Problem na Strednej skole
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja byvam pri Trnave ale chodim na strednu do Trnavy, vyssie som uz pisal ze to je SOU Energeticke Sibirska 1 TrnavaSchYzo napísal:kde byvas? rad by som si udrel, ale ne vazne ak nebyvas moc daleko mozem ti to prist bleskovo vyriesit
ok tak teda budem v pondelok ti poviem vysledokNe, riad sa pokynmi a garantujem ti uspech
-
Hotwire
Addict
tam som sa sice narodil ale teraz byvam na uplne opacnom konci republiky...neva babku mam v Hlohovci, ked ju niekedy pojdem pozriet zastavim sa aj u tebacompleX napísal:ja byvam pri Trnave ale chodim na strednu do Trnavy, vyssie som uz pisal ze to je SOU Energeticke Sibirska 1 Trnava
-
blitzkrieg
Professional
-
Mateq
Medium Professional
Ja som tiez z TT. Od tej školy to mám 3 zastávky, na tej skole spolužiaka zo ZS (tretiak)compleX napísal:ok tak teda budem v pondelok ti poviem vysledok
Z toho čo si napísal som pochopil, že chalan je prvák - nemáš tam nejakého kolegu z vyšších roč.? Že by zašiel za ním...
Keď som ja bol prvák, tak jeden spolužiak vyskakoval, do všetkých strkal atď. Tiež mal kecy o tatkových BMWčkach a pod. Trieda sme sa spojili, a začali sme sa na nom smiať (všetci) a napodobňovať jeho hlášky. Síce nie pred ním ale zistil to, potom plakal u riaditeľky že mu robíme zle - tej sme povedali že to preto lebo si začínal - nič sme z toho nemali. Teraz v 3. roč je už úplne kludnučký.. Čiže sa spojte proti nemu viacerí v triede.. Keď píšeš že do každého skáče.
Re: Problem na Strednej skole
ci by som mu natiahol? ten chlapec by bol modry jak FC Chelsea a tyzden by na oci nevidel. neznasam takychto kktov , ja byt tebou tak mu natiahnem ale poriadnu. ved pozri ked bude niekomu nieco robit tak sa ho opytaj ze ci ho bavi byt takym kktom jakym je potom ta utomaticky bude chciet zbit cize ti bude chciet udriet a poom ho uz mozes doriadit. fuuu no neviem keby som ho poznal ja tak neviem neviem s mojou povahou.compleX napísal:ahojte.. chcem sa len poinformovat niecim, mam taky problem v skole je tam taky chmulo ktory si vylieva zlost na druhych lepsie povedane kazdeho sikanuje, to doslova a do pismena, napr.: pride k vam a da vam facaka na celo atd, na praxi zobral spoluziakovi telefon a s pilkou na zelezo mu prepilil kryt, druhemu zas s prepacenim nachcal do flase, do vlasov hadze zelezne piliny atd, proste je to debil ale dnes uz aj do mna zacal, to sa cudujem lebo uz som sa s jednym v triede pobil behom 1 minuty, ale ide o to ze ci mam pravo ked provokuje, atd ci mu mozem jednu natiahnut, alebo ho mam vyprovokovat ja nech ma udrie prvy a behom 3 sek. mu mam dat reflexnu ranu ?? (neviem ci to je presne 3 sek.) nechcem aby ma vyrazili ale vsetci sa ho boja a nechcu to povedat asi ani triednej (to len tak odhadujem) ako by ste sa zachovali ?? co by ste robili ?? natiahli by ste mu jednu ??
-
blitzkrieg
Professional
-
Hotwire
Addict
no ale ak on ich fyzicky napadne prvy tak maju pravo sa branit ci nie?erytrocyt napísal:comlex: ak idete naň, okej. Ale na jedno pamätaj. Neublížte mu. Ponižte ho, urobte z neho debila, len mu fyzicky neublížte, pretože potom budete mať problém vy od vedenia školy, polície atď...
