Požičiavanie rychlosti netu cez WiFi (Vigor 2700 VGST)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
sinaj
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Požičiavanie rychlosti netu cez WiFi (Vigor 2700 VGST)

Príspevok od používateľa sinaj »

Podobnych tám a diskusií je tu vela . .a dlho som hladal . .ale odpoveď na problem ktory potrebujem ja vyriešiť som tu nenašiel.
Mám router Vigor 2700 VGST.Poberám internet od T-comu.Mam ho spojeny s PC cez LAN.Wifi neviužívam, zatial . . . V minule som ho skusil zapnúť a pozrieť či sa v okolí nachádzajú nejaké Wifi siete.Nachádza sa medzinimy aj jedna nova ktora tu predtym nebola . . . je to uršite signál od zapnutého Wifi na tom istom routeri co mam ja s netom od t-comu lebo tam je este povodny SSID: T-com.Teras nechcem riesit ci je zabezpecena alebo nie . . .Ale chcem vediet ako by som mohol odchitavať rychlosť netu na moj router (požičať si-nechcem to nazvať kradnúť rychlosť) a ja by som mal väčšiu rychlosť internetu na PC.Da sa to nejako cez WDS alebo nejako inač?A ako to nastaviť?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pochopil som to spravne, ze chces "pripocitat" rychlost cudzieho netu cez wifi s tvojim netom od t-comu cez dsl? Tak na to v domacich podmienkach zabudni, za zariadenia potrebne k tomu by si vyvalil viac ako by ta stal prechod na vyssi tarif :-)
sinaj
Medium Expert
Medium Expert

jj spravne . . mno ja len ze ci to tento router nepodporuje cez nejake nastavenia . . .bo su tam vseliake ale presne toto neviem ci sa tam da
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

sinaj napísal:jj spravne . . mno ja len ze ci to tento router nepodporuje cez nejake nastavenia . . .bo su tam vseliake ale presne toto neviem ci sa tam da
jj v domacich podmienkach nerealizovatelné! ak by sa to dalo tak to by tu bolo vela takých čo by si od druhých "požičiavali" a nakoniec by mali rýchlosť aj 100Mb/s :D
sinaj
Medium Expert
Medium Expert

a neda sa aspon tak ze Jeden moj PC by bral rychlost z mojho netu a druhy PC z toho cez wifi?
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

sinaj napísal:a neda sa aspon tak ze Jeden moj PC by bral rychlost z mojho netu a druhy PC z toho cez wifi?
jj priamo ho pripoj na tu Wifinu ale na to potrebuješ dalšie wifi zariadenie. To tvoje taku vec ako ty chceš nedokáže.
sinaj
Medium Expert
Medium Expert

vladino001 napísal:jj priamo ho pripoj na tu Wifinu ale na to potrebuješ dalšie wifi zariadenie. To tvoje taku vec ako ty chceš nedokáže.
mno tak ze sa to da takto mi je jasne ja som len chcel vyuzit ten router ale ked nie tak nic
Acryll
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Acryll »

počul som o tom, ze debian routuje po viacerych linkach... nasiel som aj link, ale nejako sa mi to nechce citat... ale prikladam:

Kód: Vybrať všetko

http://www.debian-administration.org/articles/377
Napísať odpoveď