Fu lebo na neho sa nemozem ani kuknut. Higgins (aj ked mi usiel na tikete za 2000) a O´Sullivan su proste moji hraci a je radost sa divat na ich hru. hlavne O´Sullivan neuveritelne rychlo triafa do gul, co iny hraci sa 5 x pretocia okolo stola a premyslaju kam to umiestnit
a stale tu jeden333 napísal:btw.zda sa to len mne alebo tu uz bola tema o snookri??
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som to vedelsundevil napísal:a stale tu jehttp://www.hojko.com/kto-vyhra-snooker- ... ht=snooker
re
patri medzi najnarocnejsie. nejde len o rozmery, ale aj o tvare jamky do ktorej musis trafit takmer cisto inak mantinel vyrazi gulu von. z klasickym poolom, 9 balom, rotation... sa to neda vobec porovnat kedze tu neni takmer mozne trafit gulu z jednej strany stola na protilahlu... ziada si to strasne velku sustredenost a hrac so slabou psychikou nema sancu na vyhruerik_tt napísal:velmi rad to pozeram ale ked som pocul jake rozmeri toho stolu su a tak tak to musi byt narocne jak svina ale pekny sport to je na eurosprte si to vzdy rad pozrem:)
re
nieco pre hracov tohoto nadherneho sportu http://www.billardcentrum.cz/eshop.php?skup=2&radek=2
Ano venujem sa tomu rekreacen, chodime so spoluziakmi cez vykendy sem tam hrat so Pockets , to je jeden bilardovy bar, kde su 4 britske biliardove stoly, asi 5 klasickych americkych bilardovych stolov a asi 8 snookrovych stolov. No pravdupovediac, lepsie mi ide biliard, konkretne americky, snooker je prilis velky a male gule.