ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

lacko: A preco by mal mat Slota ci Meciar niektoru z funkcii, vsak na to su predsa odbornici, ktori sa dosadzuju do rezortov a funkcii, nie podla toho kto by si co rad vzal. Predsav si, ze by chcel by slota ministrom skolstva, vies co by sa stalo s dvojjazycnymi vysvedceniami, madarskymi skolami a podobne...??? Si znacne mimo a trosku sa zamysli nad tym, co vobec pises, pretoze pises neskutocne bludy.

A neviem co sa tu ohanas vysledkami volieb a nejakymi cislami ci vzdelanim, volby skoncili jasne ako skoncili, vyhral to s prehladom SMER a to zrejme preto, ze ludia uz mali plne zuby Dzurindovych prazdnych slubov a kradezi, povedali si, ze 8 rokov tohto im uz stacilo a tak dali prednost inej strane. Teraz nedokazes akceptovat, ze sa dostal do vlady niekto iny???
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

1. Podla coho posudzujes moj momentalny dusevny stav, podla prispevku?Nezlakni sa potom, ked ta cez forum niekto prefacka.
2. V tom prvom prispevku to bolo spomenute este pred editom, takze citaj vsetko, viac sa dozvies.
3.Bola to podmienka fica, keby ju meciar ani slota nezobrali, tak fico sa moze zakopat pod ciernu zem aj so svojimi 29pecentami. Takze nepopieras ze je to na zaklade dohody vlada jednej strany.

//hojko vysledky volieb tu spominal ako prvy niekto iny. No ved ja nehovorim, ze slota a meciar su odbornici, su to tak isto ako fico oblbovaci naroda, nehovoriac o odbornikoch, ktorych maju okolo seba
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

lacko napísal:3.Bola to podmienka fica, keby ju meciar ani slota nezobrali, tak fico sa moze zakopat pod ciernu zem aj so svojimi 29pecentami. Takze nepopieras ze je to na zaklade dohody vlada jednej strany.
Nech boli podmienky Fica pri dohode o zostaveni vlady akekolvek, Slota i Meciar ich zobrali, takze asi tusis aku hodnotu ma to tvoje "keby". Realita je taka, ze koaliciu dnes tvoria 3 parlamentne strany, pricom prave na zaklade mandatov odovzdanych v slobodnych volbach ma najvacsi vplyv, ako aj zodpovednost strana Smer. Mozno pre teba ide o novinku, no toto je podstata systemu parlamentnej demokracie.

PS: Na jaloviny nezvyknem reagovat, no pokial maju byt facky rozdavane prostrednictvom argumentov, nemam s nimi najmensi problem. Prsit sa spoza anonymity internetu cez silne slova vsak dokaze kazdy srac- taketo spravanie je akurat tak na smiech.
lacko
Light Star
Light Star

povodne som poukazoval na to, ze je to vlada jednej strany, ale vysledky volieb si myslim nebranili, aby slota a meciar dostali vyznamnejsi post. Akoze mne to nechyba, len som chcel poukazat preco tam vlastne su ti dvaja. No ked uz kvoli vedomostiam tam nieje slota ani meciar, tak strana smer nema o nic vzdelanejsich ludi. Ale to je uz tvoja vec, ked si myslis nieco ine. Mne je to v podstate jedno, moja zivotna uroven nezavisi od nejakeho ficka, ale ked tvoja asi hej, tak prosim. Vies rozdiel je ten, ze ja sa smejem z takych ludi, ktori zastavaju sucasnu vladu, ako keby z toho nieco mali, je to primitivne, ak si myslis, ze mne zalezi na tom, co napisem na nejakom fore a koho tym urazim... pisal si, ze uvidime, o par rokov, mozno ty uvidis, ale ja nemusim cakat, aby som videl uz dnes
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

