DHT a ako to pomaha?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

DHT a ako to pomaha?

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

skusil som pre zmenu tahat torrenty cez µTorrent a stale mam tam taky trojuholnik DHT ze caka na spojenie a pritom mi to taha normalne, teraz som to v nastaveniach vypol ale naco to sluzi?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

DHT vypni... nepomaha a na väcsine trackerov je zakazny.. v podstate odosiela data ludom ktory tahaju ilegalne cez Bitspirit napr..
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Pri sťahovaní z verejného trackera ti to ale môže pomôcť (ale asi je jednoduchšie mať to stále vypnuté).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DHT je urcene pre verejne servre ako isohunt.com, thepiratebay.org a podobne... Ak tahas z privatnych, tak to radse vypni, pretoze su s tym len problemy a niekde sa za to dava ban.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Pokial viem tak to pomaha asi takym sposobom ze cast z informacii o tom kolko dat si stiahol a odoslal zdielas len s ostatnymi peermi a na server neodosielas, cize si menej drancujes ratio. Ale ako chalani spominalo tak je to na privatoch zakazane takze neodporucam.
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

O DHT a inych rozsireniach torrent protokolu sa pisalo napr. na DSL.sk.

Ak mas zapnute DHT nemusis kontaktovat tracker, pretoze komunikujes priamo s klientmi v swarme.
Preto je to aj zakazane na privatnych trackeroch - aby si netahal "poza tracker". Upload/Download pomocou DHT sa Ti nezapocitava do ratia.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

impact napísal:Preto je to aj zakazane na privatnych trackeroch - aby si netahal "poza tracker". Upload/Download pomocou DHT sa Ti nezapocitava do ratia.
ee nezapocitava sa... mne to v pohode zapocitavalo.. par mesiacov ked som zacinal s torrentami som to mal stale zapnute.. ale niekedy sa stalo ze som upoval a tam nic sa neuplo :D
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

Šu-Do napísal:ee nezapocitava sa... mne to v pohode zapocitavalo.. par mesiacov ked som zacinal s torrentami som to mal stale zapnute.. ale niekedy sa stalo ze som upoval a tam nic sa neuplo :D
To preto, lebo vacsina ludi bola na trackery zaregistrovana(tracker spracovaval ich poziadavky) - teda data sa normalne pocitali. Zvysok, ktory sa prizivoval cez DHT Ti kradol upload, ktory sa Ti nezapocital.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

mne to dht vypisuje chybu ze nemoze pripojit cize aj tak mi to nejde pouzivat, nevedel som ze ci tym trpi rychlost, dik za info
Napísať odpoveď