Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
Re: Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
+ potesilo ma,ze som sa uz konečne vyspala v pohode a ze mam osôbku na ktorej mi velmi zalezi a mam ju kazdy den az do konca zivota
- nepotesilo, ze mi spoluziacka nepriniesla zosity.
- nepotesilo, ze mi spoluziacka nepriniesla zosity.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-dnes ráno snežilo a bola nenormálna zima
-vietor fúkal jak za peňeži
+ale časom sa sneh začal držať tak bolo pekne bielo
-no ale teraz večer je z toho džaba
-premávka v Košiciach sa nedá nazvať premávkou ale neorganizovaným bordelom
+dnes som bol s mojim dievčatkom
+bolo nám zasa pekne
+bol som ju odviesť domov
-teraz mi kus chýba
+ale hneď ráno budeme spolu, lebo ideme do Prešova
+dnes som toho postíhal vcelku dosť
-vietor fúkal jak za peňeži
+ale časom sa sneh začal držať tak bolo pekne bielo
-no ale teraz večer je z toho džaba
-premávka v Košiciach sa nedá nazvať premávkou ale neorganizovaným bordelom
+dnes som bol s mojim dievčatkom
+bolo nám zasa pekne
+bol som ju odviesť domov
-teraz mi kus chýba
+ale hneď ráno budeme spolu, lebo ideme do Prešova
+dnes som toho postíhal vcelku dosť
-
hojko
Site Admin
+Friksov kamarat rozdaval polievky na Superstar, od vikendu je to Vifonstar.
+Nordkapp_pb oslavoval sviatok vsetkych EMO a preto sa nemohol ucit do skoly.
+Sweyho frajerka dostala vcelicku za citanie zo slabikara, spravilo mu to radost az je z toho unaveny.
+IMImu dosiel rozum, ale kde bol, tak to netusim.
+Alofok oznamuje, ze vonku je zima a preto nejde do skoly.
+"J" nepozna cislovky 0,1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 a 9, co mu dnes sposobilo strasne problemy.
+Maki osral co sa dalo a koho sa dalo, dokonca aj do vlastnej postele.
+Bolek si spravila vylet do mesta Zilina, pozrela si semafory a vratila sa spat na dedinu.
+Fruxovo sa zbadal v zrkadle a tak sa vystrasil, ze si stale mysli, ze to ho nastrasila kamaratka.
-Schw33k nesplnil co slubil, aj ked to nebola jeho vina.
+R1k1nka Alza.sk spravila ako maleho chlapca, ide sa preto opit z citrona, ktory bude zapijat dzusom.
+Kachna sa ide opit, kupil si kvalitne vino Le Château De Tetrapack HD2D, rocnik november 2007, cena 25 korun v Lidli, poznamka autora: HD2D =hlava duni dva dni.
+Fizz ma zajtra Vianoce a dostane zrejme fotak 350D, ale Shark NX ho uz rozbalil a tak mozno bude sklamana, ked nic nedostane.
+Adesovi zabudol pripojit kabel pre internet a tak sa musel ucit, pretoze nemohol surfovat.
+Misox sa naucil nove slovicko - clapkanica.
+Pre moni19 zacal vikend uz vo stvrtok, co je mi dost cudne.
-Preco pre mna zacina vikend az sobotou???
Shark NX ma novy fotak a fotil nim debilov na letnych pneumatikach.
+VAMPIRKA_XY netusi, ze to Loto som vyhral ja. Skodoradost = najvacsia radost.
+Zelevoc bude mat vyplatu a tak pozyva na pivo.
-Vas nie, iba mna.
+Zelevocovi sestra skrabala skrabkou na zemiaky chrbat, pritom ju stihol obsrat.
+Zuzle bola zima, lebo sa nevie obliect.
+Steniatko sa vyspala, ale nevedno s kym.
+DonLuca sokuje a oznamuje, ze uz len jeden den v skole a je vikend. Kto by to bol povedal, ze v sobotu sa nejde do skoly a je vikend???
+Erytrocyt mal prievan v hlave, lebo si nedal ciapku na hlavu, pretoze ju malo jeho dievcatko, ktore bol odviest domov, ale teraz mu je uz teplo, lebo mu ciapku vratila, ale na opacnu stranu mu je za nou smutno.
+Digital sa neopil, aj ked tomu neverim, ale je to tak!!! A vraj ucil prvacky fajcit cigarety na chlapcenskom zachode cez desiatovu prestavku.
+Kukiak meni meno na Theodora, lebo ma vestecke schopnosti, ale ako sa gramaticky spravne pise slovo "smädný" neovlada a nevie to ani vyvestit.
+Bell si upratala svincik a za pomoci internatu zvladla nainstalovat Office do notebooku, dokonca sa aj so spoluziackami pofotila.
-Bell nam neposlala tie fotky.
+Koci pri odhadzovani snehu objavil smykacku pod snehou a ked sa smykal, tak si predstavoval, ze driftuje na bicykli, ale potom sa zobudil ked si rozbil drzku.