brm napísal:krija.. no buď si naivný alebo už neviem čo. :) Ale už teším na Tvoje príspevky o 3-4 roky ohľadom súčasnej vlády. ;) ..že ako smeráci zahrali divadlo na nás...................... :D
to nie je naivita. naivny som bol pred 9-10 rokmi, ked populisticky dzurinda hlasal:dost bolo meciara, dost bolo kradezi, lzi, unosov... a pritom ako roky plynuli, tak to znelo asi takto:zlodej krici: chytte zlodeja! co je na tomto naivne? mne skor pripada, ze naivni ste vy vsetci, co vam dzurinda natrel med okolo huby, len akosi ste nepocitili tie rany bicom na vasich chrbtoch. to vam zavidim, lebo takych je na slovensku malo. asi by vas mali zaradit do cervenej knihy ohrozenych druhov :wink: .
svoju volebnu kampan postavil iba na populizme. zhadzoval meciara kde sa dalo. prisvojoval si pozitivne kroky, ktore boli uskutocnene este za vladovho vladnutia. o tom ako neskor takmer zdvojnasobil nezamestnanost v priebehu troch rokov uz radsej pomlcal (pred dalsimi volbami). neberte to tak, ze obhajujem meciara. zlodejov obhajovat nebudem. s cim niektori z vas, ale problem nemali v pripade dzurindu. tusim slay to tu spominal: 40 mld do kazdorocneho st. rozpoctu. lenze on sa podielal na rozkradani slovenskeho majetku v hodnote cca 800 mld sk. co predstavuje sumu urcenu pre st. rozpocet SR takmer na tri roky. alebo inak, este 20 rokov budu splacat jeho reformy tuto bohapostu zlodejinu.

k politickemu systemu sa celkom slusne vyjadril uz tomasito, a ja len doplnim, ze si nastudujte politicky system USA, GBR, alebo svedska, ale urcite mnohych dalsich.

tomasito, asi viem co tym lacko sledoval, ak pisalo o tomto:
lacko napísal:ano fico vyhral jednoznacne mal 2x viac hlasov ako sdku, ale okrem vysledkov volieb treba hladiet aj na ucast, ta totiz hovori dost podstatne o objektivnosti vysledkov a taktiez na pocet volicov v tej ktorej vekovej kategorii a vzdelanie volicov, ked uz chces rozoberat vysledky volieb....
je to tiez istym druhom populizmu, dzurindovho populizmu. ucast je jasna. slovaci rezignovali (cca 50% k volbam nepristupilo). po dvoch zlodejoch, uz nas asi nic pozitivne nemoze postretnut.
prave po volbach 1998 (ak sa nemylim) sa zacali vysledky spracovavat statisticky aj podla veku, vzdelania, pohlavia, miest...bolo zname, ze HZDS prevazne volili dochodcovia, ale populizmus dzurindu zasiel tak daleko, ze sa chvastal tym ako a kolko vysokoskolsky vzdelanych a vysokoskolakov volilo modrych. akoby oni a iba oni boli nositelmi vsetkej mudrosti sveta. tym potlacal skusenosti ludi v produktivnom veku, alebo celozivotne skusenosti dochodcov a z 18 rocnych zasranov urobil debilov...
v druhom volebnom obdobi (v 2. ale aj v 3. volbach) to bolo podobne. volili nas prevazne bratislavcania. komu sa ale najviac polepsilo? kde bola iba 3% nezamestnost? ostatne slovensko mal ten cigan na haku, alebo ako? ved si pozrite mapu rozlozenia investicii. vacsina je velmi blizsko zapadnej hranici.
Tomasito
VIP
VIP

lacko napísal:povodne som poukazoval na to, ze je to vlada jednej strany, ale vysledky volieb si myslim nebranili, aby slota a meciar dostali vyznamnejsi post. Akoze mne to nechyba, len som chcel poukazat preco tam vlastne su ti dvaja. No ked uz kvoli vedomostiam tam nieje slota ani meciar, tak strana smer nema o nic vzdelanejsich ludi. Ale to je uz tvoja vec, ked si myslis nieco ine. Mne je to v podstate jedno, moja zivotna uroven nezavisi od nejakeho ficka, ale ked tvoja asi hej, tak prosim. Vies rozdiel je ten, ze ja sa smejem z takych ludi, ktori zastavaju sucasnu vladu, ako keby z toho nieco mali, je to primitivne, ak si myslis, ze mne zalezi na tom, co napisem na nejakom fore a koho tym urazim... pisal si, ze uvidime, o par rokov, mozno ty uvidis, ale ja nemusim cakat, aby som videl uz dnes
Zrejme si nepochopil zmysel nasej diskusie- nejde o mna, ani o teba. Mne je uplne jedno, od coho zavisi tvoja zivotna uroven, z coho sa smejes, ci do akej miery momentalne citis potrebu riesit moju osobu. Pokial tato plytka forma prejavu na adresu Fica, resp. sucasnej vlady prispeje k tvojej dusevnej pohode, pokojne si ulav. Avsak pokial chces do tejto temy prispiet aj niecim vecnym, mal by si byt pripraveny na protiargumenty od ludi, ktori s tebou nazor nezdielaju. Mozno by si bol prekvapeny, ale tito ludia su nie vzdy volicmi Smeru. Dzurinda si to jednoducho posral, posral si to u mnohych, a to vratane ludi, ktori ho volili.

