Ludia,ktori si o sebe vela myslia
Nemam rad ludi ktory sa podcenuju ale na druhej strane ani ludi ktory su namysleny a pritom nemaju byt na co. Ale zial takych stretavam denno-denne.
Zaujimava tema. Podla mojho nazoru urcite skupiny ludi do seba zaparaju uz iba cisto zo zvyku, lebo sa nevedia vystat (bez ohladu na to co napisal, ale nevravim ze toto je ten pripad, iba konstatujem). Keby sa stretli v reali tak neviem neviem ako by to dopadlo.
Kolko mame tu na fore horenosov, ktori(e) su uplne nuly? Zaujima ma vas nazor.
Zaujimava tema. Podla mojho nazoru urcite skupiny ludi do seba zaparaju uz iba cisto zo zvyku, lebo sa nevedia vystat (bez ohladu na to co napisal, ale nevravim ze toto je ten pripad, iba konstatujem). Keby sa stretli v reali tak neviem neviem ako by to dopadlo.
Kolko mame tu na fore horenosov, ktori(e) su uplne nuly? Zaujima ma vas nazor.
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
k tejto teme sa hodi jedno prislovie. A myslim ze je to aj pravda. Je to nieco ako
Kód: Vybrať všetko
"Každý má toľko pýchy, koľko mu chýba rozumu"krasne to sadlo na p4ru reno...
p4ra, alebo p4ranormal
vies, podla mna sa snazis hrat na nieco co niesi a cim by si chcel byt ale nikdy nebudes. Vzdy ked vidim ten avatar tak sa musim smiat, v tvari sa snazis mat taky prisny "hatersky" pohlad ale ked si clovek po tebe precita tak sa smeje... takymto ludom sa hovori ze zabavaci, v tvojom pripade je ale presnejsie oznacenie "saso"
Ano, myslis si o sebe vela, ale akurat tak tuna na fore a tym to hasne,... Tu na fore mas potrebu sa vyrozpravat, pretoze tu je to nuteny si kazdy precitat ked klikne na stranku, ale v realy ludia tvoje zvasty pocuvaju jednym uchom von a druhym dnu, preto si cely bez seba ked ta tu niekto aspon okarmuje alebo reaguje, pekny zvysok dna p4ra... a nezabudni dnes este prispiet do temy o karme, to je tvoja oblubena... papa
p4ra, alebo p4ranormal
Ano, myslis si o sebe vela, ale akurat tak tuna na fore a tym to hasne,... Tu na fore mas potrebu sa vyrozpravat, pretoze tu je to nuteny si kazdy precitat ked klikne na stranku, ale v realy ludia tvoje zvasty pocuvaju jednym uchom von a druhym dnu, preto si cely bez seba ked ta tu niekto aspon okarmuje alebo reaguje, pekny zvysok dna p4ra... a nezabudni dnes este prispiet do temy o karme, to je tvoja oblubena... papa
-
Eritrea
Star
nazvat niekoho ze je nula je silne slovo, a zase namyslenych ludi spoznas podla reci ..su to egocentrici , kt hovoria len o sebe a o tom aky su dokonaly..ale mozno tym len zastieraju fakt ze maju nizke sebavedomie..
kazdopadne takto cez net to nieje mozne zistit..skor to su predsudky kt mate z toho co p4ra pise...na skutocne spoznanie cloveka treba mnoho casu...
nepoznam az tak dokonale cele obsdenstvo hojka, ale zatial mam pocit ze su tu velmi fain ludia.

kazdopadne takto cez net to nieje mozne zistit..skor to su predsudky kt mate z toho co p4ra pise...na skutocne spoznanie cloveka treba mnoho casu...
nepoznam az tak dokonale cele obsdenstvo hojka, ale zatial mam pocit ze su tu velmi fain ludia.
