Problem na Strednej skole
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Problem na Strednej skole
ahojte.. chcem sa len poinformovat niecim, mam taky problem v skole je tam taky chmulo ktory si vylieva zlost na druhych lepsie povedane kazdeho sikanuje, to doslova a do pismena, napr.: pride k vam a da vam facaka na celo atd, na praxi zobral spoluziakovi telefon a s pilkou na zelezo mu prepilil kryt, druhemu zas s prepacenim nachcal do flase, do vlasov hadze zelezne piliny atd, proste je to debil ale dnes uz aj do mna zacal, to sa cudujem lebo uz som sa s jednym v triede pobil behom 1 minuty, ale ide o to ze ci mam pravo ked provokuje, atd ci mu mozem jednu natiahnut, alebo ho mam vyprovokovat ja nech ma udrie prvy a behom 3 sek. mu mam dat reflexnu ranu ?? (neviem ci to je presne 3 sek.) nechcem aby ma vyrazili ale vsetci sa ho boja a nechcu to povedat asi ani triednej (to len tak odhadujem) ako by ste sa zachovali ?? co by ste robili ?? natiahli by ste mu jednu ?? 
-
P3Bo
Guru wannabe
Ak by skakal do mna tak by som mu v sebaobrane natiahol alebo jednoducho nejako strcil drgol verbalne sa mu vyhrazal ale neviem co by som spravil kedze mna nikto nesikanuje to ze skace do druhych tiez nie je pekne ak mas moc nieco zvratit a postavit sa mu tak to sprav je to jedno ci ta zbije alebo nie ide len o to aby si sa stal prikladom a ostatny sa vzchopia
//mohol si napisat aj tu http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=67173 : P
//mohol si napisat aj tu http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=67173 : P
Re: Problem na Strednej skole
po 1. informoval by som riaditela skoly 2. to by malo pomoct 3. keby to nepomohlo "NATIAHOL" by som mu jednu !compleX napísal:ahojte.. chcem sa len poinformovat niecim, mam taky problem v skole je tam taky chmulo ktory si vylieva zlost na druhych lepsie povedane kazdeho sikanuje, to doslova a do pismena, napr.: pride k vam a da vam facaka na celo atd, na praxi zobral spoluziakovi telefon a s pilkou na zelezo mu prepilil kryt, druhemu zas s prepacenim nachcal do flase, do vlasov hadze zelezne piliny atd, proste je to debil ale dnes uz aj do mna zacal, to sa cudujem lebo uz som sa s jednym v triede pobil behom 1 minuty, ale ide o to ze ci mam pravo ked provokuje, atd ci mu mozem jednu natiahnut, alebo ho mam vyprovokovat ja nech ma udrie prvy a behom 3 sek. mu mam dat reflexnu ranu ?? (neviem ci to je presne 3 sek.) nechcem aby ma vyrazili ale vsetci sa ho boja a nechcu to povedat asi ani triednej (to len tak odhadujem) ako by ste sa zachovali ?? co by ste robili ?? natiahli by ste mu jednu ??
-
Andi_Cibula
Addict
-
Shark NX
Addict
ja som sa cez Sikanu dostal prave bitkou ...
Snazil sa ma sikanovat vodou na stolicke alebo tiez fackovanim atd ... Jedine co som spravil je Po skole som sprintoval do Posilky ... zlepsoval kondicku atd ... a asi po pol roku znasania tej sikany mi raz zobral Penazenku z Vrecka a nechcel mi ju vratit ...
Pukli mi nervy dostal reflexnu na ksicht a ked sa sklonil tak sanozrejme kolenom do nosa ... Samozrejme nos zlomeny a potok krvi ... cize ked dosiel ucitel na hodinu vsimol si to ako Prve ...
