NB HP - drivery na grafiku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

NB HP - drivery na grafiku

Príspevok od používateľa Curuj »

hoj lidicky. potrebujem na notebook od HP Compaq nc6400 s win XP prof. SP2 nainstalovat drivery na grafiku. CDcko k nemu nemam :? . tak som siel na stranky hp.com, ze si ich stiahnem. nasiel som, stiahol, nainstaloval a hodil reset. v pohode nabiehal az do chvile, ked sa mala objavit obrazovka Welcome a vyber uzivatela. obrazovka je cierna. ale NB reaguje. skusal som tento river: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... ob-54022-1
tak ked nesiel, tak som ho odinstaloval, ze skusim windows update. nic nenasiel. ani na dalsie este nenainstalovane zariadenia nic nenaslo. akurat tak siet sa mi podarilo rozbehat. mozete mi pomoct niekto? uz neviem, co s tym. dakujem
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

Curuj
Addict
Addict

skusil som ten driver. instaluje to podstatne dlhsie ako ten od HP ale asi niekde pri konci vyhlasi ten windowsovsky crach report a dalej to nejde. skusal som to 2x a to iste. :( este nejaky napad niekto?

EDIT: tak po restarte ide vsetko ako ma. takze grafika by bola nainstalovana.

EDIT2: skusam nainstalovat zvukovku, ale pri instalacii driverov mi vyhlasi "hda audio bus is required and not found". na nete som nasiel, ze treba mat nainstalovany hotfix od MS KB888111. tak som ho nainstaloval ale nepomohlo :? co dalej?
Curuj
Addict
Addict

tak sa mi to nakonec nejakym zazrakom podarilo :) mozete lock
Napísať odpoveď