Otázky k paypalu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
djroco
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Otázky k paypalu

Príspevok od používateľa djroco »

Mám nejaké otázky k paypalu budem rád ked mi odpoviete

1/ Može sa mi niekto lognut do paypal accountu tak že sa mi hekne na comp? Vlastne zistí aké zadávam heslo aj ked sa prihlasujem cez https Dá sa to lebo ja mám nejaké vírusy v pc a tak. Aspon si myslím ale mám antivír a používam firewall.

2/ Už mám funkčný paypal a mám už niečo zaplatit. Musím si najprv prevjest peniaze s karty na paypal a až potom platit alebo sa mi to samo stiahne?
A platí sa zato ked si pošlem peniaze cez kartu na paypal? či si paypal za tú službu stiahne niečo?
*nemáte nejaký návod v slovenčine ako to spravit?

3/ Pri addovaní karty a zistovaní expanded use number mi stiahli nielen
Eura ale aj + 1 dolár
Nevjete začo?

4/ Nemáte nejaký návod/fotoukážky ako platit faktúry cez paypal?

Dík alebo hodtte nejaké slovenské stránky o paypale dík
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

1] pouzivaj len adresu www.paypal.com nikdy sa proste neprihlasuj cez nejake softy na paypal ci stranky napr. paypal.host.sk a pod veci.

2] peniaze na paypal sa poslat nedaju v nasom pripade. jedine ak mas ucet v USA ci si obcan USA. Ak platis niekde nieco a podporuju paypal tak tam zadas len login aky pouzivas na paypal (mailovu adresu proste aku tam mas) presmeruje ta to na paypal.com s predlohou faktury ktoru potvrdis ze naozaj to chces zaplatit. Peniaze strhne paypal z karty ktoru tam mas zadefinovanu na paypal ucet a odtial sa poslu danej osobe ktorej platis na paypale.

3] ake faktury chces platit? hosting a pod.? mas byt v new yorku ci kde :)
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

a da sa napriklad ked mam na paypale nejake dolare previest na slovenko do nejakej banky ale niekde kde by som si ich mohol vybrat??
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

peniaze na Slovenske banky dostanes z paypalu len prostrednictvom danej karty ktoru tam mas zaevidovanu. Samozrejme dana karta musi podporovat aj funkciu prijem kreditu. Neviem ci sa nieco take dodatocne da aktivovat ku karte. Skus ist priamo do banky kde mas vedenu kartu sa spytat na podrobnejsie informacie, ale drzim palce aby si natrafil na takeho zamestnanca ktory ti vie ohladom tohto povedat a poradit co presne a ako. Nie ze ako unas sa vzdy zbehne cca. 5 pracovnicok a hovno z toho.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Dedomil napísal:...
Toto je svata pravda, fakt teba mat stastie na kvalifikovaneho pracovnika. Ale ak budes v banke, tak si popytaj embosovanu kartu. POtom uz len zadat jej info na Paypale a mozes si na nu psielat peniaze :)
Iceman888
Star
Star

Retne napísal:Toto je svata pravda, fakt teba mat stastie na kvalifikovaneho pracovnika. Ale ak budes v banke, tak si popytaj embosovanu kartu. POtom uz len zadat jej info na Paypale a mozes si na nu psielat peniaze :)
a to vybavenie tej embosovanej karty stoji kolko a ako si cez nu tie peniaze vyberiem??
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

nepotrebujes embosovanu kartu (to su vacsinou kreditky, s tymi vycnievajucimi pismenkami)..

dolezite je aby podporovala internetove transakcie, cize vzadu na policku kde sa podpisujes, mala napisane nejake cisla...konkretne je pre teba zaujimave posledne trojcislie...CVV kod.... mam kartu obycajnu platobnu visa electron od tatrabanky k studentskemu uctu a ta to podporuje. rovnako aj co viem, tak karta k stud. uctu v SLSP
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

STomko: Presne sa to vola CCV2 - Credit card verification (verzia 2) ;)
Iceman888
Star
Star

takze ako to mam konkretne spravit? ucet je v tatrabanke a to 3-cislie je na tej karte takze ako?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

STomko napísal:nepotrebujes embosovanu kartu (to su vacsinou kreditky, s tymi vycnievajucimi pismenkami)..

dolezite je aby podporovala internetove transakcie, cize vzadu na policku kde sa podpisujes, mala napisane nejake cisla...konkretne je pre teba zaujimave posledne trojcislie...CVV kod.... mam kartu obycajnu platobnu visa electron od tatrabanky k studentskemu uctu a ta to podporuje. rovnako aj co viem, tak karta k stud. uctu v SLSP
Si si isty ze sa da rozbehat karta Visa electron na paypale? Co som to robil ja asi pred rokom tak to neprichdzalo do uvahy...
Napísať odpoveď