Zautomatizovanie kopirovania suborov pod winom
Zautomatizovanie kopirovania suborov pod winom
Zdravim vsetkych, dosli nam do shopu usb kluce cca 300
Bude to reklama a na kazdom kluci su nejake subory od vyrobcu, tie treba zmazat a nakopirovat tam nase subory. Je mozne to dako zautomatizovat, napr. BAT suborom ale nejak inak? Aby tam bolo co najmenej vstupov odo mna
Mam tam tri vstupy pre usb, ale mozno daco zlozim aby bolo viac. Vie mi s tym niekto pomoct, bo to inak ani do vianoc nestihnem. Dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Diki turtlak, si to vazim. Zial ja c nema ani paru
, takze niekto dalsi, alebo keby sa s tym chcel niekto pohrat, pripadne....ja neviem, skratka, je toho moc aj na kona a nemam sajn, ako na to

Neverimaudiotrack napísal:a ako si prišiel práve na to c? to ti spravím aj v pascale, v delphi, v čomkoľvek
dosiel som na to tak, ze C je jedine co "poznam" (uvodzovky naschval. neviemv tom robit). viem, ze je aj delphi a ine jazyky. no vacsina ludi pozna asi najviac Caudiotrack napísal:a ako si prišiel práve na to c? to ti spravím aj v pascale, v delphi, v čomkoľvek
edit: davnejsie som robil nejake bat subory. ale len na skusku. kopirovat slo v pohode. pomocou prikazu copy (napr: copy c:\adresar\dokument.txt d:\dokument.txt). mazanie si prilis nepamatam, no viem, ze to potom polozilo otazku, ze ci naozj a stacilo za prikaz dat prepinac "/y". bolo to uz davno. neviem ci sa to riesilo tam s tym prepinacom...
To BATko bude asi najjednoduchsie.
Najprv pouzijes napr.
To zmaze vsetko na USBcku.
Potom skopirujes potrebne subory pomocou prikazu xcopy.
Osobne by som to spravil tak, ze by som si dal tieto dva prikazy pod seba do nejakej slucky, ktora by vzdy po skopirovani cakala na ENTER. Odpojil by si disky, pripojil dalsie, dal ENTER a proces by sa zopakoval.
Najprv pouzijes napr.
Kód: Vybrať všetko
Pre subory:
del pismenko_disku:\*.* /q
Pre adresare:
RMDIR pismenko_disku:\nazov_adresara /s /q
Pripadne:
format pismenko_disku: /q /x
Potom skopirujes potrebne subory pomocou prikazu xcopy.
xcopy _co_ _kam_Dakujem velmi pekne impact, tak som si spravil bat subor, presne podla tvojho popisu s pevne zadanymi cestami, co a kam. Ale:
1. Ako spravit taku slucku, nemam sajn
2. Ako obist potvrdenie enterom pri formate?
3. Ako ponechat oznacenie disku na system, aby som nemusel potvrdoňzovat enterom.
Ak by sa toto vyriesilo, tak je to uplne genialne a bol by som velmi vdacny. Idem aj ja snorit po informaciach, ale ak niekto vie, tak nech povie
1. Ako spravit taku slucku, nemam sajn
2. Ako obist potvrdenie enterom pri formate?
3. Ako ponechat oznacenie disku na system, aby som nemusel potvrdoňzovat enterom.
Ak by sa toto vyriesilo, tak je to uplne genialne a bol by som velmi vdacny. Idem aj ja snorit po informaciach, ale ak niekto vie, tak nech povie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tu nájdeš všetko čo k tomu potrebuješ. Ak to aj tak nezvládneš, neostáva ti nič iné ako čakať kým dojdem domov 
http://geo.mff.cuni.cz/jednooci_slepym/ ... md-exe.pdf
http://geo.mff.cuni.cz/jednooci_slepym/ ... md-exe.pdf
:begin
rem Toto zmaze vsetko na disku. "y" mozno bude treba zamenit za pismenko "a",
rem podla toho ake pismenko pyta _format_ na potvrdenie
FOR %d IN (E, F, G) DO echo y | format %d: /x /q
rem tu zadas co sa ma kopirovat
FOR %d IN (E, F, G) DO xcopy C:\data %d:
IF NOT errorlevel 1 GOTO error
echo Vloz prosim dalsiu seriu USB diskov (Pre koniec stlac CTRL+C)
pause
goto begin
:error
echo Nastala chyba :(
pause
exit
REM - oznacuje riadok s poznamkou. To co je za REM v riadku sa nespracovava.
P.S.: Use at your own risk !
P.S. 2: Tie pismenka treba zmenit uz pri prvom pouziti, inak si zmazate disky E,F,G