V riaditelni sa to vsetko vysvetlilo ... Akurat ma riaditel trochu sprdol ze som mu o sikane nepovedal ... ale ja si to racej s nim vyriadim osobne a potom to prenecham "Vyzsim organom"
Snazil sa ma sikanovat vodou na stolicke alebo tiez fackovanim atd ... Jedine co som spravil je Po skole som sprintoval do Posilky ... zlepsoval kondicku atd ... a asi po pol roku znasania tej sikany mi raz zobral Penazenku z Vrecka a nechcel mi ju vratit ...
Pukli mi nervy dostal reflexnu na ksicht a ked sa sklonil tak sanozrejme kolenom do nosa ... Samozrejme nos zlomeny a potok krvi ... cize ked dosiel ucitel na hodinu vsimol si to ako Prve ...
V riaditelni sa to vsetko vysvetlilo ... Akurat ma riaditel trochu sprdol ze som mu o sikane nepovedal ... ale ja si to racej s nim vyriadim osobne a potom to prenecham "Vyzsim organom"
povieš to riaditelovi aj tak to nezabere...bude robiť zle dalej..netreba dať najavo že sa ho bojíš
ešte raz ti niečo urobí tak mu natiahni alebo ho zmláť tak že sa nespamatá
pokús sa niekde vonku najradšej alebo rovno namieste a povieš učitelke že začal bránil si sa...
my máme v triede tiež takého ale váži asi 130kg...nebojím saho..nerobí mi nič..
na základke sme tiež takého mali..robil zle bráchovi tak som tu korbu chytil pod krk a prestal(mám 68,som chudý,šeci čumeli
)
ešte raz ti niečo urobí tak mu natiahni alebo ho zmláť tak že sa nespamatá
pokús sa niekde vonku najradšej alebo rovno namieste a povieš učitelke že začal bránil si sa...
my máme v triede tiež takého ale váži asi 130kg...nebojím saho..nerobí mi nič..
na základke sme tiež takého mali..robil zle bráchovi tak som tu korbu chytil pod krk a prestal(mám 68,som chudý,šeci čumeli
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
dohodnite sa s chlanmi, ktori su prirodzene autority ( to nieje to iste ako buchac
pre nevedomych ) a zatial mu to len slovne vysvetlite ze aj ked je to pre neho zabava, tak pre inych to byt vobec nemusi a ako pises tak ani nieje ... ked nepomoze toto, tak to nahlaste rtiednej, ale tak aby nebola konkretna staznost od konkretneho cloveka .. alebo sa dohodnite a robte mu zle aj vy
... mas milion moznosti .. dolezite je analyzovat pripad a prilepit nanho tu spravnu 
-
blitzkrieg
Professional
robi to od zaciatku skolskeho roka, mozno ho poznate niekto vola sa Miroslav Hujsi, z dediny Zvončín ci ako sa to vola, no ak sa to bude takto dalej tahat tak uvidim co spravim ci si zlomim aj druhu ruku alebo to poviem triednej ale tym sa nic nevyriesi, este nema dokoncenu povinnu skolsku dochadzku takze ho nemozu vyrazit ale uvidim, len som chcel vediet ako by ste reagovali a dozvedel som sa to co som si aj myslel dat mu cez papulu s trubkou popripade rucne-strucne, doteraz som si ho nevsimal urazal ma iba verbalne, no ked to poznate tak mudrejsi ustupy a jeho to asi este viac vytocilo ze som si ho nevsimal tak zacal uz aj fackami atd, no to ze som sa mu zasmial do xichtu tak ho nasralo este viac, zajtra do skoly nejdem, takze uvidim v piatok ci bude sudny den alebo az na praxi v pondelok
//ale este ma napadlo aj toto, ze si pockame vsetci do druhaku a potom vsetci mu spravime peklo, teraz mi na ICQ kamarat pisal ze zajtra ideme blicnut
a dohodneme sa ze co a ako, vyssie bolo spominane ze si chudy, no aj zas som o nieco inej miery mozete si pozriet aj foto v jednej sekcii na fore ako vypadam mam 177 a 69, nebojim sa mu natiahnut ale boji msa ze by si musel menit na obcianskom foto
//ale este ma napadlo aj toto, ze si pockame vsetci do druhaku a potom vsetci mu spravime peklo, teraz mi na ICQ kamarat pisal ze zajtra ideme blicnut
no podla mna sa nemusis bat toho ze ta vyrazia zato ze mu jednu natiahnes... maximalne nejake upomenutie , pokial mu nezlomis nos alebo sanku
ale toto by som urcite netrpel , 1-2 krat sa to da strpiet ale potom by mu uz jedna letela... a ked ta uvidia spoluziaci ze sa nasiel konecne niekto kto sa ho neboji tak sa prestanu bat aj oni... a nakoniec stym skonci , a pokial nie tak dostane od niekoho taku nakladacku ze si to zapamata...
