Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mobiloman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mobiloman »

mishenko napísal:Konecne dakto okrem mna, koho sklamal Crank. Bola to bezducha zlatanina so zlym scenarom a zlou reziou. To uz ked sa stretne dokopy v jednom filme - sodoma gomora ;) Mladez uz bazi fakt len po akcii, krvi ...
mam rovnaky nazor. otrasny reziser a scenar robeny len na akciu a niektore veci tam vobec nedavali suvislosti(napr postrelili ho do stehna abo do zadku vo vytahu a potom o par zaberov behal ako srna) Len tam behal a robil bordel a kazde druhe slovo nadavka. Ja mam nadavky vo filme rad ale nie ked nadava cely film ale vtedy ked sa to hodi. Jedine co bolo na tom filme dobre bol herec.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Práve som dopozeral A Moment to Remember (Nae meorisokui jiwoogae) .. Pekný príbeh ..ďalší dobrý film od šikmookých kamarátov :) Odporúčam hlavne pre milovníkov romantiky :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

akurat som dopozeral 1408 ... fuu .. takyto film som dlho nevidel.. az sa mi zatocila hlava :shock: Odporucam :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

na odporucanie ludi z fora som si teda kukol Trade a musim povedat ze som bol prekvapeny... necakal som od toho vela.. kedze som o filme ani nepocul a hodnotenie na CSFD je dost slabe..
fakt dobra lahodka... pekne zobrazene ako to bezi s obchodom s bielym mäsom... bohuzial krute ale pravdive... film super naozaj.. odporucam aj ostatnym

BTW Lichty je najaky kkt ne ? :roll:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Dnes si pozriem American Gangster... hned po skole... a som dost zvedavy ako to u mna dopadne! :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dem0n, je to vyborne. Obzvlast, ak si fanusik Denzela, ako ja. :smt023
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Po dlhsej dobe film ktory ma naozaj chytil od zaciatku do konca.
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

mne sa vcera pacila Invazia, cely cas som bol anpety a zaujaty , v Premiere tomu dali iba 3* tak som cakal ze to bude slabe......
POtom sa mi pacilo este aj Shoot em up, uplne krasna "drsna" strielacka bez zbytocnych kecov atd.....

tesim sa aj na ten upirsky co ma v nazve 3, hodin ale nespomeniem si to cele.....a dufam ze Hitman vyde dobre, aj ked herec sa mi moc nepaci, radsej by ho mla hrat Vinny jones
bombastic
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bombastic »

D30RU5 napísal:tesim sa aj na ten upirsky co ma v nazve 3, hodin ale nespomeniem si to cele.....
asi myslis toto http://www.csfd.cz/film/226298-30-days-of-night/ noo mne sa to moc nelubilo :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Práve som dopozeral American Gangster a celkom dobrý film..odporúčam..ale na moje pomery moc dlhý :)
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

som si pozrel "Johny got his gun"
dost pecka... odporucam pre fajnsmekrov...

zaujimavost: prava na tento film kupila Metallica aby mohla pouzit zabery z filmu v klipe "One"
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

teraz isiel myslim v piatok na markize Pulp Fiction: Historky z podsvetia a podla mna je to dobry film
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Kelko napísal:akurat som dopozeral 1408 ... fuu .. takyto film som dlho nevidel.. az sa mi zatocila hlava :shock: Odporucam :wink:
Mňa to teda vôbec nenadchlo. Bola som z toho filmu sklamaná. Bolo to podľa mňa príliš poprepletané a v podstate sa človek ani nedozvedel, o čo v tom filme išlo. Myšlienka nebola zlá, ale keby sa tam krotili s tými efektami niektorými...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

shoot em up
ako by som to nazval? last man standin? kruta akcia bez servitiek pred ustami :)
Kels
King
King

Dopozeral som Reign Over Me (Volanie o pomoc) so Sandlerom a vyborny film... Drami obycajne nemusim ale toto fakt stoji za to... a Sandler hra vynikajuco.. odporucam :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kelko: No neviem, hodnotenie ma ten film vyborne, ale vobec ma neuputal. Niektore dramy boli ozaj luxusne, ale tato ma vobec nechytila a od sameho zaciatku som sa nudil.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mne sa Reign Over Me taktiez velmi pacil, Hojo si musel byt sfajceny ked si to pozeral. Mimochodom k tomu Shoot Em Up, teraz som to pozrel a musim povedat ze to bola poriadna haluska :D Ako, uz vidim tu kritiku co od toho cakali klasicky akcnak dnesnej doby, ale ked sa clovek uvolni a necaka od toho nic ine ako cistu zabavu, padne mu ten film dobre. A mne tak padol tiez ;)
Kels
King
King

zuzkazuzka napísal:Mňa to teda vôbec nenadchlo. Bola som z toho filmu sklamaná. Bolo to podľa mňa príliš poprepletané a v podstate sa človek ani nedozvedel, o čo v tom filme išlo. Myšlienka nebola zlá, ale keby sa tam krotili s tými efektami niektorými...
Hmm poprepletane? ani by som nepovedal.. O co vo filme slo bolo myslim jasne.. a vsetky taketo poviedky od Stephena Kinga su proste spica o tom ziadna.. Podla mna to bolo dokonale nemozem si pomoct :oops: a vykon Johna Crusacka bol minimalne na oskara...
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

American Gangster .. dal by som tomu 8/10 az 9/10 :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Perfect.Stranger.DVDRip.XviD-NeDiVx

super film super koniec super herecka
- malo erotiky ( ale nevadi ... )
- nechapem hodnotenie CSFD :?

edit teraz som dopozeral ten American Gangster a 11/10 u mna taketo filmy vyhravaju kde su cierny , drogy a akcia !!....
Napísať odpoveď