// Ja nastastie dokazem vnimat politiku bez toho, aby som si dobrovolne zuzoval uhol pohladu radenim sa k pravici alebo lavici.
lacko
Light Star
Light Star

no ved prave, ze vidim veci realne. Ale no ved jasne ze na svete je vela ludi, ktori so mnou nemusia suhlasit, ale medzi nami islo skor o nepochopenie. Aj preto bola nizka ucast, lebo dzurinda si to posral, nepopieram a neobhajujem predoslu vladu. Ved aj ludia v politike maju svoje nazory a ani clenovia stran sa casto nepohodnu. Ale ide skor o napady a reci sudruha fica. Ak uz som nemal chut volit sdku, tak az taky zufaly a najivny som neni, aby som volil smer.

PS: nevolim stranu, podla toho, ci je pravicova, alebo lavicova, ale ludi, ktori mi z tej strany vyhovuju.
//
tym potlacal skusenosti ludi v produktivnom veku, alebo celozivotne skusenosti dochodcov a z 18 rocnych zasranov urobil debilov
krija prepac, ale 90percent sucasnych dochodcov nema ani polovicu skusenosti ako vacsina dnesnych mladych ludi, dovody asi vieme, ja im to nedavam za vinu, vtedy bola ina doba. No pokial ide o ludi nad 60rokov, tak taky clovek by podla mna nemal rozhodovat o buducnosti tejto krajiny. A co sa tyka 18rocnych zasranov, tak su to fakt este len zasrani, vek dospelosti by som tiez troska zvysil.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lacko, nehadam sa, aj ked to cislo sa mi zda privysoke :wink: ti co maju dnes 60, mali pred 18-timi rokmi 42. zazili obe ery. vedia porovnavat, vedia povedat co bolo dobre, co bolo zle, co je dnes zle a co je dnes dobre. problem je v tom, ze ich nazor uz nikoho nezaujima. potom to vyzera ako v prilohe. nevedia nic o novembri 1989, tak ako mozu vediet nieco o tom, ze co bolo a je stale dobre na socialne zalozenej politike? fico sa o to aspon snazi, ale cigan robil pravy opak. skoda slov (priloha 1) = ucil sa u najlepsich :wink:
Prílohy
00603_0_v.jpg
Mladí na otázky o novembri odpovedajú tichom.zip
(5.19 KiB) 63 stiahnutí
Beznicku
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Beznicku »

fico sa o to aspon snazi, ale cigan robil pravy opak. skoda slov
U mňa zas trojsekundový súdruh serie všetko čo sa dá a Dzurinda sa snažil
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Beznicku: Napriklad co take konkretne mas na mysli???
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

krija napísal:ale populizmus dzurindu zasiel tak daleko, ze sa chvastal tym ako a kolko vysokoskolsky vzdelanych a vysokoskolakov volilo modrych. akoby oni a iba oni boli nositelmi vsetkej mudrosti sveta. tym potlacal skusenosti ludi v produktivnom veku, alebo celozivotne skusenosti dochodcov a z 18 rocnych zasranov urobil debilov...
Nie krija-tych debilov si z nich spravil ty tym co si tu napisal..To,ze niekto povie"kolko vysokoskolakov ma volilo",este neznamena,ze hovori to co si tu napisal ty.. :?Taketo prevracanie slov nie je nahodou tiez tak troska populizmus?
Beznicku
Light Star
Light Star

hojko napísal:Beznicku: Napriklad co take konkretne mas na mysli???
Demokratické zmeny po 17.novembri 1989 sa v týchto dňoch dožívajú svojich 18. Aj keď po detských chorobách a puberte dovršujú svoj vek dospelosti, aj dnes na nich útočí infekcia boľševika. Boľševické desatoro sa u nás viditeľne prejavilo za posledný rok:

1. Neinformuj

• Informácie sú Tvojim nepriateľom. Zariaď preto, aby rokovania vlády boli neverejné, aby sa daňoví poplatníci náhodou nedozvedeli, o čom jednáme - veď čo ich do toho, nie?. Vyhlás vojnu každému, kto informuje inak.

