Prečo máte taký avatar aký máte?
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
braino.swk
Light Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
blitzkrieg
Professional
-
P3Bo
Guru wannabe
na prvu otazku ti odpovedat neviem na druhu ti dam odpovedaxXis napísal:Ktory admin mi zrusil avatar a preco???
ospravedlnujem sa nevsimol som si ...ide o lavotocivu svastiku takze nema nic spolocne s rasizmom ani nacizmom atd atd .... symbolizuje pozitivnu energiu tusim a kolobeh zivota ? tak ?hojko napísal:Pravidlo 18:
Zakazuje sa používať podpis/avatar s reklamným, rasistickým alebo sexuálnym motívom, taktiež podpis urážajúci užívateľa. Ak bol Váš podpis upravený alebo vymazaný, tak je to na základe porušenia niektorého pravidla.
nacisticke je toto http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ka.svg.png on mal do opacnej
sorry, ja som vymazal svoju predoslu spravu, kedze som to povazoval za spam... no ale v tejto chvily odporucam vymazat obsah tvojho predosleho prispevku skor nez ho uvidi admin. Myslim,z e za to dostanes okamzite ban..
//sorry, som si nevsimol,z e to nie je SS, no ale aj tak laik si to lahko pomyli a mohlo by dojst k nedorozumeniu, tak si tam daj JingJang alebo nieco nepoburujuce
//sorry, som si nevsimol,z e to nie je SS, no ale aj tak laik si to lahko pomyli a mohlo by dojst k nedorozumeniu, tak si tam daj JingJang alebo nieco nepoburujuce
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
axxis
Addict
Ale ide o to co napisal Toy M@ch!n3, to nieje hakac ale slnecny kotuc. Najdes to v hocijakom budhisticom chrame nad dverami, na priveskoch hocikde. Myslim, ze sa ten znak vola manjiiceCream napísal:sorry, ja som vymazal svoju predoslu spravu, kedze som to povazoval za spam... no ale v tejto chvily odporucam vymazat obsah tvojho predosleho prispevku skor nez ho uvidi admin. Myslim,z e za to dostanes okamzite ban..
P3Bo napísal:ospravedlnujem sa nevsimol som si ...ide o lavotocivu svastiku takze nema nic spolocne s rasizmom ani nacizmom atd atd .... symbolizuje pozitivnu energiu tusim a kolobeh zivota ? tak ?
opacny pouzivaju aj Budhisti
http://en.wikipedia.org/wiki/Sauwastika
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Pozri: keby si nabehol niekde v Londýne na námestie v eSeSáckej uniforme, tamojší policajti by sa neunúvali pozerať, či Ti sedí počet gombíkov, aby to mohli považovať za 100% nacistickú uniformu.axXis napísal:Ale ide o to co napisal Toy M@ch!n3, to nieje hakac ale slnecny kotuc.
Tak sa nečuduj, prečo sa udalosti vyvíjajú tak, ako sa vyvíjajú.