Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale
Ako to možes vediet, že to bude prepadak? Nepoznas rozlosovanie skupín, nevies aka bude zostava ich a ich konkurentov a už veštíš prepadak? Odvážne odhady.Peky05 napísal:ked rusko postupi na ME tak to bude taky prepadak
Ruský futbal, spravil v posledných rokoch obrovský progres. Po rozpade ZSSR, sa rozpadla aj výchova mldíkov a reprezentacia a tá sa teraz spamatava. CSKA vyhrala pohár UEFA, liga v Rusku patrí medzi najlepšie v Europe, a ich repre je plná mladých hráčov s obrovským potenciálom. Ich brankár ma 21 polovica obrany 25, a najstarší hráč 28 rokov. Je to najma doma silný výber, ale dokážu potrapit a zdolat aj velké týmy..
Práve Anglicko je si samo navine, že je tam kde je, že sa musí spoliehat na zakopnutie svojich súperov. Prílevom hráčov zo zahranicia, mladých ktorý nedostávaju šancu sa ukázat v lige. Anglická repre upadá aj v nižších vekových kategoriach. Prílev penazi a zahraničneho kapitalu do Anglicka znamená aj pricho cudzich hracov. A klub bude mat radsej dobreho cudzinca, čo má dobré výsledky, ako mladeho neskuseneho hráča, ktorý bude mat pomerne silnú zmluvu..
dalver:to je moj nazor ze to bude prepadak.Je podla mna lepsie trosku starsie takych 24-30 jak takych mladych lebo na ME si ani nepypnu.Uvidis myslis ze maju mladych hracov ze je to super vobec ne aj ked im pohar UEFA alebo liga majstrov dava skusenosti ale ked sa postavia proti nim skuseni Francuzi alebo Taliani tak nic nezmozu lebo maju vacsie skusenosti a su tam velke hviezdy.
Uz tu tato fraza bola par krat spomenuta, hviezdy nevyhravaju zapasy.Peky05 napísal:dalver:to je moj nazor ze to bude prepadak.Je podla mna lepsie trosku starsie takych 24-30 jak takych mladych lebo na ME si ani nepypnu.Uvidis myslis ze maju mladych hracov ze je to super vobec ne aj ked im pohar UEFA alebo liga majstrov dava skusenosti ale ked sa postavia proti nim skuseni Francuzi alebo Taliani tak nic nezmozu lebo maju vacsie skusenosti a su tam velke hviezdy.
Francuzi mozu urobit rovnaky prepadak ako Rusi a naopak, nemozes to teraz vediet.
Na tychto vrcholnych sampionatoch su vzdy nejake prekvapenie, a ked postupia Rusi tak s Hidinkom by som ich tipol na postup zo skupiny
Rusi prehrali nad Izraelom nie Estonskom. A dost si to tymto vysledkom pokazili a na sampionat uz pravdepodobne nepojdu.
Skoti to neuveritelne posrali, viedli skupinu a dva dvolezite zapasi prehrali. Taliani mali opat jedno velke stastie a v tejto skupine to skonci pravdepodobne podla ocakavania.
No a k nasim chudakom je uz asi zbytocne sa vyjadrovat. 6 priecka a pred nami taky Cyprus alebo Wales je uz do placu. Proti Cechom sme mali neuveritelne deravu obranu ako v kazdych zapasoch a preto to tak aj skoncilo. Mne to tak pripada ako keby nasi hraci chceli hrat utocne (a to sa ceni) ale oni na utocny futbal nemaju. Mozu robit to co vsetky slabe muzstva a to je len branit sa a cakat na brejky, na viac jednoducho nemame.
Skoti to neuveritelne posrali, viedli skupinu a dva dvolezite zapasi prehrali. Taliani mali opat jedno velke stastie a v tejto skupine to skonci pravdepodobne podla ocakavania.
