ked si taky dobry a uz si to presiel tak mi pls porad co mam robit ked zabijem vyssie zmienenho toho demona co ma najpsr tu ochranu a potom som preneseny tam volade kde su taky dvaja a jeden iba stoji a druhy sa neda znicit a stale na mna posiela dalsi demonov..pls porad mi co mam robitGrosay napísal:Neda mi to sem nenapisat... som sklamany z konca hry... viac neprezradim!
Clive Barker's Jericho
-
aquafresh1
Star
no najprv som bojoval s tym co mal ochranu gulou ktoru zisklaval z tych 4 ludi a hore bol taky co na nas posielal tych velkych demonov.ked som zabil tych 4 ludi tak som mohol strielat do toho hore a ked som ho zabil mohol som strielat na toho co mal ochranu..ked som ho zabil tak som bol preneseny niekam dole a tam je taky malinky labyrint a su tam dvaja taky v ciernom v maske a na tele a rukych maju svietive znaky a (ako v rpine of persia v 3 na rukach) a jeden tam len stoji a druhy taky isty ma mna utoci takymi muchami a potom na mna poiela tych slabsich demonov! a neviem co mam urobit ked zabijem tych demonov skor akoo ten cierny zmizne a strielam do nho tak sa nic nestane..hral som to asi 30 minut a stale nic..nakonec som to nevidrzal a zabili ma!aquafresh1 napísal:evee popis trosku viac, ja som to tiez presiel...
lewis prave vtey, ked sa mozme prevtelit do inych ma to zacalo bavit. je to relativne
Btw.ked nebudes chapat a vediet mozem hodit screen!
to si robis srandumasino napísal:hral som to asi tak hodinu a pol, celkom sa mi to pacilo..hral som to v noci a som sa aj bal ist spat do postele...
ale Undying sa mi pacil viac po hororovej stranke ...
hodnotil by som to ako mierne nadpriemernu oddychovu strielacku, pri ktorej sa nebudete nudit
edit..diki za tu radu idem skusit!