2. Zakazuj zisk

• Skús to najskôr u zdravotných poisťovní. Aj keď súťažia o zákazníka lepšími službami, nie sú až tak populárne. Čo na tom, že naše rozhodnutia zaplatia v milardách ľudia v budúcnosti – nás zaujímajú súčasné preferencie.

3. Potláčaj súkromné vlastníctvo, kde sa len dá

• Zruš ľuďom možnosť darovať 2% ich daní. Veď o tom, o čom môžeme rozhodovať my, predsa nebudú rozhodovať ľudia!
• Pri stavbe diaľnic začni stavať na súkromných pozemkoch aj bez súhlasu vlastníkov. Veď každý pochopí vyšší cieľ – môžu sa tešiť, že im cez kuchyňu pojde diaľnica. O tom predsa rozhodujeme MY!
• Zruš, čo sa len dá v dôchodkovom sporení. Úspory ľudí môžu byť pre Teba nebezpečné: voliči budú na Teba menej odkázaní!

4. Bojuj proti nezávislosti

• Tá je nebezpečná, pretože ňou prichádzaš o svoju moc. Zmeň teda nezávislé orgány (načo sú ÚRSO, ÚDZS, Jadrový fond?) na podriadené. Oplatí sa to mocensky aj finančne.

5. Reguluj, reguluj, reguluj

• Môžeš začať napríklad s cenami energií (aj keď len naoko), potom to skús s úrokmi z úverov a neboj sa ani marží obchodníkov s potravinami. Sú predsa bezcharakterní ako obchodníci so zbraňami (vieš o čom to je, veď tých berieš na svoje exotické výlety) a bielym mäsom. Podľa toho, čo si vymyslí „odborná komisia“ (teda Ty a Tebou nominovaní úradníci) im reguluj marže!

6. Potrestaj úspešných

• Tí, čo majú rozum, Ťa aj tak voliť nebudú, to je jasné. Nech teda platia. Zariaď, aby úspešní platili vyššie dane a neskôr aj vyššie odvody.

7. Plánuj, plánuj, plánuj

• Najlepšie na niekoľko päťročníc vopred. Pri dlhodobom plánovaní energetickej koncepcie nezabúdaj umiestniť nové elektrárne a nové káble na pozemkoch blízkych a sponzorov.

8. Zruš súťaž a konkurenciu - je Tvojim nepriateľom

• Veď ako ku tomu príde taký náš Ikores, ktorý by mal napríklad o jednu zo svojich milardových zákaziek súťažiť s inými?

9. Vytváraj dojem, že dávaš ľuďom viac, aj keď im dávaš menej

• Vymysli si nejaké príspevky – napr. vianočné alebo zvýšený príspevok len na 1.dieťa. Vôbec nevadí, že tieto peniaze by boli spravodlivejšie rozdelené zvýšením dôchodkov pre všetkých dôchodcov, alebo zvýšením rodinných prídavkov pre viacero detí, čím by sa skôr podporovala pôrodnosť. Snaž sa vytvoriť dojem, že všetko môžeš Ty a ľudia by Ti mali byť vďační. Zabudnú tak, že im dávaš menej na sociálne veci, školy, cesty, či bývanie.

10. Demonštruj svoju silu

• Neboj sa v parlamente zobrať slovo, alebo vypnúť mikrofón opozičnému poslancovi, keď sa Ti nepáči, čo hovorí - veď opozícia nemá čo hovoriť do Tvojho vládnutia!
• Neboj sa predvolať si opozičných poslancov a vyhrážať sa im pokutami za ich názory a výroky.
• Neboj sa zmeniť text zákona, ktorý schválili poslanci, ak sa Ti nepáči.
• Zmeň pravidlá vo svoj prospech, ak to považuješ za dobré pre Teba. Zvýš si napríklad rozpočet sám pre seba trojnásobne.
• Zakáž svojim poslancom hlasovať za čokoľvek, čo predložili opozičníci. Nech ten návrh predložia Tvoji poslanci o mesiac a ľudia si budú myslieť, že im to napadlo – a budú zase vďační Tebe.

