Prvý bozk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Hmm prvy..? Mno neviem v 15 to sa asi nepočítalo(to bolo skôr o smiechu než o tom)..
Ale prý a zároveň posledný teraz v 17-tich taká pekná krátka oblizovačka. Ešte aj teraz sa usmejem ked si na to spomeniem. Take ticho a ta atmosfera.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

16 som mal tusim? prva diskoteka po mojich narodeninach tusim ten tyzden este :) ziadna nahodna pipka z parketu ale moje vtedajsie zlato :oops:
smejko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smejko »

asi som mala 14rokov uz netusim ale bolo to dost zvlastne prblizoval sa perami a ja som sa cim bol blizsie tym viac triasla
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JV »

na vinobrani s jednou holkou co som poznal asi 10 minut ale bolo to fest asi takych pat minut sme sa bozkavali :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Po asi desatminutovom rozijimani pravdu povediac si ja ten svoj nepamatam. Je to chore ja viem. No nebol z lasky, ziadne city, nic. Prvy bozk kt.pre mna nieco znamenal bol zhruba pred rokom a pol pri filme tmavomodry svet. Pekne nudny film to bol pre nu, preto s tym zacala, ja by som ho aspon dopozeral..
Na ten okamih nezabudnem, doteraz sa na tom zabavame a ked sa spytam co budeme pozerat a ona povie Tmavomodry svet.. telka ostane vypnuta.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hm,prvy bozk :) hm...mohol som mat 14 rokov :lol: to boli casy :oops: :oops:
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

To som mala 13 a bolo to s mojim prvym frajerom v kine :D
own_destiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa own_destiny »

prvy bozk ?? bolo to na mojej prvej chate v style orgie za kazdych okolnosti ;) vtedy som aj prvykrat okusil caro alkoholoveho opojenia .. bolo to priblizne tak ze ja som kvasil niekde, ona sa proste po mne vrhla a ja som prirodzene spolupracoval .... :D cista romantika , s odstupom casu to aj zamrzi , hovorite si ze to mohlo byt romantickejsie a podobne ale ja si z toho tazku hlavu nerobim

a skoro som zabudol !! vtedy mi to akurat lizalo na sladkych patnast
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

no ja poškole často chodim do baru.
tak som tam bol minule, ja, spoluziak spoluziacka.
najskor isla po mne chcela sa bozkavat(bola opita), ja som povedal ze nie tam nech sa otoci nanho, pozrel som sa a vouala! už boli v sebe(spolužiak+spolužiačka).
potom sme tam boli otyzden ale len my dvaja, a bola tam aj nejaka skupinka bab(oslavovali) jednu som poznal sme sa vypravali a potom ma zoznamila aj s ostatnymi, dalej sme sa fotili. som zavolal kamosa ze bude haluz sme si k nim sadli. isiel som sa vyscat, no a kamos už bol zas nalepeny na tej čo som poznal. sadol som si oproti nim tam dalej. dal som sa do reči s taku babenku pytala sa na Mobil a take, potom zže počuva teze rap. no a potom to prišlo zrazu pusa, potom francuzak a boli sme v sebe :shock: . bozkavali sme sa asi 10 min, potom som išiel von tam sme pokračovali , potom dole (predtym sme boli dole v bare a tam bolo potom ešte jedno dole tak tam) tam išlo do tuheho. už rozopinala zips na gacach som povedal dosť! išli sme k nim naspäť(ostatní čo tam boli) a zas sme boli v sebe. najväčši trapas bolo to že ma tam začala vyzliekať, furt v kuse som sa zapraval a ona ma vyzliekala. potom som išiel na hajzel opať sa vychcat ona prišla za mnou(akurat som ho zasunul do gaci) a bozkavanie jak hovado. byť tam ešte 30 sekund už by som ju asi vyje***.......
bolo to po prvy raz ale bolo to prijemne.......
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

amateur napísal:...
IMHO pozeras vela filmov :?
k teme mal som 15 (skoro 16), ona tiez, bolo to pri rozlucke na nasom druhom vaznejsom rande pri vytahoch, trochu som sa bal ale zvedavost a chut boli ovela vacsie, na moje prekvapenie to slo samo a bolo to velmi, velmi fajn :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

amateur napísal:....
bud je ona k*rva tvoj kamarat flegmatik a ty si mimoriadne duchapritomny pubertiak ze dokazes odolat zvadzaniu nadrzanej zenskej alebo ona neexistuje a ty si dalsi Ezop na tomto fore . ALe co to ma spolocne s prvou pusou ? :roll:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

P3Bo napísal:a ty si mimoriadne duchapritomny pubertiak ze dokazes odolat zvadzaniu nadrzanej zenskej
naco odolavat? :D co sa ma diat nech sa deje 8)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:bud je ona k*rva tvoj kamarat flegmatik a ty si mimoriadne duchapritomny pubertiak ze dokazes odolat zvadzaniu nadrzanej zenskej alebo ona neexistuje a ty si dalsi Ezop na tomto fore . ALe co to ma spolocne s prvou pusou ? :roll:
no to bola prva :) pusa
a to sa stalo neviem čo píšete že ne, kamarat sa bude olizovať aj z 99 ročnu kur*u.....
nejsom jeden z tych debilov čo poje**** prvú ženskú čo stretne :)
to si necham na tu pravu.....možno je to trocha staré ale čo už....
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Prvý bozk?Zaujímavý. Síce sme boli trochu potužení alkohol a poznali sme sa dve a pol hodiny, ale ja na to nezabudnem. Ležali sme na posteli zadíval som jej očí a bolo...ale ten pri rozlúčke bol lepší... :P
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

P3Bo napísal:bud je ona k*rva tvoj kamarat flegmatik a ty si mimoriadne duchapritomny pubertiak ze dokazes odolat zvadzaniu nadrzanej zenskej alebo ona neexistuje a ty si dalsi Ezop na tomto fore . ALe co to ma spolocne s prvou pusou ? :roll:
Mno ja som za toho ezopa.

Ale skoro som slzu uronil ako krasne to napisal, sak ukazte chlapcovi trocha uznania :cokolvek:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

ake to bolo po prvy raz co ste v tedy robili myslim ste jej dali len tak bozk na pery ci normalne ste isli aj jazykom??
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Žužľa »

IZZi-BA napísal:ake to bolo po prvy raz co ste v tedy robili myslim ste jej dali len tak bozk na pery ci normalne ste isli aj jazykom??
Bozk a pusa je rozdieľ :wink:
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

IZZi-BA napísal:ake to bolo po prvy raz co ste v tedy robili myslim ste jej dali len tak bozk na pery ci normalne ste isli aj jazykom??
v mohom pripade - prve rande - lahka pusa kamsi nad pery (netrafil som sa ) :lol: a den na to bozk, a ten stal za to :oops:
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Mno ja som za toho ezopa.

Ale skoro som slzu uronil ako krasne to napisal, sak ukazte chlapcovi trocha uznania :cokolvek:
je to napisane uplne nap**u neviem pisat dlhe prispevky.
ak si neveriš never ,mne to je jedno ja si to nepotrebujem nejako dokazovat
a pod tu karmu sa podpisujte :)
najskor bola pusa potom bozk:)
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

:oops: no moj prvy bozk si velmi dobre pamätám .Bolo to na diskoteke a bolo to velmi pekne,mile a uzasne.Ale najkrasnejsi bozk ktory si budem cely zivot pamätat je od mojho priatela .Ktoreho velmi milujem a som rada,ze mi dava tolko veeeeeeela bozkov a som velmi stasna .A bude mi aj do konca zivota davat. Dakujem Ti. :)
Napísať odpoveď