//edit: nevravim teraz nejako ho dokopat apod ale nejak "spacifikovat" proste
-
blitzkrieg
Professional
samozrejme ze mu neublizim tak aby som ho zabil, ide o to ze je zakon ktory dovoluje reflexnu, cize ak ma udrie prvy tak mu to mozem vratit, len ho vyprovokujeme, nech si zacneerytrocyt napísal:comlex: ak idete naň, okej. Ale na jedno pamätaj. Neublížte mu. Ponižte ho, urobte z neho debila, len mu fyzicky neublížte, pretože potom budete mať problém vy od vedenia školy, polície atď...
-
Hotwire
Addict
ok ale ostatni nech sa schovaju a nech za nim ide najprv len jeden lebo ak vas tam bude vela asi si nedovoli vas napadnut, najlepsie je poslat jedneho nech vyprovokuje a ostatni mu pribehnu na pomoccompleX napísal:samozrejme ze mu neublizim tak aby som ho zabil, ide o to ze je zakon ktory dovoluje reflexnu, cize ak ma udrie prvy tak mu to mozem vratit, len ho vyprovokujeme, nech si zacne
-
Flinstone
Light Professional
treba mu jednu natiahnut osobne by som to riesil tak ez by som si ho pockal pred skolou s basebalovou palkou v ruke popripadne niekde dalej aby to nevidela cela skola by som mu dal thaku supu ze by sa spamatat chlapec nevedel
ked si neda povedat treba to riesit takto bude mat pred tebou respekt a uz nebude robit blbosti uvidis
neviem je to mozno risk ze on to pojde povedat vedeniu skoly ale neurobii to a aj ked hejj cela trieda sa dohodnete ze o tej a tej hodine ste boli tam a tam a vyriesene komu budu verit ? jednemu ci dvom svedkom a tebe alebo jednemu a k tomu este akoto nazvat ? zlocincovi ?
a inak potom napis ako to dopadlo a co ste spravily bude ma to zaujimat 
nasilie nic nevyriesi...
viem to z vlastnej skusenosti...
tiez ma jeden tak otravoval... ked sme sa pobili, na dalsi den doniesol aj kamosov... taka mensia ciganska ferovka... tak som sa aj snimi pobil
no to som uz dostal... potom sa ukludnili, lebo aj oni dostali svoje 
riesenie... cece... neviem... nestrat hlavne sebakontrolu a sebauctu... neznizuj sa k jeho praktikam... kym sa da ho proste ignoruj... ked uz to nejde... hm, no praskni mu jednu taku ze si to zapameta
viem to z vlastnej skusenosti...
tiez ma jeden tak otravoval... ked sme sa pobili, na dalsi den doniesol aj kamosov... taka mensia ciganska ferovka... tak som sa aj snimi pobil
riesenie... cece... neviem... nestrat hlavne sebakontrolu a sebauctu... neznizuj sa k jeho praktikam... kym sa da ho proste ignoruj... ked uz to nejde... hm, no praskni mu jednu taku ze si to zapameta
-
blitzkrieg
Professional
ten niekto budem ja toho sa neboj, chcem si ho najprv zavolat po skole poza skolu a ked nebude chciet tak z toho vypliva ze sa boji a zacneme sa mu smiat a ked ani to nepomoze tak budem len cakat na okamih kedy mi nieco spravi a moj pohar prekypi a dostane supu, viete neviem teraz som to napisal takto mozno to bude uplne inak ale takto nejak si to predstavujem ja, ak nie po dobrom tak po zlomSchYzo napísal:ok ale ostatni nech sa schovaju a nech za nim ide najprv len jeden lebo ak vas tam bude vela asi si nedovoli vas napadnut, najlepsie je poslat jedneho nech vyprovokuje a ostatni mu pribehnu na pomoc
-
Hotwire
Addict
drzim ti palce kamo takych kktkov nemam rad ani ja, nastastie (na ich stastie) ma nikto nikdy nesikanoval (asi vedia preco) ale ani to nikomu neprajem (akurat tym co sikanuju)compleX napísal:ten niekto budem ja toho sa neboj, chcem si ho najprv zavolat po skole poza skolu a ked nebude chciet tak z toho vypliva ze sa boji a zacneme sa mu smiat a ked ani to nepomoze tak budem len cakat na okamih kedy mi nieco spravi a moj pohar prekypi a dostane supu, viete neviem teraz som to napisal takto mozno to bude uplne inak ale takto nejak si to predstavujem ja, ak nie po dobrom tak po zlom