Alliance ROSE Online - Free MMORPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Alliance ROSE Online - Free MMORPG

Príspevok od používateľa p4ra »

Tak vas pozyvam na nas novootvoreny server. Je to free MMORPG. Viac informacii na http://www.alliance-rose.net.

Najdete tam:
  • PvP
    PvM
    refining system
    clan wars
    faction wars
    questy
Rates:

Experience: 7,5x
Money: 3,5x
Droprate: 1x

Aby ste mali lepsi obraz, ako hra vyzera, tu su nejake obrazky:

Hawker > Raider

Obrázok

Dealer > Bourg

Obrázok

PvP Area + Castle Gear

Obrázok

Tak snad pridete a zahrate si. :)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

preco vytvarat na free MMORPG vlastny private server nejaky emulovany snad? nechapem :/ aspon takto som to pochopil
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ono je to tak, ze niekedy davno bol projekt iROSE. Mal vyborny game play, system atd.. Potom sa firmy Triggersoft/Gravity rozhodli, ze kompletne zmenia hru, zrusia medzinarodny server a vytvoria lokalne, tak vznikli:

naROSE - Severna Amerika
jROSE - Japonsko
kROSE - Korea
phROSE - Filipiny
euROSE - Europa

Lenze novy game system sa neuplatnil, ludom sa proste nepacil, tak servery neboli popularne a jeden po druhom umreli. Medzicasom sa nam (skupinke nadsencov) podarilo dostat na servery Triggersoft/Gravity a ukradnut im ich binarne kody pre povodnu hru. (deebee, glov, RuFF, p4ra, ToTTi... atd..) sme stvorili prvy privatny server RuFF ROSE. Lenze tam boli nezhody a glov, sa ako prva rozhodla odist a zalozila si vlastny server SevenHearts. Ten sa stal popularny. Ostatni sme ostali pri RuFF ROSE. Lenze zase boli nejake problemy, tak sme sa RuFF, ToTTi a ja rozhodli odist a zalozit Alliance ROSE. Potom este vznikla AruaROSE. Dokopy su 4 privatne server, ktore su na urovni s unikatnym systemom iROSE - cize ten lepsi a podarenejsi.

Kazdy z nich ma svoje plusy a minusy. My sme novy server, ktory prinasa trosku vyssie rates, nase vlastne addony do hry, opravy atd..

Myslim, ze nedavno bola tema, kde sa ludia pytali, ktoru MMORPG maju zacat hrat od zaciatku, aby nezaostavali za ostatnymi. Chceli nieco nove. Tak toto je snad dobra sanca, aby zacali od zaciatku so vsetkymi. Servery sme spustili dnes o 16:00.

Snad je to vysvetlene dost. :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

p4ra si [alebo Tvoj spolupracovnik/spolupracovnici] diplomaticky zlodej.

http://www.rosealliance.uplink.sk/rose.jpg

toto je navrh, ktory som spravil pred viac ako mesiacom na Vas server - za peniaze na ustnu dohodu [ano, dovera clenovi fora "sa vyplatila" uz nikdy viac a uz nikdy nic bez zmluvy].

Cize som Ti poslal psdcko, vyrvali ste z neho elementy a MOJ napad. Jednoducho povedane - plagiatorstvo.

Dovera je draha vec a neda sa kupit. Viem mozes ma mat v pazi a aj maj, ale pravda vysla na povrch. A to Tvoje doriesime...si nechaj, nezajem.

"Designed by Whoa"...to je ako whore? Graphics whore? Nekvalitny plagtiator...

Inac toto sa mi nestalo ani prvy [a asi ani posledny] krat.

http://www.temp.uplink.sk/quill.jpg

vs.

www.uplink.sk

[a ano, moja stranka svietila nejaky ten mesiac a daco skor, ako ten quillov template na templatemonster, som bol vzdy v tom ze ludia kradnu len z templatemonster a nie templatemonster od normalnych ludi :? ]

ten template stiahli v tom momente, ako som pisal s podporou na chate a len sa ich pytal aky je stary :)...bolo to celkom komicke. Za par sekund, ked som dal vyhladat ten template to uz len vypisalo:
TEMPLATE 16425 HAS BEEN REMOVED
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

nj p4ra, je to ubohe, a ze hodis este aj odkaz na forum..., lepsie by som povedal provokativne, toto ti vystara cervene more na pekne dlho, oj3bavat ludi nieje moc pekne... :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

uplink, nebol som doma, ako ti pisal moj brat. Mal si vychladnut, ale rozhodol si sa riesit to takto, OK, tvoje rozhodnutie. Povedal som ti ale jednu vec, ze za svojim si stojim.

Clovek, ktory robil pre nas design sa vola Renderman (je z Brazilie), dam ti aj jeho MSN. Chalan, ktory spravil tento design je Whoa (Holandan). Ja som jemu nedal ukazku toho, co ty si spravil, ale ToTTi (pravdepodobne, kedze on to mal). Neobvinuj ma z niecoho, o com som nic nevedel.

