Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
dnes je uplne na p/censored/u den
...normalne sa divim ako sa moze vsetko takto doj/censored/t ...este aj to co som myslel ze uz je na stalo v pohode sa doj/censored/e
...
cize sumar dnesneho dna...ked sa nieco zacne j/censored/t tak poriadne a vsetko
...momentalne nemam nic...ani naladu, ani chut to riesit, ani holku pre ktoru by som urobil vsetko, ani chut pokracovat v pisani mojho blogu,... strasne rad by som sa zobudil a zistil, ze to je vsetko iba zly sen...ved ten zivot nemoze byt taka ironicka k/censored/a, ze po takom skvelom dni ako bol vcerajsok, ked vsetko zacinalo pozitivne vyzerat mi udeli takyto poj/censored/y den
...
a vsetko toto sposobila moja (ex)"kamaratka" takou kravinou ako fakt, ze problemy, ktore ma so mnou neriesila so mnou a to navyse v najnevhodnejsiu moznu dobu
cize sumar dnesneho dna...ked sa nieco zacne j/censored/t tak poriadne a vsetko
a vsetko toto sposobila moja (ex)"kamaratka" takou kravinou ako fakt, ze problemy, ktore ma so mnou neriesila so mnou a to navyse v najnevhodnejsiu moznu dobu
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
+ vcera vecer skvela panska jazda
+ dnes zas
+ rano mi nic nebolo, nasiel som asi perfektne kombinacie
- blizi sa skola
- nemam zadania
- s holkou budem az zajtra
- zas som videl moj vysnivany Jaguar XJS '87 a zas som zistil ze by ho bolo pekelne tazke zohnat zachovaly s manualnou prevodovkou a 3.6 l motorom v ciernej metalize s originalnymi vypletanymi kolesami
... (samozrejmä keby som nan mal, co mi momentalne ako studentovi nehrozi
) ...
+ dnes zas
+ rano mi nic nebolo, nasiel som asi perfektne kombinacie
- blizi sa skola
- nemam zadania
- s holkou budem az zajtra
- zas som videl moj vysnivany Jaguar XJS '87 a zas som zistil ze by ho bolo pekelne tazke zohnat zachovaly s manualnou prevodovkou a 3.6 l motorom v ciernej metalize s originalnymi vypletanymi kolesami
-
R1k1nko
Darca
neviem ci plus alebo minus ale vcera som mal dost vazne pletky o dost maldsou kamoskou.....
+ za 4 sek sa mi podarilo rozopnut podprsenku cez sveter
- ale asi to nieje vhodne ...
+ dobry vecer so zaujimavimi ludmi a situaciami
len vyjasnim situaciu : to dievca vyzera na 20 rocnu ! +- rok...
takze preto som bol vcera taky ....
- dnes uz mi ide na nervy to vecne palenie hore dole tam a tam... byt sofer nieje lahke ....
+ za 4 sek sa mi podarilo rozopnut podprsenku cez sveter
- ale asi to nieje vhodne ...
+ dobry vecer so zaujimavimi ludmi a situaciami
len vyjasnim situaciu : to dievca vyzera na 20 rocnu ! +- rok...
takze preto som bol vcera taky ....
- dnes uz mi ide na nervy to vecne palenie hore dole tam a tam... byt sofer nieje lahke ....
Poznate to, ked vas nic nenahneva ani nepotesi, ale mate pocit uplnej vyrovnanosti so sebou a s okolim. Tak toto sa mne stalo prave dnes. Nie az tak uplne, ale dost obycajny den, avsak pre mna velmi pozitivny. To vsak prejde, ked sa zacnem ucit.
PS: Bud mi nieco uniklo, alebo som to odhalil prvy, ale zda sa mi, ze sa nam tu niekto z vedenia niecim nepochvalil. Alebo je to len nahoda M+V=
Dufam vsak, ze som nikoho krivo neobvinil. Po padnych dokazoch som ochotny obvinenie stiahnut 
PS: Bud mi nieco uniklo, alebo som to odhalil prvy, ale zda sa mi, ze sa nam tu niekto z vedenia niecim nepochvalil. Alebo je to len nahoda M+V=
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Runes
Addict
+ ci - ani neviem heh ale idem si tak po celodennej vychadzke z lesa domov a proti mne skupinka 10 rocnych heh a ani neviem ci ma to skor rozosmialo alebo skor nahnevalo ze by som ich prefackal proste ty mamrdi 10 rocny konkretne 7 ich bolo fajcilo heh kazdy ciga v papule a slukovali a tvarili sa drsne
Moj Fizzicek je spat
Strasne ma boli krk ... a nemozem s nim skoro vobec hybat ...