Pozn. Zoznam nie je úplný. Infekcia sa šíri a jej prejavy sa množia.
Dobrá správa je, že infekcia je liečiteľná ľudským rozumom a aktivitou!
Toto som okopiroval a neni to z mojej hlavy, ale suhlasim s tym
Tomasito
VIP
VIP

lacko napísal:Ak uz som nemal chut volit sdku, tak az taky zufaly a najivny som neni, aby som volil smer.
To by bol pekny extrem. V praxi vacsina byvalych volicov SDKU z mojho okolia radsej volit nesla.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tomasito napísal:V praxi vacsina byvalych volicov SDKU z mojho okolia radsej volit nesla.
A tak darovali svoj hlas víťaznej strane, keďže nevolili proti nej..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Beznicku: Este si pozri odkial si to okopiroval. je to z blogu clena a poslanca za SDKU-DS: http://stefanec.blog.hnonline.sk/c1-224 ... -slovensku

A teraz postupne k tym bodom:
1. Preco verejnost nepozna niektore privatizacne zmluvy, ktore som spominal asi tri ci styri strany pozadu??? Preco do dnes nevieme ako to bolo s dlhom za budovu SDKU??? Spravne, neinformuj!!!

2. Zdravotne poistovne su tu na to, aby poskytovali to co maju a nie aby sa obohocovali na niecom, co je nutne platit zo zakona.

3. Suhlasim, ze zrusenie moznost darovat 2 percenta z dane je omyl, ved z toho zilo vela neziskovych organizacii, organizacie na podporu mladeze, sportu... Pokial ide o dialnice, tak Dzurinda zastavil vystavbu dialnic v roku 1998 a 1999, uz tu davno mohli byt postavene desiatky kilometrov dialnic!!!

4. K tomuto bodu sa neviem vyjadrit, neviem ani presne o co ide.

5. Ano, reguluj, reguluj co sa da, pretoze inak sa tu bude diat to co sa dialo v minulosti a monopolne podniky su budu diktovat postavenia, najma pokial ide o monopolne podniky, ktore boli predane a ich privatizacne zmluvy ostali utajene. A co Miklosova fraza, ze toto bolo posledne zdrazovanie, ci uz slo o plyn, elektriku, vodu..., to ti nevadilo, ze si podniky robili ceny ake sa im zachcelo a casto sa ukazalo, ze zdrazenie bolo neopodstatnene???

6. Ani tento bod sa mi nepozdava, pokial mame platit, tak nech platime rovnako, takze som proti milionovej dani, ktoru prezentoval Fico.

7. Urcite je lepsie planovat vopred, aspon sa da vyhnut problem. Napriklad ukazkovy priklad problemom je v pripade vystavby dialnic, ktoru Dzurinda aj tak pozastavil. Dialnice sa naplanovali na dva useky, obe maju dve lobisticke skupiny a teraz nie je mozne sa dohodnut kadial ta dialnica povedie. Ten dava milion, druhy milion a pol..., pozor, prva ponuka sa zvysuje na dva miliony... No ale ostava tu problem, ze cez pozemky prvej lobistickej skupiny su tahane siete a teda bude treba prelozit plynovod, vodovod, opticke kable a posunutie po par stoviek metrov mimo bude stat niekolko miliard, ale ved co, danovi poplatnici to zaplatia a nam padne par milionov do vrecka.

8. Vsak nam to uz Dzurinda ukazal ako sa robia podvody v pripade verejnych sutazi, vid. Slovenske elektrarne, tender na nakup vlakov, tenter na mobilneho operatora, Nafta Gbely, utajeny predaj Priemyselnej banky..., ci treba napisat viacej???

9. S prispevkom pred Vianocami prisiel Dzurinda, aby si zabezpecil volicske hlasy dochodcov. Taktiez slubovane zvysovanie platov, znizovanie nezamestnanosti, ktore bolo sposobene umelo vyradovanim ludi, ktori sa nechodili pravidelne evidovat..., je toho viacej ale nechce sa mi to pisat, vsak krija ma urcite rad doplni.

