Zdravim, mam taky problem.
Uz vyse roka mam net od t-comu(DSL 1000), doteraz pohoda, ale posledne dva tyzdne sa my neda pripojit na net poriadne.
Nainstaloval som znova nastavenia, tak islo, ale po restarte pc znova nic. Vypisuje ze sa nepodarilo pripojit na vzdialeny pocitac. modem je v poriadku a na pc som nic nemenil, tak neviem.
Funguje len v tom pripade, ze po zapnuti pc natvrdo odpojim kabel od modemu a zapojim naspat, potom nabehne.
Neviete v com moze byt problem?
Neda sa pripojit na internet
Musim sa pridat k zastupu nespokojnych.Posledne 2-3 tyzdne po zapnuti PC mi nenabehne ani jedna web stranka.Pockam asi tak 20-30 minut a potom to ide v pohode. Dnes bol u mna technik a premeral mi linku,vraj ju mam uplne dobru.Ale ked som zapol pc tak to neslo..Vytiahol mi z routera ostatne PC a nechal len moj.Aj tak to neslo pomohlo az vatiahnutie routera z elektriny,potom uz vsetko bezalo. To som robil v minulosti ale pomohlo tak v 1 z 5 pripadov.Dnes mal ten technik stastie jemu to naskocilo.Tvrdil mi ze si mam zohnat router od niekoho ineho pripadne svoj niekomu na dsl. Poskytnut ako mu to pojde.
PS:Nemate niekto moznost pozicat router alebo zamenit za moj tak na par dni (okolie Presova)?
PS:Nemate niekto moznost pozicat router alebo zamenit za moj tak na par dni (okolie Presova)?