+Nordkapp_pb oslavoval sviatok vsetkych EMO a preto sa nemohol ucit do skoly.
+Sweyho frajerka dostala vcelicku za citanie zo slabikara, spravilo mu to radost az je z toho unaveny.
+IMImu dosiel rozum, ale kde bol, tak to netusim.
+Alofok oznamuje, ze vonku je zima a preto nejde do skoly.
+"J" nepozna cislovky 0,1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 a 9, co mu dnes sposobilo strasne problemy.
+Maki osral co sa dalo a koho sa dalo, dokonca aj do vlastnej postele.
+Bolek si spravila vylet do mesta Zilina, pozrela si semafory a vratila sa spat na dedinu.
+Fruxovo sa zbadal v zrkadle a tak sa vystrasil, ze si stale mysli, ze to ho nastrasila kamaratka.
-Schw33k nesplnil co slubil, aj ked to nebola jeho vina.
+R1k1nka Alza.sk spravila ako maleho chlapca, ide sa preto opit z citrona, ktory bude zapijat dzusom.
+Kachna sa ide opit, kupil si kvalitne vino Le Château De Tetrapack HD2D, rocnik november 2007, cena 25 korun v Lidli, poznamka autora: HD2D =hlava duni dva dni.
+Fizz ma zajtra Vianoce a dostane zrejme fotak 350D, ale Shark NX ho uz rozbalil a tak mozno bude sklamana, ked nic nedostane.
+Adesovi zabudol pripojit kabel pre internet a tak sa musel ucit, pretoze nemohol surfovat.
+Misox sa naucil nove slovicko - clapkanica.
+Pre moni19 zacal vikend uz vo stvrtok, co je mi dost cudne.
-Preco pre mna zacina vikend az sobotou???
Shark NX ma novy fotak a fotil nim debilov na letnych pneumatikach.
+VAMPIRKA_XY netusi, ze to Loto som vyhral ja. Skodoradost = najvacsia radost.
+Zelevoc bude mat vyplatu a tak pozyva na pivo.
-Vas nie, iba mna.
+Zelevocovi sestra skrabala skrabkou na zemiaky chrbat, pritom ju stihol obsrat.
+Zuzle bola zima, lebo sa nevie obliect.
+Steniatko sa vyspala, ale nevedno s kym.
+DonLuca sokuje a oznamuje, ze uz len jeden den v skole a je vikend. Kto by to bol povedal, ze v sobotu sa nejde do skoly a je vikend???
+Erytrocyt mal prievan v hlave, lebo si nedal ciapku na hlavu, pretoze ju malo jeho dievcatko, ktore bol odviest domov, ale teraz mu je uz teplo, lebo mu ciapku vratila, ale na opacnu stranu mu je za nou smutno.
+Digital sa neopil, aj ked tomu neverim, ale je to tak!!! A vraj ucil prvacky fajcit cigarety na chlapcenskom zachode cez desiatovu prestavku.
+Kukiak meni meno na Theodora, lebo ma vestecke schopnosti, ale ako sa gramaticky spravne pise slovo "smädný" neovlada a nevie to ani vyvestit.
+Bell si upratala svincik a za pomoci internatu zvladla nainstalovat Office do notebooku, dokonca sa aj so spoluziackami pofotila.
-Bell nam neposlala tie fotky.
+Koci pri odhadzovani snehu objavil smykacku pod snehou a ked sa smykal, tak si predstavoval, ze driftuje na bicykli, ale potom sa zobudil ked si rozbil drzku.
+uz ma prestal bolest prst na nohe
+nejdem do skoly
+nesiel som vcera do skoly
+ani predvcerom
+ani prepredvcerom
+ani predpredpredvcerom
+konecne mi daju dole to viazanie z prstu na nohe
-nemozem sedet za pc lebo musim ist lekarovi na kontrolu s tym **** prstom
-stale nezabudnem na tu bolest ked som si ho doje***
+nejdem do skoly
+nesiel som vcera do skoly
+ani predvcerom
+ani prepredvcerom
+ani predpredpredvcerom
+konecne mi daju dole to viazanie z prstu na nohe
-nemozem sedet za pc lebo musim ist lekarovi na kontrolu s tym **** prstom
-stale nezabudnem na tu bolest ked som si ho doje***
- dneska zima ujujuuuuj
Tomuto smajlíku chýba už len veľký červený nos a premenovala by som ho na mňa
+ dneska som sa dozvedela že sa našla aj jedna 17-ročná čo hlasuje za Konráda. Následne na to som vyprskla vodu na kamarátkin kabát, ale jej to bolo jedno pretože citujem : "V tejto situácii ťa načisto chápem". Ma rozosmiala
+ dneska som sa dozvedela že sa našla aj jedna 17-ročná čo hlasuje za Konráda. Následne na to som vyprskla vodu na kamarátkin kabát, ale jej to bolo jedno pretože citujem : "V tejto situácii ťa načisto chápem". Ma rozosmiala
-
Enduro3333
Medium Professional