neviem či máš na mysli naše životy alebo toto fórum
v mojom súkromí mám asi šťastie , nestretávam mnoho takých ľudí
tu na fóre je to imho p4ra ( v niektorých veciach ), fizz ( aspon zo začiatku jej fungovania ) , t0m4s3 ( v niektorých veciach ) , Tomasito ( v niektorých veciach ) - vlastne poslední menovaní , tých považujem skôr za ľudí , neschopní prijať názor iných resp. ich myšlienka je , že ich názor je stále správny
každopádne téma o hodnotení užívateľov tu je , napísal som čo som chcel : P
čo tak jeden človek na výmenu názorov s p4rou ? viacerí , to stráca na grádoch
v mojom súkromí mám asi šťastie , nestretávam mnoho takých ľudí
tu na fóre je to imho p4ra ( v niektorých veciach ), fizz ( aspon zo začiatku jej fungovania ) , t0m4s3 ( v niektorých veciach ) , Tomasito ( v niektorých veciach ) - vlastne poslední menovaní , tých považujem skôr za ľudí , neschopní prijať názor iných resp. ich myšlienka je , že ich názor je stále správny
každopádne téma o hodnotení užívateľov tu je , napísal som čo som chcel : P
čo tak jeden človek na výmenu názorov s p4rou ? viacerí , to stráca na grádoch
omg zase diskusia tomase vs para a opacne ? o tebe tomase som si myslel ze si rozumny clovek a nejake internetoveho tipka mozes mat maximalne v *** a nie sa vzrusovat pomaly nad kazdym jeho prispevkom a oponovat mu v kazdom jednom nazore. nie som ani za jednu ani za druhu stranu ale spamatajte sa, k nicomu to nevedie... 
hojko, t0m4s3, uplink su aspon podla vystupovania na fore dost namysleni...
chlapci nehnevajte sa na mna ale so svojim vystupovanim, ako vsetci len trepu hluposti a spamuju, neni co k vam viac povedat
a p4ra je v pohode, sice nesuhlasil som s par jeho nazormi ale myslim ze inak neni s nim problem
ad: a ano ako sa tu spominalo, ja na karme nezakladam, ale hrozne ma rozladia minuska za veci ktore nesuviseli s motivom prispevku, nepodpisane karmy...a dalsie efekty zbabelosti niektorych uzivatelov fora ktori su za kompom hrdinovia
// verim ze aj za toto dostanem riadnu davku K-, predem diki
chlapci nehnevajte sa na mna ale so svojim vystupovanim, ako vsetci len trepu hluposti a spamuju, neni co k vam viac povedat
a p4ra je v pohode, sice nesuhlasil som s par jeho nazormi ale myslim ze inak neni s nim problem
ad: a ano ako sa tu spominalo, ja na karme nezakladam, ale hrozne ma rozladia minuska za veci ktore nesuviseli s motivom prispevku, nepodpisane karmy...a dalsie efekty zbabelosti niektorych uzivatelov fora ktori su za kompom hrdinovia
// verim ze aj za toto dostanem riadnu davku K-, predem diki
-
p4ra
Redeemer
Tak teda po porade. 
pHysIQ, nie. Nemyslim si o nikom tuto, ze je nula. Ak sa ti zda moj pristup k nim iny, tak je to tym, ze pre mna nie su ziadnym sposobom zaujimavi, ako ludia. Proste ma netrapia, jednoducho nemaju moju pozornost, ako by si mozno priali.
mystique, ako vzdy, vyjadrujes sa, ale vies o mne pi*u. Ja sa na nikoho nehram, ani to nepotrebujem. Pohlad, ktory tam mam je skor, ze mam ta v pi*i, lebo ma fotili v lietadle, ked som bol znudeny a nevedel sa dockat az pristaneme. Tolko k tej fotke. K tym ludom v reali. Rad by som vedel, kedy si sa ty v mojej spolocnosti objavil, ze si to dovolis tvrdit. Pretoze ludia, ako ty (pritakavaci a otravni ko*ot im hovorim) by sa zdrzali 3 minuty asi, potom by po tolkej davke ignoracie odisli aj sami. Tvoj nazor, resp. tvoja mienka o mne je mi uplne u pi*i. Rozpravaj si svoje kolko chces, ale budem sa na tebe smiat, asi ako ty, ked sa v krcme rozpravas s ostatnymi o ludoch na fore. Heh.
schw33k, skutocne si nemyslim, ze moj nazor je vzdy ten spravny, i ked to mozno tak vyzera cas od casu.
pHysIQ, nie. Nemyslim si o nikom tuto, ze je nula. Ak sa ti zda moj pristup k nim iny, tak je to tym, ze pre mna nie su ziadnym sposobom zaujimavi, ako ludia. Proste ma netrapia, jednoducho nemaju moju pozornost, ako by si mozno priali.
mystique, ako vzdy, vyjadrujes sa, ale vies o mne pi*u. Ja sa na nikoho nehram, ani to nepotrebujem. Pohlad, ktory tam mam je skor, ze mam ta v pi*i, lebo ma fotili v lietadle, ked som bol znudeny a nevedel sa dockat az pristaneme. Tolko k tej fotke. K tym ludom v reali. Rad by som vedel, kedy si sa ty v mojej spolocnosti objavil, ze si to dovolis tvrdit. Pretoze ludia, ako ty (pritakavaci a otravni ko*ot im hovorim) by sa zdrzali 3 minuty asi, potom by po tolkej davke ignoracie odisli aj sami. Tvoj nazor, resp. tvoja mienka o mne je mi uplne u pi*i. Rozpravaj si svoje kolko chces, ale budem sa na tebe smiat, asi ako ty, ked sa v krcme rozpravas s ostatnymi o ludoch na fore. Heh.
schw33k, skutocne si nemyslim, ze moj nazor je vzdy ten spravny, i ked to mozno tak vyzera cas od casu.
