viazne komunikacia
viazne komunikacia
zdravim,
s holkou som uz 4 mesiace a v poslednom case je to take cudne. vraj vela robi to ze s nou malo komunikujem. no ja som taky typ ze s kazdym komunikujem malo. s nou to bolo este nad mieru. tak by som chcel vediet ci je nejako mozne sa len tak zmenit a hovorit s nou este viac. moj najvacsi problem je ze nevem co povedat. ziadna tama a nic ma nenapadne. nieco coho by sa chytila. ked to tak pojde dalej tak to skonci a nebude to potom ani prva a posledna co to so mnou skonci kvoli tomu.
len aby ste sa nepytali tak ja mam 19 a ona tiez.
dik za rady
s holkou som uz 4 mesiace a v poslednom case je to take cudne. vraj vela robi to ze s nou malo komunikujem. no ja som taky typ ze s kazdym komunikujem malo. s nou to bolo este nad mieru. tak by som chcel vediet ci je nejako mozne sa len tak zmenit a hovorit s nou este viac. moj najvacsi problem je ze nevem co povedat. ziadna tama a nic ma nenapadne. nieco coho by sa chytila. ked to tak pojde dalej tak to skonci a nebude to potom ani prva a posledna co to so mnou skonci kvoli tomu.
dik za rady
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
No skús jej teda povedať, že nie si veľmi komunikatívny, ale to už asi vie. Buď sa skús trošku prekonať... Nechápem, ako môže normálne fungovať vzťah bez komunikácie, nemáš s ňou o čom, tak ako spolu vychádzate. Komplikované. Asi by si mal mať babu, ktorá je taká ukecaná, že si vystačí skoro aj sama so sebou 
Jaj boze komunikacia .. o tom mi hovor
, ale vazne je to len o tom cviku o tom prekonat sa nemat strach povedat co ta napadne byt spontalny proste byt sam sebou .... obkecat sa da vazne cokolvek ....... ale inac ja tiez ked som s dievcatom tak toho nie vzdy vela nakecam a obcas sa i dopletiem noo ale tak ved z toho si nic nerob nooo ... ono to pojde neboj nic ....... noo a proste ak mas to dievca rad tak sa snaz a tiez mi celkom nedochadza ako uz mozte tolko spolu byt ak ste komunikovali pomenej do teraz jej to nevadilo ? ....ak to chces teda zachranit bud sam sebou nerozmyslaj nad tym o com budes komunikovat ked s nou budes ale proste prid a povedz co ta napadne
.....
-
Soviet
Darca
keď nájdeš tú pravú tak pri nej tvoja komunikácia sa zmení
Hlavne musíte mať veľa spoločných záľub..Možno je to aj v tom že sa nevieš uvolniť a snažíš sa vypadať čo najnormálnejšie,no vtedy viazne komunikácia..musíš byť sám sebou a robiť ako keď si von s kamošmi
inak to nepújde.. ja som s jednou nevedel ani slovka preriecť a s druhou som kecal skoro stále..a to som sa sám seme divil..tiež niesom ten čo s dievčatami komunikuje 
-
erytrocyt
VIP
Re: viazne komunikacia
Nevieš rozprávať? To je problém? Hovor čo ťa napadne, rozprávaj sa s ňou o hocičom. O tom čo si robil včera, aký mala deň, čo by si chcel robiť cez víkend, kľudne jej porozprávaj o tom, čo si včera zaujímavé videl, čo si čítal, čo si zažil, hovor jej ako ju máš rád, či miluješ, hovor jej o hocičom možnom. Mne keď raz došla debata, začal som priateľke rozprávať o semaforoch na železnici, a tak kočka dnes vie, čo znamená žltá, žltá + prerušovaná žltáTomcat10 napísal:.....
Tak to vidím že moja girl bude mať v sobotu hodinu dopravnej prevádzky
//joke, of course
-
midnight_man
Guru
Je to na vás
Podruhe troska otvorenosti voci nej by ti mozno neuskodilo a troska trpezlivosti z jej strany mozna tiez nie
Ako riesenie tohoto problemu to vidim asi tak ze si pekne sadnete k poharu vinka(nieje povinne) a pekne sa o tom vsetko porozpravate.Vysvetlis jej ze niesi ten typ ktory rad rozprava sam o sebe.toto skus a potom napis co a ako 
-
midnight_man
Guru
-
bolek
Guru
Ako tu bolo spomínané, neboj sa rozprávať. Ja viem, mne sa to asi ťažko hovorí, keď ja s tým nemám problém, ale tiež som kedysi mala problém byť spontánna, uvoľnená a nehanbiť sa. Treba to len cvičiť a povedať, čo si myslíš, čo si kedy robil, proste aj blbosti. Ja tiež tresnem hocičo, čo si v danom okamihu myslím a je to v poho. 
Re: viazne komunikacia
nesedis trebars vela pri kompe a ked ides za holkou tak si nejaky zmukareny a o hrach radsej nerozpravas...???Tomcat10 napísal:zdravim,
dik za rady
internet a telefon, na tomto moze viaznut tiez komunikacia. Vykecas sa s priatelkou po telefone a cez net a potom ked ste spolu, nenapada ta nic nove o com by si jej povedal. Uzitocnejsie je nieco robit, aby ste nemuseli vkuse kecat, vztah nieje zalozeny len na komunikacii, ak na tom niekto vo vztahu trva, tak prave on je tym, ktory ten vztah kazi. Spontanne pravanie predovsetkym, nenutit toho druheho robit alebo hovorit o niecom, pokial nema naladu, lebo potom sa kazi nalada obom. Ak bude priatelka trvat na komunikacii skus jej povedat ze tuzis to skusit v trojke
alebo iny extrem a uvidis, ze potom bude ona mat problem komunikovat 
bullshitlacko napísal:internet a telefon, na tomto moze viaznut tiez komunikacia. Vykecas sa s priatelkou po telefone a cez net a potom ked ste spolu, nenapada ta nic nove o com by si jej povedal. Uzitocnejsie je nieco robit, aby ste nemuseli vkuse kecat, vztah nieje zalozeny len na komunikacii, ak na tom niekto vo vztahu trva, tak prave on je tym, ktory ten vztah kazi. Spontanne pravanie predovsetkym, nenutit toho druheho robit alebo hovorit o niecom, pokial nema naladu, lebo potom sa kazi nalada obom. Ak bude priatelka trvat na komunikacii skus jej povedat ze tuzis to skusit v trojkealebo iny extrem a uvidis, ze potom bude ona mat problem komunikovat