PSD si neposlal, poslal si .JPG, to je kapanek rozdiel, ale to asi vies. David (moj brat) ti povedal, ze tie peniaze, ktore som ti povedal su smiesne, oproti tomu, co som do tohto projektu aj s ostatnymi narval (vratane RuFF ROSE). Mysli si co chces, ale toto bolo jedno velke nedorozumenie..

mystique, ja mozem je*at celu karmu, uz som ti pisal. Taktiez mozem je*at, kto ma tu ma rad, a kto nie. Tak klikajte do nebies. Ja si za svojim stojim a uplink svoje peniaze dostane.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a) peniaze si mozes nechat

b) neklam ak nemusis:

1. Na ftpcku je prvy dokaz, ze bol subor uploadnuty 2 mesiace dozadu
2. V druhom obrazku je screenshot z mailu, kde som bez vsetkeho [bez zaloh, len na dobre slovo] poslal SOURCE cize psdcko mojej prace Tvojmu kolegovi [ako ked sa chces branit tym ze nie Tebe, ale Tvojmu kolegovi, nech sa paci, ale pripomina mi to nasich politikov: "Ja som to nespravil! To moj syn"
3. Obsah archivu, pozri si datum kedy bol vytvoreny archiv, kedy bol uploadnuty na ftp a kedy bol zaslany mail...
4. z konverzacie s Tvojim kamosom Matom
5. len pre pripad ze by si sa nepriznal k Tvojmu kolegovi Matovi...
6. ak to spravili ti nemci spravili z jpgu, to je ich vec, na veci to nic nemeni :twisted:

[nikdy by som nepovedal ze uchovavanie starych veci na ftpcku sa mi raz zide, ale ako vidim, zislo sa]

p.s.: o tie peniaze mi naozaj nejde, se*e ma princip a natura ludi co robia s vecami druhych ludi bez ich vedomia za ich chrbtom. Pozri si ten priklad hore z templatemonster. Myslis ze je to prijemne ye*at sa s vlastnym designom pre stranku a potom Ti to nejakych ch*j slohne a pyta za to peniaze?! Za Tvoj napad a Tvoj zabity cas?! Len mi nehovor ze rose-alliance je dobrocinna organizacia, ktora z chodu serveru nema ani korunu, ked uz v designe bolo obrovske tlacitko donate!

Inac pravdu povediac ma na*ral aj Tvoj postoj. Na jednej strane sa tu bavime o drobnych a na druhej strane si zalozis temu ze si ides kupit za 100 litrow ci kolko plasmu, ci LCD telku, to mi pride chore. Pozri, ja ked mam lowa a nezaplatia niekomu kto so mnou spolupracuje, tak mu dam zo svojho a potom vymaham od dotycneho, ale dlhy si vzdy urovnam. Myslim ze nepatris medzi tych, co nemaju peniaze a uz vonkoncom nie tak stupidne smiesnu sumu. Si rovnaky ako vacsina slovenskych podnikatelov, s ktorymi som mal tu cest. Maju giganticke firmy, obrat cez pol mega mesacne, ale na stranke budu zjednavat 500 korun! Je mi na grc z ludi co ziju takymto sposobom, co cedia komara a vykrmuju tavu.

p.s.2.: Jeden z dovodov [mimo to ze si clen fora] preco som Ti zo zaciatku veril bol ten, ze hojko povedal ze si v pohode, lebo si nejako pomohol foru, inac by som sa pravdu povediac do toho moc nepustal. Nuz, spravil som chybu. Som len clovek a hlavne moc doverujem ludom, co je asi chyba.
Prílohy
obsah suboru so source PSDckom
obsah suboru so source PSDckom
odkaz v maily, ktory som poslal Tvojmu spolupracovnikovi
odkaz v maily, ktory som poslal Tvojmu spolupracovnikovi
info z ftpcka, kedy som uploadol source
info z ftpcka, kedy som uploadol source
mato_ra.gif
Mato from RA
(21.07 KiB) 190 stiahnutí
mato_connected.gif
kolega Mato...
(26.7 KiB) 189 stiahnutí
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

vyzera to zaujimavo, mozno to zacnem hrat, MMORPG ma bavia najviac, a mozem jednu otazku? to je nieaka fantasy alebo co lebo to vyzera ako cinska animovana rozpravka :)

EDIT: chcem sa tam regnut a taka otazka...naco vam je meno mojej matky? :lol:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Takze:
a) Cinske animovane rozpravky vacsinou nejsu,
b) Su Japonske
c) Je to 3D verzia Ragnaroku Online
d) meno tvojej mamy je tam len ako potvrdenie registracie
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

uplink, este raz hovorim, ze ja som o tom NEVEDEL. Neviem uz, ako ti to mam vysvetlit. Mysli si svoje, ja mam svedomie ciste. Vyrovnat som sa s tebou chcel. Odmietas, fayn.

