a naco je dobre mat v FS auta ?alfonz napísal:Dá sa to hrať na volante, sú aj módy, ktoré ti pridajú do hry auto. Vtip je v tom, že tie autá majú fyziku ako lietadlá, síce nelietajú, ale zatáčajú hrozne.
Microsoft Flight Simulator X
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Microsoft Flight Simulator X
Smerovka? Mám FS2004, a lietadlo ovládaš na NUM klávesnici 8,4,6,2... Máš tam aj NUM 5 - čo vyrovná lietadlo - ak hráš šipkami tak 5tka absentuje a lietadlo stále točí, t.j. buď je naklonené doľava alebo doprava a nevyrovnáš ho poriadne - hraj na NUM klávesniciskuki napísal:Nenasiel som tu takuto temu.No mali by sme o nej diskutovatMam hned aj otazocku...Neviete niekto ako a kde sa nastavuje v hre smerovka?Alebo ako sa ovlada?Pri pristani mi velmi chyba.Dakujem
- Skús letieť s autopilotom, kde si nastavíš výšku aká je potrebná až tesne po letisko. Tiež si nastavíš "Heading" podľa toho čo ti hlásia v rádiu pri pristávaní. Budeš tak prilietavať nasmerovaný skoro presne zarovno dráhy, v optimálnej výške. Pred letiskom autopilota vypneš, a smer budeš len jemne korigovať.skuki napísal:Ajtak najhorsie je pristanie a udrzat presnu letovu vysku treba na to poriadny cvyk
Výška - osobne robím pri pristávaní korekcie výšky hlavne motormi. Pozeráš na tie 4 svetlá na letisku, ktoré ti ukazujú či klesáš rýchlo alebo pomaly, ak pomaly tak stiahnem výkon... (nemusím blbnúť šipkou hore alebo dolu na dvíhanie lietadla - len ťa to rozhodí.) V FS2004 bol pristávací tutorial s Cessnou, v FSX je určite niečo podobné - tutorial neni hanba
Môžeš robiť haluze v multiplayerialfonz napísal:Na dve veci.Tiež neviem načo riešia takéto somariny, ale keď ich to baví...
BTW:
slovenske a ceske veci hlavne na www.flightsim.cz , ostatne napr na www.simviation.com //heh a v tomto bol rychlejsi Mateqbubo12342 napísal:Tak prave som si nainstaloval 2004 a chcel by som sa spytat kde stiahnem addony a mapu slovenska??
-
jakub199
Medium Star
No neviem či tu niekto lieta online ale tam to využiteľné je pretože si tam rôzne tzv. Follow me car co uz z názvu vyplýva že sa tam riadi auto používa sa to hlavne na tých vačších letiskách ako Londýn Paríž a tak v Bratislave som ešte za 6 mesiacov pôsobenia na IVAO nevidel (hoci v reale tam je) ale v Prahe ho maju niekedy tiež ale zriedkaalfonz napísal:Na dve veci.![]()
Tiež neviem načo riešia takéto somariny, ale keď ich to baví...
-
jakub199
Medium Star
Tak to samozrejme je pravda ze BMW asy ťažko ale to že vidíš po letisku behať auto tak to je kľudne možné ;;;alfonz napísal:No možno, ale BMW M3 aj s pasažiermi neviem či slúži na takéto účely. A zatáčanie...no, niežeby to nešlo, ale je to ako na ľade a vyzerá to na rehot
Ludia ked vas bavi lietat tak podme knam na IVAO fsclub.sk
www.fsclub.sk
auta mozu byt pouzitelne na tzv FOLLOW ME cary, ktore idu pred lietadlom a ukazuju kade ma rolovat..
auta mozu byt pouzitelne na tzv FOLLOW ME cary, ktore idu pred lietadlom a ukazuju kade ma rolovat..
Re: Microsoft Flight Simulator X
necital som dalej, neviem ci ti niekto odpovedal uz, ale smerovka sa da ovladat bud v kokpite pod pojmom rudder, alebo na num. clavesnici a vypnutym numlockom s enterom a nulou.skuki napísal:Nenasiel som tu takuto temu.No mali by sme o nej diskutovatMam hned aj otazocku...Neviete niekto ako a kde sa nastavuje v hre smerovka?Alebo ako sa ovlada?Pri pristani mi velmi chyba.Dakujem
No ja som lietal s defaultnymi nastaveniami a bolo to ok.
Mrtve zony treba nastavovat iba ak ti uz blbnu potenciometre, co asi neblbnu, kedze mas novy joy
Osy mas asi tiez ok a ostavaju tlacidla. Najzakladnejsie funkcie si daj na joystick, ostatne mozu ostat na klavesnici. Cize na joy mozes dat podvozok, vztlaky, brzdy na podvozku, brzdiace klapky a prepinanie pohladov. Vsetko ostatne ako napriklad svetla mozes nechat ako je. To je moj nazor.
Mrtve zony treba nastavovat iba ak ti uz blbnu potenciometre, co asi neblbnu, kedze mas novy joy
Osy mas asi tiez ok a ostavaju tlacidla. Najzakladnejsie funkcie si daj na joystick, ostatne mozu ostat na klavesnici. Cize na joy mozes dat podvozok, vztlaky, brzdy na podvozku, brzdiace klapky a prepinanie pohladov. Vsetko ostatne ako napriklad svetla mozes nechat ako je. To je moj nazor.