Dovera
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Dovera
Je mozne nejako ziskat doveru u cloveka, ktoreho ste nejakym sposobom sklamali?!
Pravdaze zavisi to aj to aj povahy toho daneho cloveka.
Ake sposoby ziskania dovery pouzivate vy, teda ak ste to uz zazili alebo ako sa snazili ziskat vasu doveru?
Ake sposoby ziskania dovery pouzivate vy, teda ak ste to uz zazili alebo ako sa snazili ziskat vasu doveru?
-
Sagittarius
Guru
-
skypej
Medium Star
ono to nejde ani tak o mna .. myslim to tak vseobecne ..Sagittarius napísal:Vieš to zavísi od toho, čo si spravil, kto je tá osoba, čo pre teba znamená, čo znamenáš ty pre ňu, aký si mal s tou osobou vzťah, akú má povahu a tak ďalej...lebo takto všeobecne sa ťažko radí...
aj ked tak v kutiku je tam nieco aj aktualne zo zivota .. ale myslim, ze pri jej povahe clovek nema narok na druhu sancu
-
Sagittarius
Guru
-
triple
Guru wannabe
neviem každý si podla mna zaslúži durhú šancu.. ja by som mu isto dal lebo viem že aj mne by sa hodila občas...
neviem nebol som v takej situácií a neviem čo by som potreboval od čleveka aby si získal spať moju dôveru..
a čo sa týka mna stratil som dôveru pár ludí a už sa to nedá vrátiť spať.... tak ako to bolo pred tým... už to neni to isté ani z mojej strany
neviem nebol som v takej situácií a neviem čo by som potreboval od čleveka aby si získal spať moju dôveru..
a čo sa týka mna stratil som dôveru pár ludí a už sa to nedá vrátiť spať.... tak ako to bolo pred tým... už to neni to isté ani z mojej strany
-
own_destiny
Amateur
-
Runes
Addict
da sa ale trva to straaasne straaaasne dlho, ako da sa tomu pomoct ale to je heh pre kazdu osobu individualne navod nato neni, ked vies ako na ludi co nanich plati a nerobis to okato tak to ide aj rychlejsie. Urcite sa nepodlizovat proste dalej sa snazit o komunikaciu a postupne sa zasa zblizovat hladat spolocnu cestu a tak. Pripadne sa ti moze stat ako men ze som trosku do... jedno kamaratstvo s 2 babami a po 6 rokoch sme sa nahodou stretli ja ako zdravotnik jedna z nich ako organizatorka a dako sa na vsetko zabudlo zacali sme sa bavit ale neni to ono ale za 6 rokov sa vela veci zmenilo, kazdy ma svoj zivot a nefim ale ja uz ten kontakt dako nevyhladavam a ani ona ale aspon sa pozdravime a usmejeme ked sa stretneme cize staci to pre moje pokojne svedomie ze je to uz OK
naburane auto nikdy nebude novym, je to pravda, ale, pohadal som sa nedavno so svojou priatelkou, kvoli "banalite" a prestala mi doverovat, nechcela mi nic hovorit, myslela si ze to jednoducho vykecam, v tom pripade, treba zlahka komunikovat: ako bolo v skole, ako sa mas, co mas dnes v plane, a postupne prechadzat na tvrdsie otazky, potom si tvoja polovicka uvedomi, ze ty si ten koho lubi, a ten, ktoremu to musi povedat, chvilku to trva, no ucinok je skvely, netreba ist na to nasilim, treba pomaly, ale vytrvalo 
-
skypej
Medium Star
asi zvolim tvoju metoduXweptR napísal:naburane auto nikdy nebude novym, je to pravda, ale, pohadal som sa nedavno so svojou priatelkou, kvoli "banalite" a prestala mi doverovat, nechcela mi nic hovorit, myslela si ze to jednoducho vykecam, v tom pripade, treba zlahka komunikovat: ako bolo v skole, ako sa mas, co mas dnes v plane, a postupne prechadzat na tvrdsie otazky, potom si tvoja polovicka uvedomi, ze ty si ten koho lubi, a ten, ktoremu to musi povedat, chvilku to trva, no ucinok je skvely, netreba ist na to nasilim, treba pomaly, ale vytrvalo
-
Lomenia
Spammer
No,mám jednu kamošku,(Zuzu)ktorá je síce dobré dievča,ale nič jej nemôžem zveriť.Myslím tajomstvo.Raz som jej čosi povedala,a už to vybľabotala mojej mame a už jej nič nevravím.Zato som zistila o istých troch babách ktoré poznám asi o 4 roky kratšie ako tamtú,že nič neprezradia a fakt majú moju dôveru.Vedia,ktorí chalani sa mi páčia,a ja o nich tiež to isté.Dôverujem im a ony mne.Ale jedno viem,že ked chcem domáce úlohy ak chýbam,idem za Zuzou,ale ak chcem dôvernú radu,idem za kamoškami,o ktorých viem,že moje tajomstvo nevyzradia.
-
Zubrienka197
Novice
Re: Dovera
Záleží to od toho človeka, ale myslím že sa to dá, nielen skutkami ale hlavne skutkami a potom dlhým časovým obdobím v ktorom má možnosť dotyčný ukázať, že sa zmenilskypej napísal:Je mozne nejako ziskat doveru u cloveka, ktoreho ste nejakym sposobom sklamali?!