EDIT: Z toho FTPcka tahal Martin, nie ja. Takze nehovor mi, ze som to bol ja. Martin sa potom na vsetko vykaslal, lebo frajerka, s ktorou chodil mu ostala ochrnuta. Nechcem to dalej rozvadzat..

Tu je convo, ktore som mal teraz od spolumajitela servra:
ToTTi hovorí:
who stole?
ToTTi hovorí:
what stolen?
ToTTi hovorí:
are you there?
p4ra hovorí:
here
p4ra hovorí:
just had a lunch
p4ra hovorí:
he wrote me: "p4ra, you or your co-workers are thiefs. then posted a link, after that. this is the design I made for you upon the verbal agreement. so I sent you a PSD file. you have taken out of it all elements I made and stole my idea. ...
p4ra hovorí:
etc.
p4ra hovorí:
and called me a liar and thief in front of 15k people
p4ra hovorí:
>_>
ToTTi hovorí:
we didnt took anything
ToTTi hovorí:
whoa made the design without seeing even 1 pic
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze tato diskusia je uplne offtopic a mali by ste si ju riesit niekde sukromne. Tema je venovana hre a nie tomu, aby ste sa tu odydavali.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hojko, ked zavadzas novy herny server, tak by bolo celkom dobre spoznat ludi, ktori ho vedu a najlepsie v ich pravom svetle, nemyslis?

p4ra: dalej na Teba nereagujem. Tvoj pristup ku konaniu a dovere smerom ku druhemu cloveku hovori za vsetko. Myslim ze to co som napisal je dostatocne a to ze sa to teraz snazis ututlavat je naozaj chaby pokus. A to ze nevidel ten obrazok, to si nechaj pre niekoho ineho, aj clovek vidiaci na jedno oko, ktory je farboslepy a ma na tom jednom oku sedy zakal vie, ze je to "inspirovane" [ukradnute] tym co som spravil ja.

Mozem aj logicko-designersky:

- header planety, tmave pozadie vesmiru, planety maju napadne "podobny" efekt, aky som vytvoril ja
- content, alebo telo ma "trochu" podobny motiv, cize more
- pseudo footer, ktory Vam nefunguje tak ako by mal, ma tiez "trochu" podobny motiv, aky som spravil ja
- hore tie ornamenty - fuha tak to je naozaj asi len nahoda, vobec sa nepodobaju, ani napad, ani spracovanim
- cela stranka je vsadena do zlateho lemu, aj nato prisiel sam ze?
- vo footeri su dve postavicky a v "Tvojom" footeri su dve postavicky, napadne "podobne" umiestnene

Ano uznavam, pouzil uplne gycove tienovanie, zle zkombinoval farby a pismo atd. Chcel to spravit tak, aby to nevyzeralo corknute, nevyslo - blbe.

Akoby povedal nejaky zaryty a slepy krestan: "Si luhar, mas hadi jazyk a pluvas jed!" :D

Snad na zaver: Pietro, Ty si si u mna objednal design, keby si mi uyebal template, tak ani nepipnem, lebo je to naozaj len inspirovane a je to len a len moja chyba, ze som ho niekde zverejnil. Mna fakt vytocilo to, ze si si dal u mna spravit design a potom si ho bez mojho suhlasu v "nenapadne" upravenej forme pouzil. Ci uz Ty, alebo Tvoji kamosi - mne je to vazne ukradnute. Osoba s ktorou som komunikoval si bol len Ty a Mato, ziadny whore ani nik podobny. Pointa je ta ze si si daco objednal - ustne zavazne - a potom sa na to vysral a produkt "sa" nenapadne pouzil. Si pozri ten datum August, dnes je co? November! Ziadna faktura ani nic podobne nema splatnost 3 mesiace, tak sa tu neohanaj tym ze si siel daco riesit je to loz. To ze Ti tam ten clovek luha to mne je tiez naozaj jedno.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

uplink, ked chces, mozeme to prejednat na ICQ, ale mas velmi mylny obraz o mne a o celej situacii.

Spat k serveru: Ak by nahodou niekto uz hral a nevie preco nejde teraz, tak je to preto, ze robime nejake upravy na databazach, lebo sme nasli nejake diery a prerabame HTACCESS. Takze o hodinku, dve by to mohlo byt ready.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:uplink, ked chces, mozeme to prejednat na ICQ, ale mas velmi mylny obraz o mne a o celej situacii.
je zaujimave ze si tu uz 2x reagoval a na iCQ ani raz ; )...a pritom som stale online, aj ked DND a mam Ta vo visible liste. Keby si to chcel naozaj riesit, uz to davno riesis.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Server je uz hore a bezi v pohode, ak niekto hrate, okrem wolfa.
Napísať odpoveď