No a k nasim chudakom je uz asi zbytocne sa vyjadrovat. 6 priecka a pred nami taky Cyprus alebo Wales je uz do placu. Proti Cechom sme mali neuveritelne deravu obranu ako v kazdych zapasoch a preto to tak aj skoncilo. Mne to tak pripada ako keby nasi hraci chceli hrat utocne (a to sa ceni) ale oni na utocny futbal nemaju. Mozu robit to co vsetky slabe muzstva a to je len branit sa a cakat na brejky, na viac jednoducho nemame.
SLováci,nikdy nebudu vedieť tak hrať ako Česi,darmo budu chcieť hrať útočne,v blízkej buducnosti im to aj tak nepomôže!kali520 napísal:Rusi prehrali nad Izraelom nie Estonskom. A dost si to tymto vysledkom pokazili a na sampionat uz pravdepodobne nepojdu.
No zase nikdy nehovor nikdy. mame mlady tym a ked sa s nim bude spravne pracovat tak to mozu niekde dotiahnut.spike97 napísal:SLováci,nikdy nebudu vedieť tak hrať ako Česi,darmo budu chcieť hrať útočne,v blízkej buducnosti im to aj tak nepomôže!
Inac neda mi neokomentovat vyroky tv JOJ na nasich futbalistov. Myslim si ze uz to dost prehanaju s tou kritikou ktora uz hranici s urazanim. Dnes sa im nadherne podarilo urazit Contofalskeho (byt na jeho mieste asi podam zalobu). V poslednej dobe naozaj chytal zle ale na kvalifikacii na MS nas vela krat podrzal. Dalej ta reportaz s tymi vtipnymi golmi bola priam trapna, boli to obycajne goli ktore sa mozu stat kazdemu, hlavne ten s cechmi na tehelnom poli, po tom zahranom priamom kope. Takmer taky isty gol dali argentincania anglicanom na MS 98. Potom este minule rozne dalsie kritizovania hracov ze maju silne reci. Neviem co si v jojke predstavuju pod pojmom silne reci ale ak mysleli to ze hraci povedali ze sa v cechach pokusia vyhrat tak to silne reci v ziadnom pripade niesu, je to lepsie ako sa podcenovat a povedat si ze tam ideme prehrat. A popri tomto ich bajecnom mudrovani nejsu schopny odvisielat ani jeden priamy prenos futbalovej repre, a nie len repre ale aj ine zapasy ktore sa tykali slovenskeho futbalu (vid Artmedia ked hrala UEFA, Zilina ked hrala predkolo LM atd).
Ja som nepísal že nikdy,ale v blizkej buducnosti iste nie!!!kali520 napísal:No zase nikdy nehovor nikdy. mame mlady tym a ked sa s nim bude spravne pracovat tak to mozu niekde dotiahnut.
Inac neda mi neokomentovat vyroky tv JOJ na nasich futbalistov. Myslim si ze uz to dost prehanaju s tou kritikou ktora uz hranici s urazanim. Dnes sa im nadherne podarilo urazit Contofalskeho (byt na jeho mieste asi podam zalobu). V poslednej dobe naozaj chytal zle ale na kvalifikacii na MS nas vela krat podrzal. Dalej ta reportaz s tymi vtipnymi golmi bola priam trapna, boli to obycajne goli ktore sa mozu stat kazdemu, hlavne ten s cechmi na tehelnom poli, po tom zahranom priamom kope. Takmer taky isty gol dali argentincania anglicanom na MS 98. Potom este minule rozne dalsie kritizovania hracov ze maju silne reci. Neviem co si v jojke predstavuju pod pojmom silne reci ale ak mysleli to ze hraci povedali ze sa v cechach pokusia vyhrat tak to silne reci v ziadnom pripade niesu, je to lepsie ako sa podcenovat a povedat si ze tam ideme prehrat. A popri tomto ich bajecnom mudrovani nejsu schopny odvisielat ani jeden priamy prenos futbalovej repre, a nie len repre ale aj ine zapasy ktore sa tykali slovenskeho futbalu (vid Artmedia ked hrala UEFA, Zilina ked hrala predkolo LM atd).
