Microsoft Flight Simulator X

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Steju
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Steju »

alfonz napísal:Dá sa to hrať na volante, sú aj módy, ktoré ti pridajú do hry auto. Vtip je v tom, že tie autá majú fyziku ako lietadlá, síce nelietajú, ale zatáčajú hrozne.
a naco je dobre mat v FS auta ? :) inak patrick1 na tej zostave by to urcite slo :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Steju napísal:a naco je dobre mat v FS auta ? :)
Na dve veci. :lol:
Tiež neviem načo riešia takéto somariny, ale keď ich to baví...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od používateľa Mateq »

skuki napísal:Nenasiel som tu takuto temu.No mali by sme o nej diskutovat :D Mam hned aj otazocku...Neviete niekto ako a kde sa nastavuje v hre smerovka?Alebo ako sa ovlada?Pri pristani mi velmi chyba.Dakujem
Smerovka? Mám FS2004, a lietadlo ovládaš na NUM klávesnici 8,4,6,2... Máš tam aj NUM 5 - čo vyrovná lietadlo - ak hráš šipkami tak 5tka absentuje a lietadlo stále točí, t.j. buď je naklonené doľava alebo doprava a nevyrovnáš ho poriadne - hraj na NUM klávesnici :idea: (alebo pokial už vieš tak berte ako všeobecnú radu pre začiatočníkov).
skuki napísal:Ajtak najhorsie je pristanie a udrzat presnu letovu vysku treba na to poriadny cvyk :)
- Skús letieť s autopilotom, kde si nastavíš výšku aká je potrebná až tesne po letisko. Tiež si nastavíš "Heading" podľa toho čo ti hlásia v rádiu pri pristávaní. Budeš tak prilietavať nasmerovaný skoro presne zarovno dráhy, v optimálnej výške. Pred letiskom autopilota vypneš, a smer budeš len jemne korigovať.
Výška - osobne robím pri pristávaní korekcie výšky hlavne motormi. Pozeráš na tie 4 svetlá na letisku, ktoré ti ukazujú či klesáš rýchlo alebo pomaly, ak pomaly tak stiahnem výkon... (nemusím blbnúť šipkou hore alebo dolu na dvíhanie lietadla - len ťa to rozhodí.) V FS2004 bol pristávací tutorial s Cessnou, v FSX je určite niečo podobné - tutorial neni hanba :).
alfonz napísal:Na dve veci. :lol: Tiež neviem načo riešia takéto somariny, ale keď ich to baví...
Môžeš robiť haluze v multiplayeri :smt009 - jedne si dá auto a kamoš letí vedľa neho, nad ním atď.
BTW: :smt023
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Tak prave som si nainstaloval 2004 a chcel by som sa spytat kde stiahnem addony a mapu slovenska??
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

bubo12342 napísal:Tak prave som si nainstaloval 2004 a chcel by som sa spytat kde stiahnem addony a mapu slovenska??
slovenske a ceske veci hlavne na www.flightsim.cz , ostatne napr na www.simviation.com //heh a v tomto bol rychlejsi Mateq :)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

noo kukol som to videjko, uz vobec nevaham a skusim to.. som zvedavy:)
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

alfonz napísal:Na dve veci. :lol:
Tiež neviem načo riešia takéto somariny, ale keď ich to baví...
No neviem či tu niekto lieta online ale tam to využiteľné je pretože si tam rôzne tzv. Follow me car co uz z názvu vyplýva že sa tam riadi auto používa sa to hlavne na tých vačších letiskách ako Londýn Paríž a tak v Bratislave som ešte za 6 mesiacov pôsobenia na IVAO nevidel (hoci v reale tam je) ale v Prahe ho maju niekedy tiež ale zriedka
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No možno, ale BMW M3 aj s pasažiermi neviem či slúži na takéto účely. A zatáčanie...no, niežeby to nešlo, ale je to ako na ľade a vyzerá to na rehot :D
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

alfonz napísal:No možno, ale BMW M3 aj s pasažiermi neviem či slúži na takéto účely. A zatáčanie...no, niežeby to nešlo, ale je to ako na ľade a vyzerá to na rehot :D
Tak to samozrejme je pravda ze BMW asy ťažko ale to že vidíš po letisku behať auto tak to je kľudne možné ;;;

Ludia ked vas bavi lietat tak podme knam na IVAO fsclub.sk
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

www.fsclub.sk
auta mozu byt pouzitelne na tzv FOLLOW ME cary, ktore idu pred lietadlom a ukazuju kade ma rolovat..
ja.ck
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od používateľa ja.ck »

skuki napísal:Nenasiel som tu takuto temu.No mali by sme o nej diskutovat :D Mam hned aj otazocku...Neviete niekto ako a kde sa nastavuje v hre smerovka?Alebo ako sa ovlada?Pri pristani mi velmi chyba.Dakujem
necital som dalej, neviem ci ti niekto odpovedal uz, ale smerovka sa da ovladat bud v kokpite pod pojmom rudder, alebo na num. clavesnici a vypnutym numlockom s enterom a nulou.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nespravil by pre mna niekto screen nastaveni ovladania, ked mate joy? Rad by som si to aj ja nejak schopne nastavil, no potrebujem radu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Co konkretne potrebujes?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Keby si bol ochotny tak mi prosim 'pofot' postupne v tvojich nastaveniach co a ako mas ponastavovane....teda neviem sa vykoktat....proste ako mas nastavene ovladanie s joystickom.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ja FSX uz nemam, ale pytal som sa na to, co konkretne potrebujes. Teda ci chces nejako upravit mrtve zony, tlacidla, alebo osy.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Uplne vsetko....kedze som s tym este nic nerobil, iba som si to prezrel....a nejako neviem co a ako.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ja som lietal s defaultnymi nastaveniami a bolo to ok.
Mrtve zony treba nastavovat iba ak ti uz blbnu potenciometre, co asi neblbnu, kedze mas novy joy :)
Osy mas asi tiez ok a ostavaju tlacidla. Najzakladnejsie funkcie si daj na joystick, ostatne mozu ostat na klavesnici. Cize na joy mozes dat podvozok, vztlaky, brzdy na podvozku, brzdiace klapky a prepinanie pohladov. Vsetko ostatne ako napriklad svetla mozes nechat ako je. To je moj nazor.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No hej, ved zatial lietam s povodnymi nastaveniami...lenze na joyi nefunguje napriklad ani pridavanie a uberanie plynu :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak to si nastav cez osy. Vola sa to tusim mixture.
Napísať odpoveď