lost má mať 6sérii alebo 7 čiže ešte 3ri isto.. séria má mať po 16častí a väčšie pauzy čo ma naštvalojackb napísal:aj The Simpsons mali byt![]()
Lost urcite cakaju este 2 serie, to su minimalne 2 roky...
LOST
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Presne take pocity mam aj já... ale to je zámer... mozno sa ukaze prava benova tvar v trojkePatyk napísal:čo si vlastne myslíte o Benovi? veríte mu? myslíte že je taký, že chce len všetkým dobre a chce im pomôcť? lebo ja dakedy mám taký pocit, ale vždy keď sa mi to zdá, tak sa nejako vyvrtne k horšiemu... ja vôbec neviem čo si mám myslieť o "tých druhých" a hlavne o Benovi....
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
-
hojko
Site Admin
Original run February 2008—Spring 2008
No. of episodes 16
http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_(season_4)
Musis to skopirovat, pretoze po kliknuti neberie zatvorku.
No. of episodes 16
http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_(season_4)
Musis to skopirovat, pretoze po kliknuti neberie zatvorku.
Neviem ci to tu uz niekto rozoberal, ak ano tak sorry ale nechcelo sa mi hladat v 53 stranach.
K veci: V poslednej epizode 3. serie Through the Looking Glass (Za zrcadlem) sme videli FLASHFORWARD Jacka. V nemocnici kde sa rozpraval s lekarom ako aj v lekarni s lekarnickou, spominal svojho otca. Rozpraval o nom v takom case ze zije. Povedal to nepriamo (Sežente dole mýho tátu a přivedte ho sem a jestli budu opilejší než on můžete mě vyhodit).
Kedze to bol FLASHFORWARD (cize to co sa stalo v buducnosti) preco ho spomina ako ziveho, ked jeho otec zomrel skor ako stroskotal?
V pripade, ze mi nieco uslo a napisal som teraz blbost, tak mi prosim nepiste ty debil co si si to neprecital a pod. Len napiste kde to tu bolo pisane a ja si to precitam

K veci: V poslednej epizode 3. serie Through the Looking Glass (Za zrcadlem) sme videli FLASHFORWARD Jacka. V nemocnici kde sa rozpraval s lekarom ako aj v lekarni s lekarnickou, spominal svojho otca. Rozpraval o nom v takom case ze zije. Povedal to nepriamo (Sežente dole mýho tátu a přivedte ho sem a jestli budu opilejší než on můžete mě vyhodit).
Kedze to bol FLASHFORWARD (cize to co sa stalo v buducnosti) preco ho spomina ako ziveho, ked jeho otec zomrel skor ako stroskotal?
V pripade, ze mi nieco uslo a napisal som teraz blbost, tak mi prosim nepiste ty debil co si si to neprecital a pod. Len napiste kde to tu bolo pisane a ja si to precitam
-
hojko
Site Admin
Ty debil
pozri sem: http://www.hojko.com/lost-t44031-690.html
-
ebEEn
Amateur
Lost
Aha jasne vpohode pred 2 mesiacmi som pokukal 3 seriu .Akoze fakt fpohodicke serial najlepsi doteraz samozrejme aj Prison break je good .Ale mne osobne sa viac pacia LOST mno Uz sa tesim vo februari ma vyjst este 4 seria.Bolo hovorene nieco o tom ze to bude este zaujimavejsie ako trojka a budu tam nove pohlady osob atd atd.Radim postahovat serie kto to este nevyjde a ceknut to oplati sa to ale zoberie to dost casu ked si za den kuknete 10 dielov serialu stiahnutych s torrentu. 
No stvrta sezona sice zacne zaciatkom februara, ale vyzera to tak, ze sa z nej odvysiela iba 8 casti, kvoli uz spominanemu strajku
Vzhledem k tomu, že dohody mezi stávkujícími scénáristy a velkými společnostmi zatím nebylo dosaženo, definitivně musejí zabalit natáčení i štáby, které měly hodně dopředu napsané scénáře. To se týká i Lostu, který dnes po cca třech měsících končí na Havaji po osmi natočených epizodách. Z důvodu stávky byla zrušena i velká párty k uvedení DVD třetí sezóny (do prodeje v USA začátkem prosince).