-
uplink
VIP
p4ra preco si stale potrebujes nieco dokazovat? Aj na iCQ si mi pisal: "Ja mam ciste svedomie, ja mam ciste svedomie". Si ako male 5 rocne dieta co ukradlo lizatko z obchodu a za kazdym za kym pride povie: "Viete, v tom obchode niekto ukradol lizatko, ale ja som to nebol!". Keby si mal aspon trochu rozumu tak by si vypol a nereagoval...
Namiesto toho co tu zabijas cas sebaobhajovanim keby si sa radsej venoval ludom ktorym si co to posluboval a nie to odkladat na neurcito.
Namiesto toho co tu zabijas cas sebaobhajovanim keby si sa radsej venoval ludom ktorym si co to posluboval a nie to odkladat na neurcito.
ano prispevok na urovni mojho 14 rocneho brata ktory pocuva nadmerne hip - hop a podla toho sa aj vyjadruje, trafena hus zagagalap4ra napísal:Tak teda po porade.
mystique, ako vzdy, vyjadrujes sa, ale vies o mne pi*u. Ja sa na nikoho nehram, ani to nepotrebujem. Pohlad, ktory tam mam je skor, ze mam ta v pi*i, lebo ma fotili v lietadle, ked som bol znudeny a nevedel sa dockat az pristaneme. Tolko k tej fotke. K tym ludom v reali. Rad by som vedel, kedy si sa ty v mojej spolocnosti objavil, ze si to dovolis tvrdit. Pretoze ludia, ako ty (pritakavaci a otravni kok**** im hovorim) by sa zdrzali 3 minuty asi, potom by po tolkej davke ignoracie odisli aj sami. Tvoj nazor, resp. tvoja mienka o mne je mi uplne u pi*i. Rozpravaj si svoje kolko chces, ale budem sa na tebe smiat, asi ako ty, ked sa v krcme rozpravas s ostatnymi o ludoch na fore. Heh.
Tu prebieha nieco ako "Slovensko hlada retarda"?
Ty kks a kedy bol casting ?
Ako fakt, debilnejsie posty od vacsiny userov ako su v tejto teme som este asi necital.
A fizz, neviem ci mal byt tvoj prispevok mysleny ako vtip (dufam ze ano), ale ak nie, tak si asi vyhrala.
Cela tato tema je neuveritelne uboha
Ty kks a kedy bol casting ?
A fizz, neviem ci mal byt tvoj prispevok mysleny ako vtip (dufam ze ano), ale ak nie, tak si asi vyhrala.
Cela tato tema je neuveritelne uboha
-
Martin44
Professional
A ved co, to iste si myslim aj japHysIQ napísal:p4ra nevrav ze o 1/5 ludi z tohto fora si nemyslis ze su nuly. Da sa to dedukovat z tvojich prispevkou, ako nimi a ich nazormi opovrhujes.
ja si myslim ze tych 90% sa hraje na to na co nemaMartin44 napísal:A ved co, to iste si myslim aj jaa taktiez 90 percent z vas len to nedavate najavo lebo je prirodzene ze clovek uprednostnuje seba a je len dobre ze ma clovek o sebe vyssiu mienku ako o inych.zas jasne ze vsetko ma svoje medze ale zijes predovsetkym svoj zivot a nie zivot niekoho druheho tak si to musis zariadit tak ze je dobre v prvom rade tebe.
-
uplink
VIP
Dovolim si nesuhlasit. Su ludia co sa neustale podcenuju a v skrytosti to v sebe dusia a riadne tym trpia. Samozrejme ze ich je menej ako "tych sebavedomych".Martin44 napísal:A ved co, to iste si myslim aj jaa taktiez 90 percent z vas len to nedavate najavo lebo je prirodzene ze clovek uprednostnuje seba a je len dobre ze ma clovek o sebe vyssiu mienku ako o inych.zas jasne ze vsetko ma svoje medze ale zijes predovsetkym svoj zivot a nie zivot niekoho druheho tak si to musis zariadit tak ze je dobre v prvom rade tebe.