Virus, ktory nejde odstranit // LOCK !!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Virus, ktory nejde odstranit // LOCK !!

Príspevok od používateľa reno23 »

No, brat mi dostal do kompu 2 vyrusi icthis.exe a icmnrt.exe a zaroven sa automaticky nainstaloval program Antivirgear. Proste ked som zapol win tak stale vyskakovali rozne reklamne listy, kopec sprostosti... Zacal som to riesit tak ze som v nudzovom rezime tie 2 vyrusi + ten antivirgear odstranil ale ked som sa prepol do normal rezimu tak stale mi vyskakuju rozne sprostosti a hlasi ze mam napadnuty komp. Uz som to preskenoval aj nodom ale nepomohlo.

Screen ked som sa prepol do normal rezimu (uz po odstraneni tych virusov v nudzovom rezime)

Co mam spravit aby som to dal do povodneho stavu ?

// Vyriesene !
Prílohy
virus.PNG
Stilo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stilo »

A ja som mal ten isty problem. Nevedel som ho odstranit ziadnym antivirom ani ad-aware nepomohol. Tak som skusil nieco najst cez google, nasiel som toto http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic108399.html ale uz sa mi s tym nechcelo "hrat" a po nejakom case mi to zmizlo a ani nevem ako, tak som ten navod na tej stranke neskusal. :?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Dakujem obom, podarilo sa... :wink: (robil som to podla navodu od brma, tam to bolo jednoduchsie popisane) Som lama ! :lock:
Napísať odpoveď