A stými komentátormi,to je stále na p...!ešte nedávno aj za najhorší výkon sa vyhovárali na hluposti,a teraz to už preháňaju s kritikou!Asi nevedia čo sa patri.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tie lamy na tv.atlas.sk ani neuvadzali v programe, ze je dnes futbal, takze som zapas nevidel.
http://www.bleskovky.sk/cl/14/182508/Na ... k-Kociana-
To by bola komedia, keby sa Kozak objavil na tlacovke pred dolezitym reprezentacnym zapasom a zacal by tam ludom okolo nadavat...
http://www.bleskovky.sk/cl/14/182508/Na ... k-Kociana-
To by bola komedia, keby sa Kozak objavil na tlacovke pred dolezitym reprezentacnym zapasom a zacal by tam ludom okolo nadavat...
Anglicko tak napokon na EURO nejde. Ale pravdupovediac koledovali si o to sami. Dostali druhu sancu po prehre Ruska s Izraelom, a nevyuzili ju.
Vcera nehrali zle a mozno by si zasluzili postupit viac jak Rusko ale Chorvati po taktickej stranke hrali este lepsie.
No som zvedavi kdo nahradi MClerena (lebo je zrejme iste ze v repre uz skoncil), osobne by som bol za Martina Jola kedze je bez angazma, ale sranda by bola keby ich isiel trenovat aj taky Mourinho.
Vcera nehrali zle a mozno by si zasluzili postupit viac jak Rusko ale Chorvati po taktickej stranke hrali este lepsie.
No som zvedavi kdo nahradi MClerena (lebo je zrejme iste ze v repre uz skoncil), osobne by som bol za Martina Jola kedze je bez angazma, ale sranda by bola keby ich isiel trenovat aj taky Mourinho.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
jeden z najlepsich zapasov aky som za poslednych desat rokov videl...
ja som chorvatov povzbudzoval uz za cias Davora Sukera, Slavena Bilica(sucasny trener Chorvatska), MS98 kde Chorvati obsadili tretie miesto a Davor Suker sa stal najlepsim strelcom sampionatu.
Niezeby som bol nejak protianglicky zamerany, ale myslim si, ze anglicka repre nema ani zdaleka taku uroven ako anglicka liga.. Samozrejme sa teraz FA bude snazit silou-mocou zaviest limity na cudzincov..vysledkom bude, ze anglicka repre bude taka o nicom ako doteraz a anglickej lige to takisto nepomoze.
ja som chorvatov povzbudzoval uz za cias Davora Sukera, Slavena Bilica(sucasny trener Chorvatska), MS98 kde Chorvati obsadili tretie miesto a Davor Suker sa stal najlepsim strelcom sampionatu.
Niezeby som bol nejak protianglicky zamerany, ale myslim si, ze anglicka repre nema ani zdaleka taku uroven ako anglicka liga.. Samozrejme sa teraz FA bude snazit silou-mocou zaviest limity na cudzincov..vysledkom bude, ze anglicka repre bude taka o nicom ako doteraz a anglickej lige to takisto nepomoze.
To bude asi tym ze hraci ako napr. Crouch, Bent, Defou, SWP, Joe Cole, Bridge ani nehravaju stabilne v zakladnej zostave svojich klubovNiezeby som bol nejak protianglicky zamerany, ale myslim si, ze anglicka repre nema ani zdaleka taku uroven ako anglicka liga.. Samozrejme sa teraz FA bude snazit silou-mocou zaviest limity na cudzincov..vysledkom bude, ze anglicka repre bude taka o nicom ako doteraz a anglickej lige to takisto nepomoze.
-
DYLYNO
Light Star
jj..bol to pekny futbal...takyto zapas som uz davno nevidel...chorvati vyhrali zasluzene ale aj anglicania mali v prvom polcase vela tutoviek, ktore nepremenili a to sa im stalo osudnym...miki24686 napísal:jeden z najlepsich zapasov aky som za poslednych desat rokov videl...