B.A.X.O napísal:A pokial sa pytate ze ci som to uz dakedy skusil mat niekoho, odpoved je ano. A nepacilo sa mi to

Ani sa nedivím. "Vzťah" v 14>
B.A.X.O napísal:Napriklad ako na strane number 2 tejto diskusie sa zazrakom nasli ludia ktory ma chapu, a na strane 1 su len ty co nechapu a urazaju
Len tak na margo tých strán. Je rozdiel medzi chápať a súhlasiť.

B.A.X.O napísal:Napriklad v mojom veku (14) ostatni boys, na baby uplne saleju. No ja nie. Ja nie proste, neviem, mozno je to tym ze som komputer maniak. Ale co uz

to sa uz nezmeni. A pokial ide o to ze ci by som nebol rad niekoho mat pri sebe, odpoved je nie, ja mam rad seba a pocitac, nic viac k zivotu nepotrebujem, a za to ze vy ste clasic ludia, za to ja nemozem

Ostatni boys šalejú. To je síce pekné, ale nejde im o real vzťah, nakoľko nevedia čo to je, čo to obnáša, etc. A ver mi comp Ti nepomôže keď budeš mať depku, neobíjme Ťa, keď to budeš potrebvať. S compom nemôžeš ísť na prechádzku a na kávu, ľahnúť si v lete do parku... K životu budeš potrebovať viac, ale ešte sa to u Teba iba vyvinie, ver mi

. Mimochodom baví Ťa aj niečo iné ako comp? Si dobrý aj v niečom inom? Nakoľko z tvojich príspevkov sála dáka hrdosť z toho, že sa staviaš do role sebestačného PC maníka. Akoby pre Teba nič iné neexistovalo.
B.A.X.O napísal:Takze...ste surovci (niektori), neviete pochopit niekoho ineho, takych ludi ako ja poznam vela, a nikto im nehovori ze su kok**** ani nic podobne.
K úvodu tejto "state" sa vyjadrovať nebudem (všetci sme nejakí, pravda?

). Ale jasné, že poznáš veľa takých ľudí, ako Ty (vrana k vrane) a nikto z nich Ťa nevysmeje ani nič iné...Nebudú predsa nadávať aj na seba
BTW: Charakterizuješ mi takého clasic človeka??