hojko, ked zavadzas novy herny server, tak by bolo celkom dobre spoznat ludi, ktori ho vedu a najlepsie v ich pravom svetle, nemyslis?
p4ra: dalej na Teba nereagujem. Tvoj pristup ku konaniu a dovere smerom ku druhemu cloveku hovori za vsetko. Myslim ze to co som napisal je dostatocne a to ze sa to teraz snazis ututlavat je naozaj chaby pokus. A to ze nevidel ten obrazok, to si nechaj pre niekoho ineho, aj clovek vidiaci na jedno oko, ktory je farboslepy a ma na tom jednom oku sedy zakal vie, ze je to "inspirovane" [ukradnute] tym co som spravil ja.
Mozem aj logicko-designersky:
- header planety, tmave pozadie vesmiru, planety maju napadne "podobny" efekt, aky som vytvoril ja
- content, alebo telo ma "trochu" podobny motiv, cize more
- pseudo footer, ktory Vam nefunguje tak ako by mal, ma tiez "trochu" podobny motiv, aky som spravil ja
- hore tie ornamenty - fuha tak to je naozaj asi len nahoda, vobec sa nepodobaju, ani napad, ani spracovanim
- cela stranka je vsadena do zlateho lemu, aj nato prisiel sam ze?
- vo footeri su dve postavicky a v "Tvojom" footeri su dve postavicky, napadne "podobne" umiestnene
Ano uznavam, pouzil uplne gycove tienovanie, zle zkombinoval farby a pismo atd. Chcel to spravit tak, aby to nevyzeralo corknute, nevyslo - blbe.
Akoby povedal nejaky zaryty a slepy krestan: "Si luhar, mas hadi jazyk a pluvas jed!"
Snad na zaver: Pietro, Ty si si u mna objednal design, keby si mi uyebal template, tak ani nepipnem, lebo je to naozaj len inspirovane a je to len a len moja chyba, ze som ho niekde zverejnil. Mna fakt vytocilo to, ze si si dal u mna spravit design a potom si ho bez mojho suhlasu v "nenapadne" upravenej forme pouzil. Ci uz
Ty, alebo
Tvoji kamosi - mne je to vazne ukradnute. Osoba s ktorou som komunikoval si bol len Ty a Mato, ziadny whore ani nik podobny. Pointa je ta ze si si daco objednal - ustne zavazne - a potom sa na to vysral a produkt
"sa" nenapadne pouzil. Si pozri ten datum August, dnes je co? November! Ziadna faktura ani nic podobne nema splatnost 3 mesiace, tak sa tu neohanaj tym ze si siel daco riesit je to loz. To ze Ti tam ten clovek luha to mne je tiez naozaj jedno.