ja som skusal s bazukou 2 rany do tanku a nic, zopar granatov... potom tan zacal horiet-dymit a potom som priviezol ku tanku kamion a do nadrze kamiona som strelil a vybuchol, ale tank sa este neznicil, tak potom som priviezol k tanku este džíp a odpalil som ho a potom sa uz znicil aj tank.RainbowSix napísal:chalani ako prejdem tu misiu v ktorej som oslobodil tu zesnku a mam znicit tie tanky 2 skusal som strielat do tych nadrzi co maju v zadu a nic neviete mi poradit prosim dik
Crysis
-
RainbowSix
Light Professional
-
xH4wK
Normalne do neho strielaj vsetkym co mas ....ThroniX napísal:caw. ako mam zničiť toho veľkeho Aliena na tej lietadlovej lodi?
A potom pride este jeden ... a tomu musis znicit najprv 4 dela , a potom zbranov z atomovimi projektilmy zamerat dalsie 2 velke dela na bokoch , a nakonies ked sa presunie nad lod tak aj jeho "srdce" ... predtym ale musis prerazit dieru.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
akoze vzdy ? vsak toto je prva hra ? ci nie ?3r1k napísal:Keby tam neboli mimozemstania tak davam 9.5/10, ale kedze tam su davam 5.5/10Crytek to vzdy musi s niecim do*rat
//ah ok..
Momentálne asi najlepšie vyzerajúca FPSka, ktorú sme si mali možnosť aj vyskúšať v deme, sa volá Far Cry od francúzskeho Ubisoftu a herných vývojárov Crytek
http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=1273549
-
xH4wK
-
Šu-Do
Redeemer
musim poznamenat tu inteligenciu vojakov... zabijem troch dilinov ktory strazia pri jeepe... su tam mrtvy a potom ide okolo dalsia hliadka priamo vedla mrtvol a nic.. len sa rozpravaju a vychutnavaju si plaz
strasne..
//newiete niekto ze ako sa prepinaju jazyky ked som si ich dal nainstalovat viac ako jeden ? napriklad som ich dal vsetky
//newiete niekto ze ako sa prepinaju jazyky ked som si ich dal nainstalovat viac ako jeden ? napriklad som ich dal vsetky
Šu-Do: Neviem ako to je, ja som to hľadal všade a nakoniec som to zriešil tak,, že som otvoril ?\...\Crysis\Game\Localized, tam je súbor default.lng, ten som otvoril v notepade a som ho upravil takto:
Language = "Czech"
PAK = "czech.pak"
to je všetko, funguje stopercentne, akurát nie sú preložené názvy levelov.
Language = "Czech"
PAK = "czech.pak"
to je všetko, funguje stopercentne, akurát nie sú preložené názvy levelov.
-
Šu-Do
Redeemer
no to som kukal.. ale kedze mam nainstalovany len cesku lokalizaciu tak to asi nezistim...alfonz napísal:........
Kód: Vybrať všetko
Language = "Czech"
PAK = "Czech.pak"KoCi... cez start alebo ine srandy to nejde.. ani cez autorun... ako myslim ze nejake nastavovanie jazykov...
BTW hra je to naozaj dobra... hrozne sa mi paci i ked som neni moc daleko.. zatial len tam kde som stretol tu lietajucu srandu druhy krat kde uniesla toho mojho cierneho kamosa...
si to vychutnavam.. myslim tym vrazdenie korejcov... pekne Cloak engage a idem na vec
Mam taky blby problem, mam GF 6600
je pretaktovana, ked hram tak sa mi hra pravidelne zasekava na asi 20s pocas tohoto seknutia sa snizi frekvencia jadra z pretaktovanych 415MHz na klasickych 300 co sa dost prejavi na FPS. Potom uz len staci ked sa prepnem do winu a spat do hry a takty mam spat, ale o par minut sa to zasekne znova. Ostatne hry ako NFS PS a CoD 4 idu v pohode. Ovladace mam 94.24.
Nevie niekto co by mohlo pomoct?
Diky
Nevie niekto co by mohlo pomoct?
Diky