10. Za ktory zakon, ktory predlozila opozicia hlasovali poslanci SDKU ako za zakon, ktory je dobry a prispeli tak k schvaleniu??? Hovori sa o zvyseni prispevku, preco ale pred volbami v roku 2002 boli zvysene prispevky za hlasy stran, ktore sa dostanu do parlamentu??? Nevytazila z toho najviac strana SDKU-DS???

Pises, ze zoznam nie je uplny, takze ta poprosim o uplny zoznam, dakujem.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Desatoro modreho hajzlika :wink:

1. Informuj v mediach, ktore ovladas.

2. Zakazuj konkurenciu. Tvor zisk v odvetviach kde mas monopol a spotrebitel nema na vyber.

3. Povys súkromné vlastníctvo na najdolezitejsi faktor ludskej existencie. Dolezitejsie ako zivot ci zdravie.

4. Bojuj za závislost pospoliteho ludu na bankach cez hypoteky.

5. Reguluj, reguluj, reguluj pospolity lud, ale davaj priestor firmam.

6. Netrestaj miliardarov, okrem tych z opozicneho politickeho tabora. Trestaj bezdomovcov ak si zo zufalosti ukradnu rozok v Tescu.

7. Plánuj, plánuj, plánuj - demonstraciu proti Ficovi, kde sa ukaze sto ludi vratane rodinnych prislusnikov medii.

8. Zruš súťaž a konkurenciu - davaj statne zakazky vyhradne styrom velkym nadnarodnym firmam.

9. Vytváraj dojem, že ked dávaš ľuďom viac, aj keď im dávaš menej. To plati bez zmeny. Napriklad das na vyber desat roznych druhov jogurtov. Zial, su to chemicke zmiesaniny, ktore jogurtom nazvat nemozno. predaj mu jeden rozok, aby si ho mohol na druhy den obrat o dva...

10. Demonštruj svoju silu. Ovladni media, podplat politikov, odsun pospolity lud na vedlajsiu kolaj. Podnikatel je avantgardou spolocnosti... vsak je to napisane v nejakej filozofickej uvahe spred 150 rokmi. Samozrejme podnikatel musi byt spriateleny s SDKU.

// dudo02, tomu sa hovori, citat medzi riadkami. :wink:
Tomasito
VIP
VIP

brm napísal:A tak darovali svoj hlas víťaznej strane, keďže nevolili proti nej..
Hold, dosledok politiky SDKU&Co. Neboj, mnohi z nich si to velmi dobre uvedomovali, ale pokial sa s politikou SDKU nedokazali dalej stotoznovat, aspon sa zachovali pincipialne. Nie nadarmo sa zvykne hovorit, ze aj 'neist volit' je prejav nazoru...

PS: ... take nieco sa nedeje len tak- bez priciny.

// hojko, o Ivanovi Stefancovi som mal dodnes vyssiu mienku. Thnx za link- ubohe, ako rychlo prebral ten plytky gyppov slovnik.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Na světě existují věci, které jsou tak odporné, že je nutno je skrývat a zamlčovat, nejen z důvodů estetických, nýbrž z důvodů čistě humánních. Pravda například.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

slay, aj ta strata rastie zo dna na den. to ako si to ty odhadol si bol nepresnejsi ako ja. stimuly, dotacie, danove ulavy, danove prazdniny, a co ja viem co este...mozno nepribudne do rozpoctu ani koruna. a k tomu netreba vysokoskolsku matematiku. vlastne ako to pocitas ty je asi podla navodu od adely: na svete su tri typy ludi: taki co vedia pocitat a taki co nevedia :idea: :D .

-kde fico zakazuje, alebo obmedzuje slobodu tlace. ved to ani nejde, lebo vacsina je prodzurindovska.

-ak si si nevsimol, tak ustava a jej zakony sa menia takmer pri kazdom nastupe novej vlady, presne tak ako sa to komu hodi.

-nechapes, divne, vysokoskolak? uz treti krat sem tenlink davat nebudem!

-to je vsetko? naviac nemas?

-ty si tam bol! to musis vediet ty. ale vas bolo :lol:

...
Beznicku
Light Star
Light Star

Napísať odpoveď