ale toto by som urcite netrpel , 1-2 krat sa to da strpiet ale potom by mu uz jedna letela... a ked ta uvidia spoluziaci ze sa nasiel konecne niekto kto sa ho neboji tak sa prestanu bat aj oni... a nakoniec stym skonci , a pokial nie tak dostane od niekoho taku nakladacku ze si to zapamata...
-
blitzkrieg
Professional
ja sa ani tak nebojim jeho ako ostatnym ked vsetkych sikanuje a ja mu jednu natiahnem tak ci sa pod tym natlakom vsetci spoluziaci este nepustia do mnaNino napísal:ja na tvojom mieste by som netrpel šikanu ihned ako by my dal facana na čelo alebo podobne vyskočil zo stoličky a jednu natiahol na ksicht a potom už dá pokoj mám s tým vlastnú skúsenosť..a neboj sa podla mna ta nevyhodia
neboj sa za chvilu sem napisem ze som mu dal po hube a modi tu uzatvoria a budu to povazovat za COMPLETEheeeeeej a kazdy tu napise ze by mu urobil z drzky kasu a bude to tu mat stran jak "hladam nazov skladby"...
Puzi vydobytky dneska. Pekne sa so spoluziakmi dohodnite, aby ste ho nejak organizovane natocili.
Bude ako lev v klietke. Bude zurit, ale pochybujem, ze Vas vsetkych donuti to povymazavat.
Natocit, ist za triednym/triednou, ak nic, chod za zastupkynou a pozen to aj k riaditelke, ak bude treba. Je dolezite mat nejaky vizualny podklad.
Dolezite je, aby si nanho nezautocil, ked to bude natacane, lebo budes nahrany (inak povedane, budes v riti) aj Ty.
Ako mi na tomto fore uz ludia radili, taketo veci treba riesit s kludom.
Ked Ti vypali alebo do Teba hodi piliny, dojdi k objektivu a povedz, ze takto a sprava Jurko Mrkvicka (meno toho agresora som zabudol) v nasej triede.
Dojdes za ucitelom a mas vyhrane.
Bude ako lev v klietke. Bude zurit, ale pochybujem, ze Vas vsetkych donuti to povymazavat.
Natocit, ist za triednym/triednou, ak nic, chod za zastupkynou a pozen to aj k riaditelke, ak bude treba. Je dolezite mat nejaky vizualny podklad.
Dolezite je, aby si nanho nezautocil, ked to bude natacane, lebo budes nahrany (inak povedane, budes v riti) aj Ty.
Ako mi na tomto fore uz ludia radili, taketo veci treba riesit s kludom.
Ked Ti vypali alebo do Teba hodi piliny, dojdi k objektivu a povedz, ze takto a sprava Jurko Mrkvicka (meno toho agresora som zabudol) v nasej triede.
Dojdes za ucitelom a mas vyhrane.
