Kupujem pouzity PC - ohodnotte ci sa oplati

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Designer
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kupujem pouzity PC - ohodnotte ci sa oplati

Príspevok od používateľa Designer »

Pentium 4 , 2.8 Ghz
512 MB RAM
Geforce FX5500
80 GB HDD

Este onom neviem dalsie info len tieto ... Mal by som ho brat za 4000-4500 Sk
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Tak ale vies, ci bude aj bedna, zdroj, monitor atd. Bo za tieto 4 komponenty dat tolke peniaze moze iba blazon. Videl si v poradni pri kupe ten thread, kde niekto potrreboval kupit pccko do 6000? Ak ano, tak si to porovnaj, aj ked sa do 6000 nezmestili, no za 7 uz mali podstatne schopnejsi stroj s moznostou upgradu.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

typujem ze je to soc. 478. btw. Pozri si aka je k tomu doska, ake ma parametre (ci to ma AGP 8x, ci ma FSB do 800MHz, ci mozes do toho dat 400MHz ramky .. atd (a neber znacku intel - osobna skusenost). Ak si na tom chces nieco aj zahrat tak dokup este jednu 512MB ramku. To je asi vse ...
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Ten PC neni pre mna ale do kancelarie .. Samozrejme ze je to kompletka skrinka , zdroj , MB a vyssie spominane komponenty. Monitor ku tomu neni a presny typ MB zatial neviem . Dotycny sa ma ozvat o nejaky tyzden takze uvidime ...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

ja mam podobny procesor a na dnesne hry mi uz nestaci :lol: ...ale do kancelacie by uplne stacil...mozno dokupit 1gb ram nech to fici :D
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

priplat si 2k a za 7 000,- mas nove veci so zarukou...
reno23 napísal:typujem ze je to soc. 478. btw. Pozri si aka je k tomu doska, ake ma parametre (ci to ma AGP 8x, ci ma FSB do 800MHz, ci mozes do toho dat 400MHz ramky .. atd (a neber znacku intel - osobna skusenost). Ak si na tom chces nieco aj zahrat tak dokup este jednu 512MB ramku. To je asi vse ...
hmm nemyslim ze doska intel je zla...praveze ked je procak intel a doska intel tak nic stabilnejsie nemoze byt
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

warezman napísal:praveze ked je procak intel a doska intel tak nic stabilnejsie nemoze byt
nemusis citovat tomaseho :sly: Ja to posudzujem podla mojich skusenosti s intel MB. Nic sa na nich neda nastavit, starsie intel dosky nepodporuju dual channel, na mojej MB mi odisla zvukova karta, zadne usb-cka .. atd Samozrejme do kanclu to staci
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

reno23 napísal:nemusis citovat tomaseho :sly: Ja to posudzujem podla mojich skusenosti s intel MB. Nic sa na nich neda nastavit, starsie intel dosky nepodporuju dual channel, na mojej MB mi odisla zvukova karta, zadne usb-cka .. atd Samozrejme do kanclu to staci
necitujem ho,videl som par testov ;)...neda sa tam toho vela nastavit,taktovat ale stabilne to je
Napísať odpoveď