Problem s klavesnicou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
howoarang
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem s klavesnicou

Príspevok od používateľa howoarang »

Zdravim, uz dlhsi cas mam problem s klavesnicou: zasekavaju sa niektore klavesy ako aj pri hrani, tak isto vo windowse.
Napr. pri hre Counter Strike, sa mi casto stava, ze postava zacne sama behat do jednej strany. Vo windowse sa zase stava, ze jednym klikom oznacujem subory, akoby bola stlacena klavesa ctrl alebo shift,ale pritom stlacena nie je.
Zo zaciatku som si myslel,ze je zla klavesnica, zapojil som ju do ineho pc, a slo vsetko v pohode, nakoniec som si kupil fungel novu inej znacky. Problem pretrvaval dalej, tak som sa rozhodol, predat dosku,procesor, ramku a grafiku, kupil vsetko nove okrem hardisku a cdromiek. Problem sa po tyzdni zase objavil, preinstalovat win som sa pokusal asi 50x, dokonca som aj zapojil redukciu na klavesnicu z PS/2 na USB, nic nepomohlo.
Je este jedna vec co ma napadla, kedze som nemenil disk, ci nahodou nemam neaky virus alebo spyvare,ale vyskusal som vela programov, nic sa nenaslo.
PROSIM, AK MATE NEAKE DOBRE RADY, NAPISTE MI!!!!
DAKUJEM!
Marcos Corvin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

No tak s týmto som sa ešte veru nestretol... no keďže si všetko vymenil okrem disku a CD-ROM-iek tak pravdepodobne bude chyba v hardisku. Treba ho úplne vyčistiť, zmazať partície a opäť vytvoriť nové a tým pádom nahodiť tam aj nanovo systém. Keby problém pretrvával tak skús vymeniť aj hardisk. To je zatiaľ asi tak všetko čo Ti môžem k tomu napísať. Ak by však problém naďalej pretrvával tak sa ozvy.
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

dobre vyskusam to.
Mam disk rozdeleny na 2 particie, tu 1. mam na system, vzdy ked som preinstalovaval win, tak som ju formatoval, ale na tej 2. partici mam vela veci,filmy,hry,mp3, install programy,vselico...
potom napisem ako to dopadlo.
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

takze som cely disk komplet zmazal pomocou programu partition magic 8, znova rozdelil na particie, nainstaloval operacny system a zda sa ze problem sa nevyriesil...
obcas sa stane ze velke pismena ide aj bez kaps-locku (ako keby bol zmacknuty SHIFT,ale nie je), ked ho stlacim a pustim, uz idu male...
dalsi problem: idem nieco pisat a co napisem za same smaze a potom nejde pisat nic - asi je problem s backspaceom...
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

skus ten win co mas ty na cd nahodit z ineho cd mozno je to tvoje s winom doskrabane a vznikla tam chyba
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

taki problem mam aj ja najprv dlho drzim dlho a potom sam ide do tej strany co som drzal a reinstaloval som vyn a islo mi to tak skus alebo odinstaluj driver z win klavesnicu a daj restart pc nech ho znova nainstaluje
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no lenze aj som win preinstaloval viac krat...skusal som aj cz, sk eng xp, vistu, a zopar krat mi to robilo aj v Mac OSx...
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

To je ako nejake SciFi vsetko si vymenil mal si 5 Operacnych systemov - a stale ti blbne klavestnica? Myslim ze pouzivas nejaky blby SOFT robi ti to aj ked mas len cisty Win nahodeny bez zbytocnych programov???
Alebo si tu robis len srandu :new01: LEBO TO CO TEBE ROBI JE TAKMER NESKUTOCNE ! Po celej vymene PC a 5-tych OS
Marcos Corvin
Expert
Expert

Spýtam sa Ťa jednu vec, čo všetko inštaluješ keď doinštaluješ Windows... či to nebude mať nasvedomí nejaký program, ktorý používaš.
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no to je dobra otazka...takze k tým programom co instalujem po nainstalovani os:
firefox, thunderbird, trillian pro 3.1, ms office pro 2003 sk, everest, nero 7 (teraz uz mam verziu 8), winamp, alcohol, foxitPDF reader, samozrejme NOD32 a kerio personal firewall a ad-aware pro.

este som prisiel na jednu vec, ked do pc zapojim obycajnu klavesnicu (cca za 150,-) do ps/2 slotu, tak za zda ze vsetko ide OK, ale ak zapojim do ps/2 slotu klavesnicu s pridavnymi tlacidlami ako su tlacidla na ovladanie hlasitosti, www, prehraavca a pod. tak hned sa problem vyskytne.
Marcos Corvin
Expert
Expert

Na čo sú tieto dva programy: Thunderbird, Trillian pro 3.1

No a čo sa týka tej výmeny klávesníc s prídavnými tlačítkami, k tej máš aj ovládače??? Ak hej tak skús ich naištalovať a ak si už naištaloval a robí tak ich neinštaluj. Ja som mal podobný problém ale to za to lebo mám Win XP pri 98-čke mi to nerobilo. Pri Win XP mi ovládače na klávesnicu nezoberie. Problém je v tom, že keď po inštalovaní reštartnem počítač tak to už nefunguje a zobrazuje mi rôzne chybné tabuľky...
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

thunderbird je postovy klilent, nieco ako Outlook, a Trillian pouzivam na komunikaciu ako nahradu ICQ..
Ovladace ku klavesnici som najskor neinstaloval...mam winxp a ten si ovladace nainstaloval svoje, potom som skusal aj ovladace dodane na install cd ku klavesnici, ale nepomohlo to.
Napísať odpoveď