a ze ti to doniesla sestra - nic si za to neplatil a darovanemu konovi na zuby nepozeraj
Crysis
Re: Crysis
ja mam 1.5GB RAM a 9600Pro a mam 13fps na 800x600 low takze tebe to pojde este horsiemamutv napísal:podla vas mi potiahne moj pocitac crysis na takychto mojich suciastkach????
Procesor:Intel Pentium 3000
RAM:1GB
Graf.karta:ATI Radeon 9550 128MB
Potiahne mi myslite....prosim vas odpiste...dakujem vopred
Ale môže to rozbehať, ja som hral na AMD Athlon 64 2800+, 256MB GeForce 6600, 2x512RAM, všetko na minime okrem deštrukcie, tá na Very High, a sem-tam to trhne keď do chatrče hodím granát...
//edit:
A to ani nehovorím o tom, ako si poniektoré firmy nechajú srať na hlavu, v roku 2004 dokončilo Valve Half-Life 2, za niekoľko hodín už behalo po intenete, a za pár dní onen cracker už sedel, proste ho našla FBI či kto to, a teraz crackuje každý čo má niekde otvor a beztrestne uvoľní hru aj týždeň pred vydaním. My možno okrádame EA, ale neokráda EA ľudí, ktorí si kúpia nový NHL za 1500,- len aby zistili že si kúpil to isté len s novými súpiskami???
//edit:
OMYL! Warezom herný priemysel neskrachuje - je tu ešte freeware a open-source scéna, a freeware nie sú len hry z www.onlinehry.sk a www.1000her.cz, ale aj veľmi zaujímavé projekty, ako Steel Panthers World at War, Drift City, OpenTTD apod., viď www.plnehry.czromerot napísal:EDIT:keby sme vsetci na svete iba stahovali hry myslim ze za chvilu by ziadne hry neboli !
A to ani nehovorím o tom, ako si poniektoré firmy nechajú srať na hlavu, v roku 2004 dokončilo Valve Half-Life 2, za niekoľko hodín už behalo po intenete, a za pár dní onen cracker už sedel, proste ho našla FBI či kto to, a teraz crackuje každý čo má niekde otvor a beztrestne uvoľní hru aj týždeň pred vydaním. My možno okrádame EA, ale neokráda EA ľudí, ktorí si kúpia nový NHL za 1500,- len aby zistili že si kúpil to isté len s novými súpiskami???
Dnes sa herny priemysel dostal do situacie, ze vyvoj trva dlho a je drahy, no pritom hra (FPS) trva malokedy dlhsie ako 15 hodin herneho casu. A hra stoji tak od 1000 Sk vyssie. Mozu sa spolahnut akurat na multiplayer, ale ten to tiez velmi nezachranuje(skor vo vynimocnych pripadoch). Preto ked si uz mam kupit hru, tak az po dlhsom case, ked je jej cena pre mna akceptovatelna (do 600 Sk). Kedysi boli levely jednoduchsie, designovanie trvalo kratsie, dnes kazdy ziada detailne prostredie, lenze potom trva vyvoj dlhsie a je narocnejsi. Bohuzial si neviem predstavit ako tuto situaciu riesit a v sucasnej dobe sa zamyslam iba nad kupou hier, ktore maju velky multiplayerovy potencial, momentalne je to Live for speed, hned ako pridem domov tak bezim do Antiku na nakupromerot napísal:Koci: suhlasim s tebou ze hry stahovat nie je dobre ale nezabranime tomuale na druhej strane ceny hier su dost vysoke nato ze ich hravaju najmä deti a tie nemaju tolko financii. (rodicia tiez nebudu kupovat neviem kolko hier za rok).
Aby som bol uprimny ja som niekedy stahoval vsetko co sa len dalo no dnes uz si hry vyberam nehram vsetko doradu. Ked ma hra zaujme stiahnem si DEMO ak ma aj to zaujme pouvazujem (podla ceny ci hru kupit alebo stiahnut). Tento rok planujem kupit COD4 a Assassin Creed na buduci rok nic ine lebo ine ma nezaujalo Crysis je len nafuknuty balon neoplati sa kupovat a nebudem ho ani stahovat iba ak nahodou sa k nemu dostanem ze ho stiahne niekto znami.
Tiez nezarabam neviem kolko mesacne ale nejake peniaze sa za par mesiacov najdu ktore mozem investovat do hier. A este v tom tiez s tebou suhlasim ze oblubenym vyvojarom sa oplati pomoct takou formou ze si kupime ORIGINALNU HRU
Na durhej strane pripadom, ked som hru stiahol a potom kupil original je Richard Burns Rally, to boli hodiny dokonalej zabavy
//aby som nebol uplne OT: ten unik Crysisu je teda riadny pruser, ale podla mna to predajnost az tak strasne neznizi, kto chce, tak si hru aj tak kupi, ak by nechcel tak by pokojne pockal tyzden po uvedeni na crack, teda jedine v pripade, ze by hra bola prepadakom, tak by sa to roznieslo a predaje by mohli vyraznejsie klesnut
Teraz som otvoril jeden článok a čítam:
http://www.hojko.com/post712990.html#712990

Šak ono to asi pôjde aj na mojom kompe!!!Minimální konfigurace:
OS: Windows XP/Vista, Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz, Memory: 1 GB (1.5 GB on Windows Vista), Hard Drive: 12 GB Free, Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6800/ATI Radeon 9800 Pro), Sound Card: DirectX Compatible, DirectX: 9.0c, Keyboard & Mouse, DVD Rom Drive
http://www.hojko.com/post712990.html#712990
aha..ja som skusal na crysis.exe a nic nenikapu napísal:Problém je, že on to neví, on se taky ptá
Jinak já si myslím že u originálky to půjde tím kliknutím pravým tlačítkem na spouštěcí soubor (ne na zástupce) ale jinak v tom config souboru, teďka si nejsme jist ve kterém ale u DEMA to šlo bez problému