-
Runes
Addict
alebo bonzuj bonzuj bonzuj
ked napr do dakoho hadze piliny tak iba naplnu hubu zahlas ferko preco hadzes misovi do vlasov piliny ferko preco milanovi rezes kryt na telefon ferko preco cikas marianovi do malinovky
jednak tym upozornis obet a ked to bude pocut ucitel tak mas vyhrane
pripadne neviem ako si natom ale ja ked cem tak viem vyprovokovat cloveka s kludom v hlase proste daco spravi a ty mu daco zader a odpichjuj odpichuj opdichuj az zautoci a potom ho mozes rozobrat na drobne pripadne zacnite sikanovat jeho
hadz aj ty jemu veci do vlasov napr posad sa zaneho a vzdy ked hodi pilinu do niekoho ty hod doneho to ho dost nasere
a ked sa dohodnete 2 3 4 5 10 tak podla mna da pokoj
-
blitzkrieg
Professional
neni som zas taky tip ktory by vsetko nahlasoval a ani takych ludi nemam rad moj brat je taky ze hned vsetko ide zalovat, najprv si to vyjasnime medzi sebu a ked nepomoze to tak az potom riaditel, myslim si ze kebyze konam tak ze mam ist za riaditelom (za triednou by som v zivote nesiel) tak by som mal vyhrane lebo riaditel pochadza z tej istej dediny kde zijem aj ja ale teraz byva niekde v Trnave, imho ak by ste sa chceli prist pozriet na toho dilina tak dojdite do SOU energeticke
kazdu hodinu,prestavku robi nieomu zle tak uvidite
, v piatok ocakavajte ako to dopadlo, ak mi bude robit to co dnes tak sa tema moze locknut a ak nie mozeme diskutovat dalej ako to dopadlo a dopadne
lenze teraz ked som si to cital cele tak ste asi pochopili ze to vypada tak ze by stale sikanoval iba mna, nie nesikanuje mna (zatial nie tak ako ostatnych) ale zacina sa to asi mu nestacia ty druhi, tak preto som zalozil temu ci to mam vyriesit ja alebo sa mam porozpravat s niektorymi kamaratmy a dat mu na fasadu
-
blitzkrieg
Professional
sry nevyjadril som sa presnejsie, mno viem ze to je trestny cin len ide o princip uz len z toho ze ides hned zalovat nejaku pitchovinu, dojdes do triedny a uz hulaakaju "fuuuj nic nevie len zalovat" no a uz by som mal aj povysenie ze ritopichmi-chau napísal:A ked ti ukradnu auto tiez to nepozalujes? To je totiz tiez tretny cinnejde o pastelky clovece.
//toto co som napisal tak som napisal len obrazne vobec to nespajaj do toho co som pisal predtym
Ja by som to riesil na administrativnejsej urovni.
Urob si videosekvencie, nafot veci (ak mas na to elektronicku vybavu) a chod za riaditelom, zober aj toho hajzla a pekne povedz riaditelovi, so vsetkou slusnostou a kludom, ze si sa prisiel stazovat na nevhodne spravanie svojho spoluziaka, ktori robi tot: predloz vizualne a zvukove (ak nadava obet, tak zvukove nie) podklady a mas vyhrane.
Rozhodne sa s nim netlc, davas mu do ruk silnu zbran.
A k tomu bonzactvu:
Ak nahlasis alebo bonznes trestny cin, ktory porusuje statne zakony (nie nepisane zakony hierarchie v triede alebo inej spolocnosti) tak to nie je bonzactvo, ale splnenie obcianskej povinnosti.
Urob si videosekvencie, nafot veci (ak mas na to elektronicku vybavu) a chod za riaditelom, zober aj toho hajzla a pekne povedz riaditelovi, so vsetkou slusnostou a kludom, ze si sa prisiel stazovat na nevhodne spravanie svojho spoluziaka, ktori robi tot: predloz vizualne a zvukove (ak nadava obet, tak zvukove nie) podklady a mas vyhrane.
Rozhodne sa s nim netlc, davas mu do ruk silnu zbran.
A k tomu bonzactvu:
Ak nahlasis alebo bonznes trestny cin, ktory porusuje statne zakony (nie nepisane zakony hierarchie v triede alebo inej spolocnosti) tak to nie je bonzactvo, ale splnenie obcianskej povinnosti.